בינה מלאכותית הבינה המלאכותית מבקשת להצטרף לקהילת המאיירים

הדובדבן

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
זוכרים את הציורים הללו?
קרב ערוך.jpg
וארא.jpg

הקרב בין המציאות לדמיון
איורון בעט כחול

אז תפסתי בינה מלאכותית, "לאונרדו" שמה וניסיתי לראות איך היא תיצור אותם, והרי התוצאות:
בינמ.jpg
בינמ2.jpg
נחש בינמ.jpg

אין מה לומר, בקרוב הציירים ייהפכו לנחלת העבר...
מה דעתכם?

gafriris

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אני עדיין לא הצלחתי להבין את כל העניין הבינה המלאכותית הזו.
רק יכולה להגיד, שהיה עלון של שבת שהייתי מחכה לו בכליון עיניים בשביל לראות את האיורים שבו כל שבוע. ומשום מה הם החליטו ליצור איורים בבינה מלאכותית.
והאמת, כבר ירד לי כל ההתלהבות מהעלון כי האיורים האלה היו עשויים מידי...

לאחר מספר שבועות חזרו האיורים של המאיירים הקבועים שם...
כנראה למשהו זה הפריע;):giggle:
והופ חזרה לי ההתלהבות, ואני לא ילדה כן... רק מאוד חובבת לראות עבודות של מאיירים ולהתרשם וכו..
אז אם זה יחליף מאיירים, אני לא חושבת. אין כמו האותנטיות. שום בינה לא תחליף אותה.

נערך לאחרונה ב:

נתנאל Art

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אין מה לומר, בקרוב תצטרף לעדת הנביאים...;)
תן לי להרגיע,
כידוע הבינה המלאכותית אוספת מידע מכל רחבי הרשת ויוצרת משהו חדש לפי בקשת הלקוח, ציור לעומת זה יוצא מתוך הלך המחשבה של הצייר ואינו דומה לשום דבר שנעשה קודם, הייחודיות בעבודה המוגמרת של המאייר/הצייר נושאת חן בעיני הלקוח לא רק בגלל התוצאה שהוא ביקש, (בשביל זה אפשר באמת לפנות לבינה מלאכותית ולקבל תוצאות מדהימות), אלא גם בגלל הסגנון שפיתח הצייר שזהו בעצם סוד קיומו.
זהו בתמצית.

שחור לבן 2021

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
רק יכולה להגיד, שהיה עלון של שבת שהייתי מחכה לו בכליון עיניים בשביל לראות את האיורים שבו כל שבוע. ומשום מה הם החליטו ליצור איורים בבינה מלאכותית.
שלום לעם שמו?
מזדהה...
אני שמח לשמוע שהם חזרו לעצמם
לא יודע להצביע על משהו מסוים אבל האיורים בבינה המלאכותית יוצרים איזה שהוא ריחוק ופחות הזדהות עם הרעיון,
שזה אולי הבשורה, ששורה תחתונה- לא יהיה לנו תחליף...
ואולי גם זה עניין של זמן, מי יודע.....
מכירים את האשכול בעומר תשפג ? שם חלק מהתמונות מרגישות הרבה יותר אותנתיות (הוא משתמש שם בבינה המלאכותית המתקדמת ביותר כרגע)אמנם לא לגמרי, אבל בכיוון
ייתכן שצריך רק עוד כמה זמן בשביל שהמחשב יתגבר גם על המכשול הזה וכאשר אבדנו אבדנו....;)

נערך לאחרונה ב:

הדובדבן

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני עדיין לא הצלחתי להבין את כל העניין הבינה המלאכותית הזו.

לאחר מספר שבועות חזרו האיורים של המאיירים הקבועים שם...
כנראה למשהו זה הפריע;):giggle:
והופ חזרה לי ההתלהבות, ואני לא ילדה כן... רק מאוד חובבת לראות עבודות של מאיירים ולהתרשם וכו..
אז אם זה יחליף מאיירים, אני לא חושבת. אין כמו האותנטיות. שום בינה לא תחליף אותה.

אין מה לומר, בקרוב תצטרף לעדת הנביאים...;)
תן לי להרגיע,
כידוע הבינה המלאכותית אוספת מידע מכל רחבי הרשת ויוצרת משהו חדש לפי בקשת הלקוח, ציור לעומת זה יוצא מתוך הלך המחשבה של הצייר ואינו דומה לשום דבר שנעשה קודם, הייחודיות בעבודה המוגמרת של המאייר/הצייר נושאת חן בעיני הלקוח לא רק בגלל התוצאה שהוא ביקש, (בשביל זה אפשר באמת לפנות לבינה מלאכותית ולקבל תוצאות מדהימות), אלא גם בגלל הסגנון שפיתח הצייר שזהו בעצם סוד קיומו.
זהו בתמצית.
נרגעתי.
אין על קהילת המאיירים!

בן ציון יהודה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי

%;

משתמש פעיל
מאז שהומצאה המצלמה כבר אין ציירי דיוקנאות..:LOL:
זו שיטת רישום אחרת וטכניקה שונה
לבינה המלאכותית יש יכולת 'ללמוד' כל טכניקה ולחקות אותה
אולי בעתיד הציירים ייצרו סגנונות איור עבור הבינה המלאכותית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה