יאוו זה מפחיגד!! לכי איתה לעשות בדיקת דם! ואם היא ממש מתלוננת בבכיות תלכי לרופא. רפואה שלמה!ילדה בת שנה ןחצי שכבר בערך 3 שבועות עם חום שנע בין 37.5 ל38.2 הרופא אמר לי שאם זה עובר את ה39 לעשות ספירת דם,
יש לי מחר שוב תור לרופא,
אבל הילדה בוכה כל הלילה ולא ישנה,
היא עם אקמול כמובן,
אני מאד דואגת,
מישהו יודע לעזור לי,
מה זה יכול להיות,
מה צריך לבדוק?
איך אפשר להקל עליה?
ד"א זה התחיל לה יומיים אחרי שהתחילו את המעון,
(בשעה כזו יכול להיות שטעיתי בקשר למס השבועות אבל מאז זה התחיל.....)
תודה!
שלושה ימים חום גבוה ואח"כ חום יורד ויוצאת פריחה - תסמינים מובהקים של אדמדמת ( לא אדמת!) - מחלת וירוס קלה בלי השלכות לשום כיוון, תנוח דעתך.שאלה-----------
תינוק בן 8 חודשים מיום חמישי בבוקר חום גבוה ונכון לעכשיו ,ראשון בערב עדיין עם חום גבוה 39 שלא יורד בקושי עם נורופן,
הרופא לא מצא כלום חוץ מדלקת עיניים שלא קשורה.
הבוקר יצאה לו פריחה בגב.
חום ממשיך.
מישהו יודע לעודד?
הרופא אמר לחכות שיחלים לגמרי והוא נראה לו בתהליך החלמה.
לא ברור לי איך....
ממש דואגת!
הפריחה יכולה לבוא כתוצאה מהחום. רופא מיומן מזהה אותה. והיא אינה מדאיגה. יתכן שלזה הרופא התכוון כשאמר שיש תהליך החלמה.שאלה-----------
תינוק בן 8 חודשים מיום חמישי בבוקר חום גבוה ונכון לעכשיו ,ראשון בערב עדיין עם חום גבוה 39 שלא יורד בקושי עם נורופן,
הרופא לא מצא כלום חוץ מדלקת עיניים שלא קשורה.
הבוקר יצאה לו פריחה בגב.
חום ממשיך.
מישהו יודע לעודד?
הרופא אמר לחכות שיחלים לגמרי והוא נראה לו בתהליך החלמה.
לא ברור לי איך....
ממש דואגת!
הבעיה שהחום ממשיך.ואח"כ חום יורד ויוצאת פריחה
וואו,הפריחה יכולה לבוא כתוצאה מהחום. רופא מיומן מזהה אותה. והיא אינה מדאיגה. יתכן שלזה הרופא התכוון כשאמר שיש תהליך החלמה.
רפואה שלמה!!
@שניונת , מקווה שהכל טוב ופשוט שכחת שהשארת אותנו במתח. מחכים לבשורות טובות!
אם החום ממשיך לאחר הופעת הפריחה - זו לא אדמדמת.הבעיה שהחום ממשיך.
האם זה עדיין תקין?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: