אופיס 365 הגדרת שדה מימן לשמאל

HUBHCBH

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
באקסס, בשדה עם טקסט עשיר,
אני לא מצליח להגדיר שיהיה ברירת מחדל מימין לשמאל, זה מתבטא בעיקר שמסימים שורה בנקודה(.) ולוחצים אנטר לשורה חדשה, הנקודה עוברת לצד ימין.
מה שאני עושה, כל פעם שנכנס לשדה כזה ברשומה חדשה, אני לוחץ על קונטרול + שיפט הימני.
יש פתרון לזה?
או קוד שאני יפעיל אותו על כל רשומה חדשה?
ועל הרשומות הקיימות, יש אפשרות להפעיל שיהפוך אותם?

אקסס

משתמש רשום
בדקתי עכשיו, זה נראה באג של מיקרוסופט, מוזר מאד.

אקסס

משתמש רשום
טעות שלי: באג זה לא!

מסתבר שהחלת עיצוב על תיבת טקסט עשיר היא אך ורק ע"י תגי HTML או בזמן ריצה ע"י פקדי העיצוב,
לעניינינו התג שאתה צריך הוא:This user does not have permission to use the HTML BB code.

טיפ: צור טבלה עם שדה מסוג תזכיר ("טקסט ארוך" ב-2016) והגדר במאפיין תבנית טקסט ל-טקסט עשיר,
כעת צור טופס לטבלה הנ"ל עם שני תיבות טקסט שאחת מקור הנתונים הוא הטבלה והשני מקור הנתונים הוא
תיבת הטקסט הנ"ל ותגדיר במאפיין תבנית טקסט לטקסט רגיל, כעת תתחיל לעצב ידני בתיבת הטקסט הראשונה
כאוות נפשך לאחר כל שינוי ת-שמור/רענן את הרשומה ו..תעדכן:)
בהצלחה

HUBHCBH

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
אם הבנתי נכון, אתה אומר להכניס את הנתונים בשדה של "טקסט רגיל" ואח"כ לעצב אותו בשדה השני?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה