בכל מקרה לפחות 20-30 ילדים חדשים יצטרפו למעון!!!!! מידיעה ברורה!בהרבה מאוד מעונות, כיתות גיל הביניים מלאות בילדים ממשיכים...
בכל מקרה לפחות 20-30 ילדים חדשים יצטרפו למעון!!!!! מידיעה ברורה!בהרבה מאוד מעונות, כיתות גיל הביניים מלאות בילדים ממשיכים...
מה זה וועדת קבלה? היתה לי וועדה עם הרווחה, קיבלתי אישור. זה הכל.נרשמת לועדת קבלה? הבאת את כל המסמכים,? כי אם כן היית אמורה להתקבל
ועדות קבלה של התמתמה זה וועדת קבלה? היתה לי וועדה עם הרווחה, קיבלתי אישור. זה הכל.
איתו נרשמתי כמו שצריך
וועדת קבלה קשורה למעון (לתמת).מה זה וועדת קבלה? היתה לי וועדה עם הרווחה, קיבלתי אישור. זה הכל.
איתו נרשמתי כמו שצריך
ברור.בכל מקרה לפחות 20-30 ילדים חדשים יצטרפו למעון!!!!! מידיעה ברורה!
ועדות קבלה של התמת
וועדת קבלה קשורה למעון (לתמת).
משרד התמ"ת, כן גם מעונות וגם משפחתונים מפוקחיםשאלות קטנות מבורות גמורה:
1. איך נקרא/דרך מי הגוף שנותן דרגות והנחה? והאם למשפחתון ומעון זה אותו גוף?
2. מתי נפתחת האפשרות להגשה ותוך כמה זמן מקבלים דרגה
אודה מאד אפילו לקצה של תשובה
או שלמקומבנים אין בעיה לסדר לעצמם שהתלוש בעירייה יופיע עם יותר שעות מהשעות שעובדים בפועל. שלא לדבר על שכר מעבר למשרה האמיתית... לצערי בעיר שאני גר בה זה קורה...לביטוח לאומי יש מידע על השעות
אם השתמשו במידע או לא - זה השאלה
המידע בוודאות קיים בביטו"ל - המעסיק חייב להעביר אותו באופן ממוחשב.
בנוהל של ועדת הקבלה הופיע הבדלים לפי מספר השעות של העבודה של 2 ההורים.
בכל מקרה לפחות 20-30 ילדים חדשים יצטרפו למעון!!!!! מידיעה ברורה!
זאת ועדת הקבלהאני לא חושבת שהיתה וועדה.
כתבו לנו שחסרים מסמכים ולכן הבקשה נדחתה. היגשתי השגה והיגשתי את כל המסמכים שוב, וקיבלתי תשובה שהבקשה נדחתה.
אם היתה וועדה יכול להיות שקיבלתי מייל או משהו, אבל ודאי לא איתנו
השנה שונה הנוהל וילדי רווחה זה רק ילדים שהם ממשפחת רווחה בגלל אחד ההורים או הם עצמם.ילדי רווחה מתקבלים רק אחרי ילדים ממשיכים.
אם הכיתות מלאות כבר בילדים שהמשיכו משנה זו לשנה הבאה, אין משמעות לכך שהיא ילדת רווחה.
זה קורה בהרבה מעונות אגב..
ועוד משהו - ספציפית בביתר יש לא מעט ילדי רווחה (אחים לילדים מיוחדים למשל, בביתר קל יחסית לקבל דרגה כזו).
יתכן שמילאו מכסה מילדי רווחה שקודמים לה...
נשמע תקלה של המעון בשידור הנתונים לתמת.הבת שלי ילדה ממשיכה
והמון ילדים ממשיכים לא התקבלו עקב שגיאה מערכתית במעון אצלנו (כולל ילדי אחת המנהלות...)
והיום אחרי הגשת הערעור קיבלתי תשובה שהיא נדחתה
ואין עם מי לדברררררררררר
מנסיון מר-ניסיתי בשבועות האחרונים להתקשר ולשלוח מיילים ואין קול ואין עונה........
בהמון מעונות היה תקלה כנראהנשמע תקלה של המעון בשידור הנתונים לתמת.
אצלנו במעון ילדים ממשיכים לא היו צריכים לגשת בכללל לוודעת קבלה.
היא וועדה בגללי, אין לנו בבית ילד מיוחד. אני עוברת ניתוח עם שיקום של שנה+...השנה שונה הנוהל וילדי רווחה זה רק ילדים שהם ממשפחת רווחה בגלל אחד ההורים או הם עצמם.
ילד שהוא אח לילד מיוחד - לא קיבל השנה קדימות מיוחדת בהרשמה למעון.
טעות.השנה שונה הנוהל וילדי רווחה זה רק ילדים שהם ממשפחת רווחה בגלל אחד ההורים או הם עצמם.
ילד שהוא אח לילד מיוחד - לא קיבל השנה קדימות מיוחדת בהרשמה למעון.
תודה רבה!משרד התמ"ת, כן גם מעונות וגם משפחתונים מפוקחים
ההרשמה לסבסוד נפתחת בד"כ במהלך אוגוסט
אישור לסבסוד (דרגה) מקבלים תוך שבועיים - חודשיים... תלוי בעומס
זה תלוי כמה מהר אני נרשמת?קבלים תוך שבועיים - חודשיים... תלוי בעומס
בד"כ כן.תודה רבה!
זה תלוי כמה מהר אני נרשמת?
ז"א אם אני מזדרזת להרשם בין הראשונים,
אז אקבל גם מהר?
אין דבר כזה.אני בביתר.
זה הזייה, המנהלת של המעון אמרה שאין מה לעשות
(אפילו לא המליצה לפנות לרווחה)
כאילו זה גזרה שלא ניתן לשנות...
ממש ממש לא!אין דבר כזה.
הרווחה אמורה לדאוג לך.
תפני אליהם, ילד רווחה יכול להתקבל גם מעבר למכסת הילדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: