נסי להוריד את הוי ולהדפיס רק כ- PDF ותבדקי...תודה, אבל נראה לי שהוי הזה כן חשוב לא?
אם אני מדפיסה PDF הוא מדפיס לי ישירות מבי לראות תצוגה לפני הדפסה ולשנות הגדרות וזה לא טוב.נסי להוריד את הוי ולהדפיס רק כ- PDF ותבדקי...
לא, לחיצה ימנית והדפסואיך את מדפיסה, קונטרול +P או משהו אחר
אחרי שאת סוגרת אותה כתמונה בגודל הרצוי תדפיסי את התמונה הסגורה כ PDF ואח"כ תוכלי לעשות זאת,אני יכולה לסגור ב-PDF הבעיה שאם אני סוגרת בPDF הוא ישר מדפיס מבלי לשנות הגדרות בהדפסה (צריכה לפני ההדפסה לשנות הגדרות אז זה לא מוצלח, אלא אם כן גם את זה ניתן לשנות שלא ידפיס ישירות וייתן לשנות הגדרות)
תודה.
כנראה הטכנאי הבין שהיא ביקשה שהמדפסת תדפיס דף חתוך לפי גודל התמונה...בנוסף אין כזה דבר שהמדפסת שלך לא יכולה לבצע את זה, כל מדפסת יכולה לבצע את זה, כנראה הטכנאי שלך לא הבין את השאלה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: