להתקין את האפליקציה מחדש בגרסה מעודכנתהי, אני באמצע להגיש מענק מסולידריום חברתית. רשמתי את הכתובת והוא כותב לי כל הזמן שיש להזין כתובת,
משהי יודעת מה עלי לעשות, דחוףףףףףף
להתקין את האפליקציה מחדש בגרסה מעודכנתהי, אני באמצע להגיש מענק מסולידריום חברתית. רשמתי את הכתובת והוא כותב לי כל הזמן שיש להזין כתובת,
משהי יודעת מה עלי לעשות, דחוףףףףףף
אני משערת שהתקנת את האפליקציה מזמן, או שיש לך גרסה ישנה. צריך לעדכן גרסה וזה עובד.די נו.... אמיתי???????????
מסתומרת גרסה מעודכנת?
תגררי את תעודת העסק לגירסה שהורדתאני מנסה להתחבר דרך המחשב
רק אני לא מצליח לעלות את תעודת העסק.
מה עושים?
נו?לא, אוףףףףףףף.
מוזר ממש!!!
לא הבנתי.תגררי את תעודת העסק לגירסה שהורדת
צריך לפתוח את התוכנה ששם יש את האפליקציה, (לא לפתוח את האפליקציה ) ולגרור למסך הראשי של התוכנה שהורדתם בנטפרי (שזה בעצם מדמה את הסמארטפון) את התעודת עוסק פטור, והתוכנה אוטומטית תכניס את זה לתקיה הנכונה , שמשם תוכלו להוריד את התעודת עוסק פטור, כשמבקשים ממכם להוריד קובץ בקישור. (נכנס בדרך כלל לתקית תמונות)נו?
הסתדרתם?
לא הבנתי.
צריך לבקש מהם שרוצים את התוכנה כדי להתחבר לאפליקציה של הבית לסולידריות חברתי, ולדעתי בגלל קוצר הזמן, כדאי לבקש שיתחברו למחשב שלכם, ויעדכנו את התוכנה כי זה הרבה הוראות, וקצת קשה להבנה. מקווה שכבר יש לכם סיפור טוב מוכן, כי זה הרבה זמן - והיום היום האחרון לרישום.איך מורידים גירסה עדכנית בנטפרי?
מה הבעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: