מאמין בניסים
משתמש פעיל
בוקר טוב
אם זה אמצעי לאגירת ערך, זה נראה לא בשל מספיק, הערך שלו משתנה כל הזמן.
ברור , שמירה ואגירת ערך. בינתיים הוא עושה את זה יפה מאד למשקיעים שלו. האם ימשיך בכאלה אחוזים גם בעתיד? כנראה שלא. יגדל בשווי שוק יתמן לאט לאט. האם הוא יהיה שווה בעוד 5 שנים יותר מהיום? אני ורוב המשקיעים בו חושבים שכן
מי שעדיין ייכנס כל 5 דקות לבדוק כמה הביטקוין שלו שווה בערך דולרי עדיין לא בשל לשים על זה סכום משמעותי.( אלא אם 5 אחוז מ 20 שח זה התיק שלו ואז אין לי מושג מה הוא מחפש בדיון כזה .)
כמו שכתבתי אתמול המקסימלסטים הקיצוניים יגידו לך שכל עוד אתה מסתכל על ביטקוין בערך דולרי זה אומר שהוא עדיין זול והדולר עדיין יקר. אומרים.
עדיין חשש רחוק עלום שלא הייתי מכניס אותו לשיקולים ואם כן ברמה נמוכה של סיכוןכך היא ההערכה הסבירה בעיני רבים, ובעינך.
את סטושי נקאמוטו אני ואתה לא מכירים, ואין לאף אחד מידע עליו \עליה \ עליהם \ עליהן. ועל מניעיו.
כשם שלא ידענו שהוא מתכנן את המטבע הזה, כך לא נדע מה הוא מתכנן עכשיו אם הוא חי.
ביום שיזוז משם מטבע אחד כי הוא לא ימכור מליון בבת אחת ויפסיד כסף תאמין לי שזה יפתח מהדורות חדשות. כל ארנק לוויתן שרדום כמה שנים ומתעורר יש התראות. פעם חשבו שזה אינדקציה היום נראה לי הרוב מתעלם מזה.
אני לא אוהב לדבר יותר מדי השערות ופסיכולוגיה על גבול פילוסופיה. אבל נניח שמדובר בגאון אפל שתכנן הכל לפרטי פרטים למכור על הראש של כולם. ברור שהוא לא חלם בעצמו מה יקרה למטבע כי הוא לא רואה עתידות למרות היותו איש טוב והייטיקסיט מדהים ( ממליץ לקרוא עליו ועל הארגון שהיה חבר בו שלהם הוא פירסם את הנייר הלבן )
הרי ברור שאדם שפוי נורמלי היה משחרר הכל על השוק כשהמטבע הגיע ל 1000, והשווי שלו למיליארד... מי מדבר על 10,000 שווי 10 מילארד.... ומי מדבר על המחיר היום.
או שאתה כן נוטה להאמין שמדובר בגאון נבל או אפילו מדינה יש אומרים רוסיה או פוטין שאכן ידע שנגיע למליון ושם הוא יכבה את השלטר. ומי שמכיר את הסיפור ככל הנראה מדובר אדם פרטי . אבל מי יודע בוודאות...
ככל שהזמן עובר ומתרחק וזה לא קורה וככל שיש יותר מטבעות והא לא היחיד ששולט בכזו כמות הסיכון שלו להקריס את השוק הולך וקטן.
דווקא המחשבה שהמליון האלה ככל הנראה אבודים תורמת להקטנת ההיצע
ושוב מבין את החשש וקשה להתדיין עליו לכאן או לכאן וכל אחד כראות עיניו ישים את זה על מאזן השיקולים
1. הם בונים על זה שמחצייה לחצייה הביטקוין מתייקר ביחס לדולר. זו גם הסיבה ש mstr לא חושש לקחת התחייבויות בדולר ולהחזיק אותם בביטקוין.למה? ככל שפיצוח הקוד דורש משאבים כבדים יותר, כך העבודה נעשית רווחית פחות.
עליית הערך של המטבע, מפצית על עלות ההפקה.
תדמיין בבקשה שהחציה הבאה תתרחש בזמן שהמטבע יהיה בשפל, האם ימצא מי שישקיע את משאביו בשביל לתת שירות בשביל פחות מ2 ביטקוין לכריה, בהנחה שמחיר הביטקוין יצנח ל 30,000$?
2 אם בחצייה הבאה נהיה ב 30000 דולר יהיה לרוב הכורים מאד קשה לשרוד
אבל ברגע שהם יקרסו כמו שכתבתי אז מי שיישאר מעל המים ירוויח המון. כמו בכל עסק שמי שנשאר עם הצוואר מעל המים בסוף שותה את כולם
למה? פה צריך להיכנס לנושא של הכרייה שחוץ מ @בר אילן שמאד אוהב וחוקר את הנושא לא חושב ש 99 אחוז מהאנשים פה ישמחו לקרוא את זה על הבוקר.
ובכל זאת בכמה מילים פשוטות מי שרוצה לדלג אפשר בהקשה על 4
כוח הכרייה נמדד באמצעות hashrare שכבר דיברתי עליו באשכול אחר לגבי מטבע אחר שנקרא kaspa
ככל שיש יותר כורים ההאשרייט עולה ויותר קל למצוא את הפתרון המתמטי
מנגד הפרוטוקול של הבלוקציין שומר על יציבות של כריית בלוק כל 10 דקות . בכל מספר בלוקים נניח 2000 הוא בודק מה מצב ההאשרייט וברגע שהוא מזהה שהוא גבוה משמע יותר קל למצוא כי יש הרבה כח חשמל הוא מקשה את מציאת הפתרון מה שאכן מייקר את הכרייה מאד
ברגע שאחרי חצייה התגמול יהיה קטן ובהנחה לא מופרכת שגם המחיר יהיה קטן מהיום הקטנים הממונפים עם התחייבויות משמעותיות יקרסו
ההאש רייט ירד. מציאת הפתרון המתמטי תעשה קלה יותר לכורות הגדולות שיישארו תצריך פחות משאבים והם ירוויחו.
3 פחות כורים אומר שוב פחות ביטקוין שמגיע לשוק פחות היצע יותר לחץ על הביקוש
4 הפתרון הכי טוב בשבילם זה חשמל זול . ובכמות גבוהה . פה התחברו להם ה Ai והביטקוין. לכן הם משקיעות כל הזמן חוות כרייה במקומות זולם שאמורים להרחיק את הסיכון ואנרגיה גרעינית
5 מתקשר לנקודה הקודמת וקשור יותר לכורות כחברה עסקית ולא לביטקוין. הם יכולות פשוט לקחת את החוות בשביל ה ai . יש חברה WULF שעדיין מזגזגת ועוד לא החליטה או שרוצה שתיהם לא בדיוק הבנתי מה הסיפור שם. אבל זו גם אפשרות. אבל הגדולות תמיד יישארו
6 הם כורות עוד מטבעות mara למשל התחילה לכרות את kaspa שהרבה פה השקיעו ונראה מטבע מעניין והפלא שהוא בפיתוח של ישראלים . הכרייה בקטנה אבל תמיד יהיה אפשר לכרות מטבע שהוא יותר ריווחי. למרות שאם הביטקוין יהיה 30000 בחצייה הבאה כנראה שמצבם של כל המטבעות יהיה בתחתית בשוק דובי
הבנתי את זה ודעתי כמו דעת רבים שאין עוד ביטקוין. יש אחד והוא טוב ומספיק לכולםאני לא מדבר דווקא על ביטקוין.
אני מדבר על ייצור חדש שאנו לא מכירים.
שייתן מענה גם למטבעות הרגילים, וגם לקריפטוגרפ
חשש קלוש שבעתיד יבוא משהו אחר ויעקוף נכס שכבר עקף את השווי שוק של סילבר וערב הסעודית ושווה יותר מהתצג של ישראל אוסטריה והאמירויות יחד
כבר עקף את ספרד מה שאומר שאם הוא מדינה הוא הכלכלה ה 14 בעולם
הביטקוין מעולה ואין באמת משהו שיכול להביא חידוש חוץ מפיצר כזה או אחר שכבר עשרות אלפי מטבעות הביאו ורובם ככולם מאבדים 99 אחוז מהערך שלהם מול ביטקוין במשך השנים
שוב לחשוש אפשר. תמיד מכל דבר
בהצלחה עם זה .ניח.
זה עדיין לא גורם לי לזלזל בהם
עצה שלי לא המלצה.
תסנן מידע איכותי . תתחיל עם לצמצם מידע בלשון הקודש.
בחר לך גורו עם פנים, וכזה שלא מחליף דעות כמעט בכל דבר כמו גרביים .
(סאטושי הוא לא גורו' לא שלי על כל פנים..., הביא לעולם נכס ייחודי וגאוני . לדעתי וזה מדהים והוא עשה בשכל שהוא לא מפרסם את עצמו ולוקח על זה בעלות. או שבכלל ברצונו היה קוצר תהילה והוא נדרס למוות דקה אחרי שפרסם את הנייר הלבן. מי יודע)
צמצם זמן חדשות. לא ידעת לא חששת.
תנצל את החדשות רעות זמן לקנייה כשעושים DCA קנייה לאורך זמן כל חודש או רבעון. אני יותר ממחכה שיתחילו להגיע כותרות שליליות על כוונה של טראמפ לחזור בו מהביטקוין. והם יגיעו . הביטקוין כעת בשיא כל הזמנים ובמקום כזה עד שלא יבוא ברבור שחור הוא לא יירד משמעותי,.
הכתבים חייבים להתפרנס והשוק חייב לזוז מעלה מטה
ושוב חשש רחוק עלום... קצת קשה לעבוד ככה
משפט חזק"אני לא צריך להיות המשקיע הכי טוב, אסור לי להיות משקיע גרוע"
שוב חשש רחוק עלום השערה מנין לךכל ההסדרה כיום, זה בגלל שא"א לעשות כלום עם זה, וזה הכרחי בשביל להמיר לכסף פיאט.
במקרה שנוכל להתנהל רק עם ביטקוין, ההסדרה תלך פייפן.
זה במנטליות שלנו לחשוש לפחד להיות צודק
הגרעין הקשה המוביל של הביטקוין ירצה תמיד תמיד לעבוד יחד עם הממשלה והחוק!
זה גם תשובה ל @השקעות R הון
כן יש את הקיצוניים הככל הנראה די קולניים במקסימלסטים שהיו רוצים לשים בפח את הרגולוציה לקדש את האנונימיות והם אלה שגם מאמינים כנראה שהמערכת המוניטרית תקרוס עי הביטקוין
רובם לא שם רובם עובדים עם הממשלות תמיד יהיה פיקוח תמיד יהיה רגולציה ותמיד ישלמו מסים
פה בארץ קשה לקנות ביטקוין עם עמלות שפויות
הראהב הכל יותר קל לקנות לדווח בדיוק כמו מניה וכל נכס אחר
גם פה זה יהיה . אנחנו תמיד בקדמה
אבל הביטקוין לפחות במיינסטרים ההגיוני הקשה עם הכסף הגדול לא בא לחתור תחת החוק ולא חושב שהביטקוין פה כדי להשתלט על 900 טרליון דולר של כל הכלכלה העולמית
ולכן זה ככל הנראה עם העובדות הידועות היום לא נכון
לחשוש אפשר. תמיד.
גם לך.
נערך לאחרונה ב: