Rachel Greenstein
משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מימי זו;n4949294:שאלתי בשבילך. אמרו שהמועד בדיונים
אם אדע-אשמח לעדכן
תודה רבה!!!
נכתב ע"י מימי זו;n4949294:שאלתי בשבילך. אמרו שהמועד בדיונים
אם אדע-אשמח לעדכן
נכתב ע"י מימי זו;n4945035:קראנו את ההמלצה של משה גרילק במשפחה, והחלטנו - 'יאללה, הולכים לבדוק את זה'.
'זה' - היה סמינר 'ערכים' שלראשונה הופנה לחרדים ודן בסוגיות יסוד באמונה.
ובכן, אנחנו לא מאלו שיכריזו שנפלו עלינו השמיים והתהפך לנו הראש וראינו את האור,
ואנחנו אפילו נוטים לביקורתיות גבוהה.
אבל בסיכומו של עניין - חווינו חוויה מאוד מפתחת, מחזקת זהות ונוטעת מוטיבציה לדבוק בטוב.
היה מרתון של הרצאות, שחלק מהקהל התלונן שהוא אינטנסיבי מדי, ואילו אני חשבתי שהאינטנסיביות מכריחה את המוח להתאתגר,
ההרצאות היו שקולות, נעימות, הגיוניות, והיה הרבה קשב ורצון לשמוע שאלות ולענות אחד על אחד.
סופשבוע של העמקה במקצוע היהדות, מהבסיס, אנחנו אהבנו מאוד.
הזכיר לנו בשביל מה אנחנו פה בעולם, רדופים ושטופים.
וגרם לנו לחשוב, ומתוך המחשבה להתרגש.
לדעתי יש כאן בשורה מעולה לאנשים עסוקים שמחפשים לחשוב, ולחשוב טוב.
יש לי עוד מה לכתוב, אבל גם במונולוג אני תמיד בודקת אם הצד השני מהנהן בראשו, גם מנענע זה טוב.
יש כאן עוד שהשתתפו?
נכתב ע"י ללינקה;n4950537:שכחתם לציין ואולי לא, שיש מישהו אחד מאחורי הפרגוד
שכל כולו לב ונשמה לעם ישראל כולו (מהיכרות אישית)
לכל הזרמים, החוגים והעדות
הרב יוסף וליס שמנצח ביד רמה על המלאכה.......
האיש מתעדכן בכל ויודע לנשום את הצרכים של כל ציבור... גם את שלנו החרדים..........
מומלץ בחום!!!!!!
נכתב ע"י מימי זו;n4950697:הסופ"ש הבא שנקבע (לעת עתה) הוא ב-2.11, אמצע חשון ע"ח, פר' וירא במלון באלי בטבריה.
נכתב ע"י קהילות יעקב;n4951155:לשם ההתעניינות, מלון באלי זו עליית רמה בייחס לחפץ חיים?
לחרדים או לתורמים?מישהו יודע מתי יש סמינר ערכים לחרדים בקרוב?
אוווף. ואני ככ חיפשתי משהו לחודש הזההייתה רק לפני יומיים השבת המדוברת... מן הסתם זה ייקח עוד קצת זמן
בשבת תורמים יש הרצאות מגוונות בלי לחץלמי שלא בענינים, אפשר לקבל הסבר מה ההבדל בין שבת תורמים לסמינר?
ההרצאות יהיו בנושא חשיבות התרומה לקירוב רחוקים?
לחרדים או לתורמים?
כרגע באתר לא רשום על סמינר חרדים בזמן הקרוב
אוווף. ואני ככ חיפשתי משהו לחודש הזה
שמת לב שתאריך ההודעה הזאת מלפני שנתיים?!אוווף. ואני ככ חיפשתי משהו לחודש הזה
אוווווווווויש לא... זה היה באחרונים כי מישהו הקפיץ ו...שמת לב שתאריך ההודעה הזאת מלפני שנתיים?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: