חחחווולללההה
משתמש רשום
אולי תדריך את ההמון?
מבינה שהלך לך בקלות......
אולי תדריך את ההמון?
זה דבר ראשוןהתקנת אימולטור ותעודת אבטחה של נטפרי
אח"כ להוריד במחשב את האפליקציה ולגרור אותה לאימולטור
הסתדרת עם זה ?כן גם לי בדיוק אותו בעיה יש למישהו פיתרון
או שלנטפרי גם אין פיתרון כי זה ממחשב מסונן אז אין אפשרות להגיש בכלל וחבל...
איך הסתדרת עם הSMS ?
אתה לא התקנת את האפלקציה טוב על מחשב נטפריהוא לא שולח אפי' לטלפון לא כשר
תבקשו מנטפי שליטה על המחשב שלכם והם יתקינו לכם
מה הפירוש ?אתה לא התקנת את האפלקציה טוב על מחשב נטפרי
צריך להגדיר את תעודה של נטפרי טוב אחרת לא שולח קוד
ושב זה הפיתרון הזריז!
עד 600 תויםעד כמה מילים מותר לרשום את הסיפור שלי?
ועד מתי אפשרי להגיש את הבקשה?
אויש... הכנתי בוורד מסמך בן 2 עמודים מלאים... אין מקום ליותר מ-600 סימנים? זה כולל רווחים ופיסוק??עד 600 תוים
כן כוללאויש... הכנתי בוורד מסמך בן 2 עמודים מלאים... אין מקום ליותר מ-600 סימנים? זה כולל רווחים ופיסוק??
ממליצה להוריד את כל הסיפור של מענקי הקורונה ולהתמקד במה אתם עושים היום. להדגיש שע"י המענק תוכלו לגייס צוות נוסף, להנגיש מידע חשוב ומועיל ללקוחות שלכם, ולהתמקצע בתחום.אם אכתוב, יעזור שתבחרו בסיפור שלי?
כותבת בקצרה, כהכנה לנדרש...
העיסוק שלנו הוא הגשת דוחות מס אמריקאים לאזרחי ארצות הברית המתגוררים בארץ.
בקורונה, העסק צבר תאוצה, כי הרבה אזרחים התעוררו להגיש הדוחות, בשל המענקים הנדיבים שממשלת ארה"ב חילקה (בסך כולל 3200$ למבוגר, 2500$ לילד) ומי שעוד הרוויח מזה, היו כל המשרדים, שגבו סכומים מכובדים על הבקשות, ונצלו את המצב.
מכיוון שחשבנו על כל האברכים הרבים (לא אדגיש זאת בכתיבה, אבל כאן מותר) שנדרשו לשלם סכומים גבוהים מאד על השירות, הצענו את שירותינו המקצועיים במחיר סמלי, של 100 שח לאדם ללא הכנסות. וכן תשלום מוזל מהמקובל לבעלי הכנסות. ב"ה היה ביקוש רב, וזכינו בסיעתא דשמיא לעזור להרבה מאד אנשים.
לאחר שממשלת ארה"ב החלה להערים קשיים, אנחנו אלו שספגנו זאת בעיקר! נתנו שירותי סיוע ותמיכה לכל אלו שציפו ועדין לא קיבלו, והדרכנו אותם, (חודשים רבים של עבודה ללא תשלום!) בפעלות שהם צריכים לנקוט כדי לקבל הכסף. ב"ה רובם קיבלו, וחלקם עדין עובדים על כך/מחכים.
כ"כ אנחנו נותנים שירותי יעוץ בענין לכל מי שצריך, ללא תשלום, גם אם הוא לא לקוח שלנו.
זכינו לשם טוב, בשל השירות האישי והמקצועי שאנחנו מתאמצים לתת.
לאחר שוך הסערה של מענקי הקורונה, עדין יהיו לנו דוחות מס שנתיים למלא, אבל הרבה פחות.
אם נקבל מענק, נוכל להעמיק הידע שלנו, ולתת שירותים נוספים, כגון אזרחות לילדים.
וכן ישנם לקוחות רבים, שלא בקשו המידע על קבלת המענקים, כי לא ידעו שאפשר.
כיום אין לנו המשאבים (כסף לשלם למזכירה/זמן שלי) להתקשר לוודא מה קיבלו, ולעדכן אותם באמצעים הנדרשים באם לא קיבלו. אם יהיה תקציב, אי"ה אעשה זאת. מיותר לציין שזה גם יביא לי פרנסה נוספת, אבל בלי פרופורציה להשקעת המשאבים.
טוב, לא הצלחתי לקצר מספיק. ואשמח לחוות דעתכם איך אפשר להציג זאת הכי טוב, ומקווה שתהיה כאן השראה לכתיבה (ולעזרה לציבור) לכולכם!
נ.ב. אנצל במה זאת להודיע, כי אם מישהו נמצא בקריטריון הזה, שזכאי ועדין לא קיבל את כל שלושת המענקים, יוכל לפנות אלי, כמובן, ואעשה כמיטב יכולתי כדי לסייע לו
כן. צריך לכל עסק מספר טלפון ומייל שונה.אפשר לבקש לשתי עסקים על אותו מחשב?
@123770 איך?כן. צריך לכל עסק מספר טלפון ומייל שונה.
כן. צריך לכל עסק מספר טלפון ומייל שונה.
באמת איך עושים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: