דיון הביטקוין בשיא כל הזמנים! הכנסו וחוו דעתכם. מהיכן נובע ערכו הפנימי במידה והערך קיים?

מאמין בניסים

משתמש פעיל

אם זה אמצעי לאגירת ערך, זה נראה לא בשל מספיק, הערך שלו משתנה כל הזמן.
בוקר טוב
ברור , שמירה ואגירת ערך. בינתיים הוא עושה את זה יפה מאד למשקיעים שלו. האם ימשיך בכאלה אחוזים גם בעתיד? כנראה שלא. יגדל בשווי שוק יתמן לאט לאט. האם הוא יהיה שווה בעוד 5 שנים יותר מהיום? אני ורוב המשקיעים בו חושבים שכן
מי שעדיין ייכנס כל 5 דקות לבדוק כמה הביטקוין שלו שווה בערך דולרי עדיין לא בשל לשים על זה סכום משמעותי.( אלא אם 5 אחוז מ 20 שח זה התיק שלו ואז אין לי מושג מה הוא מחפש בדיון כזה .)
כמו שכתבתי אתמול המקסימלסטים הקיצוניים יגידו לך שכל עוד אתה מסתכל על ביטקוין בערך דולרי זה אומר שהוא עדיין זול והדולר עדיין יקר. אומרים.

כך היא ההערכה הסבירה בעיני רבים, ובעינך.
את סטושי נקאמוטו אני ואתה לא מכירים, ואין לאף אחד מידע עליו \עליה \ עליהם \ עליהן. ועל מניעיו.
כשם שלא ידענו שהוא מתכנן את המטבע הזה, כך לא נדע מה הוא מתכנן עכשיו אם הוא חי.
עדיין חשש רחוק עלום שלא הייתי מכניס אותו לשיקולים ואם כן ברמה נמוכה של סיכון
ביום שיזוז משם מטבע אחד כי הוא לא ימכור מליון בבת אחת ויפסיד כסף תאמין לי שזה יפתח מהדורות חדשות. כל ארנק לוויתן שרדום כמה שנים ומתעורר יש התראות. פעם חשבו שזה אינדקציה היום נראה לי הרוב מתעלם מזה.
אני לא אוהב לדבר יותר מדי השערות ופסיכולוגיה על גבול פילוסופיה. אבל נניח שמדובר בגאון אפל שתכנן הכל לפרטי פרטים למכור על הראש של כולם. ברור שהוא לא חלם בעצמו מה יקרה למטבע כי הוא לא רואה עתידות למרות היותו איש טוב והייטיקסיט מדהים ( ממליץ לקרוא עליו ועל הארגון שהיה חבר בו שלהם הוא פירסם את הנייר הלבן )
הרי ברור שאדם שפוי נורמלי היה משחרר הכל על השוק כשהמטבע הגיע ל 1000, והשווי שלו למיליארד... מי מדבר על 10,000 שווי 10 מילארד.... ומי מדבר על המחיר היום.
או שאתה כן נוטה להאמין שמדובר בגאון נבל או אפילו מדינה יש אומרים רוסיה או פוטין שאכן ידע שנגיע למליון ושם הוא יכבה את השלטר. ומי שמכיר את הסיפור ככל הנראה מדובר אדם פרטי . אבל מי יודע בוודאות...
ככל שהזמן עובר ומתרחק וזה לא קורה וככל שיש יותר מטבעות והא לא היחיד ששולט בכזו כמות הסיכון שלו להקריס את השוק הולך וקטן.
דווקא המחשבה שהמליון האלה ככל הנראה אבודים תורמת להקטנת ההיצע
ושוב מבין את החשש וקשה להתדיין עליו לכאן או לכאן וכל אחד כראות עיניו ישים את זה על מאזן השיקולים
למה? ככל שפיצוח הקוד דורש משאבים כבדים יותר, כך העבודה נעשית רווחית פחות.
עליית הערך של המטבע, מפצית על עלות ההפקה.
תדמיין בבקשה שהחציה הבאה תתרחש בזמן שהמטבע יהיה בשפל, האם ימצא מי שישקיע את משאביו בשביל לתת שירות בשביל פחות מ2 ביטקוין לכריה, בהנחה שמחיר הביטקוין יצנח ל 30,000$?
1. הם בונים על זה שמחצייה לחצייה הביטקוין מתייקר ביחס לדולר. זו גם הסיבה ש mstr לא חושש לקחת התחייבויות בדולר ולהחזיק אותם בביטקוין.
2 אם בחצייה הבאה נהיה ב 30000 דולר יהיה לרוב הכורים מאד קשה לשרוד
אבל ברגע שהם יקרסו כמו שכתבתי אז מי שיישאר מעל המים ירוויח המון. כמו בכל עסק שמי שנשאר עם הצוואר מעל המים בסוף שותה את כולם
למה? פה צריך להיכנס לנושא של הכרייה שחוץ מ @בר אילן שמאד אוהב וחוקר את הנושא לא חושב ש 99 אחוז מהאנשים פה ישמחו לקרוא את זה על הבוקר.
ובכל זאת בכמה מילים פשוטות מי שרוצה לדלג אפשר בהקשה על 4
כוח הכרייה נמדד באמצעות hashrare שכבר דיברתי עליו באשכול אחר לגבי מטבע אחר שנקרא kaspa
ככל שיש יותר כורים ההאשרייט עולה ויותר קל למצוא את הפתרון המתמטי
מנגד הפרוטוקול של הבלוקציין שומר על יציבות של כריית בלוק כל 10 דקות . בכל מספר בלוקים נניח 2000 הוא בודק מה מצב ההאשרייט וברגע שהוא מזהה שהוא גבוה משמע יותר קל למצוא כי יש הרבה כח חשמל הוא מקשה את מציאת הפתרון מה שאכן מייקר את הכרייה מאד
ברגע שאחרי חצייה התגמול יהיה קטן ובהנחה לא מופרכת שגם המחיר יהיה קטן מהיום הקטנים הממונפים עם התחייבויות משמעותיות יקרסו
ההאש רייט ירד. מציאת הפתרון המתמטי תעשה קלה יותר לכורות הגדולות שיישארו תצריך פחות משאבים והם ירוויחו.
3 פחות כורים אומר שוב פחות ביטקוין שמגיע לשוק פחות היצע יותר לחץ על הביקוש
4 הפתרון הכי טוב בשבילם זה חשמל זול . ובכמות גבוהה . פה התחברו להם ה Ai והביטקוין. לכן הם משקיעות כל הזמן חוות כרייה במקומות זולם שאמורים להרחיק את הסיכון ואנרגיה גרעינית
5 מתקשר לנקודה הקודמת וקשור יותר לכורות כחברה עסקית ולא לביטקוין. הם יכולות פשוט לקחת את החוות בשביל ה ai . יש חברה WULF שעדיין מזגזגת ועוד לא החליטה או שרוצה שתיהם לא בדיוק הבנתי מה הסיפור שם. אבל זו גם אפשרות. אבל הגדולות תמיד יישארו
6 הם כורות עוד מטבעות mara למשל התחילה לכרות את kaspa שהרבה פה השקיעו ונראה מטבע מעניין והפלא שהוא בפיתוח של ישראלים . הכרייה בקטנה אבל תמיד יהיה אפשר לכרות מטבע שהוא יותר ריווחי. למרות שאם הביטקוין יהיה 30000 בחצייה הבאה כנראה שמצבם של כל המטבעות יהיה בתחתית בשוק דובי

אני לא מדבר דווקא על ביטקוין.
אני מדבר על ייצור חדש שאנו לא מכירים.
שייתן מענה גם למטבעות הרגילים, וגם לקריפטוגרפ
הבנתי את זה ודעתי כמו דעת רבים שאין עוד ביטקוין. יש אחד והוא טוב ומספיק לכולם
חשש קלוש שבעתיד יבוא משהו אחר ויעקוף נכס שכבר עקף את השווי שוק של סילבר וערב הסעודית ושווה יותר מהתצג של ישראל אוסטריה והאמירויות יחד
כבר עקף את ספרד מה שאומר שאם הוא מדינה הוא הכלכלה ה 14 בעולם
הביטקוין מעולה ואין באמת משהו שיכול להביא חידוש חוץ מפיצר כזה או אחר שכבר עשרות אלפי מטבעות הביאו ורובם ככולם מאבדים 99 אחוז מהערך שלהם מול ביטקוין במשך השנים
שוב לחשוש אפשר. תמיד מכל דבר
ניח.
זה עדיין לא גורם לי לזלזל בהם
בהצלחה עם זה .
עצה שלי לא המלצה.
תסנן מידע איכותי . תתחיל עם לצמצם מידע בלשון הקודש.
בחר לך גורו עם פנים, וכזה שלא מחליף דעות כמעט בכל דבר כמו גרביים .
(סאטושי הוא לא גורו' לא שלי על כל פנים..., הביא לעולם נכס ייחודי וגאוני . לדעתי וזה מדהים והוא עשה בשכל שהוא לא מפרסם את עצמו ולוקח על זה בעלות. או שבכלל ברצונו היה קוצר תהילה והוא נדרס למוות דקה אחרי שפרסם את הנייר הלבן. מי יודע)
צמצם זמן חדשות. לא ידעת לא חששת.
תנצל את החדשות רעות זמן לקנייה כשעושים DCA קנייה לאורך זמן כל חודש או רבעון. אני יותר ממחכה שיתחילו להגיע כותרות שליליות על כוונה של טראמפ לחזור בו מהביטקוין. והם יגיעו . הביטקוין כעת בשיא כל הזמנים ובמקום כזה עד שלא יבוא ברבור שחור הוא לא יירד משמעותי,.
הכתבים חייבים להתפרנס והשוק חייב לזוז מעלה מטה
ושוב חשש רחוק עלום... קצת קשה לעבוד ככה
"אני לא צריך להיות המשקיע הכי טוב, אסור לי להיות משקיע גרוע"
משפט חזק
כל ההסדרה כיום, זה בגלל שא"א לעשות כלום עם זה, וזה הכרחי בשביל להמיר לכסף פיאט.
במקרה שנוכל להתנהל רק עם ביטקוין, ההסדרה תלך פייפן.
שוב חשש רחוק עלום השערה מנין לך
זה במנטליות שלנו לחשוש לפחד להיות צודק
הגרעין הקשה המוביל של הביטקוין ירצה תמיד תמיד לעבוד יחד עם הממשלה והחוק!
זה גם תשובה ל @השקעות R הון
כן יש את הקיצוניים הככל הנראה די קולניים במקסימלסטים שהיו רוצים לשים בפח את הרגולוציה לקדש את האנונימיות והם אלה שגם מאמינים כנראה שהמערכת המוניטרית תקרוס עי הביטקוין
רובם לא שם רובם עובדים עם הממשלות תמיד יהיה פיקוח תמיד יהיה רגולציה ותמיד ישלמו מסים
פה בארץ קשה לקנות ביטקוין עם עמלות שפויות
הראהב הכל יותר קל לקנות לדווח בדיוק כמו מניה וכל נכס אחר
גם פה זה יהיה . אנחנו תמיד בקדמה
אבל הביטקוין לפחות במיינסטרים ההגיוני הקשה עם הכסף הגדול לא בא לחתור תחת החוק ולא חושב שהביטקוין פה כדי להשתלט על 900 טרליון דולר של כל הכלכלה העולמית
ולכן זה ככל הנראה עם העובדות הידועות היום לא נכון
לחשוש אפשר. תמיד.
(y)

נערך לאחרונה ב:

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
חשש רחוק. אני ממש לא טכנולוגי אבל הקוד והנייר הלבן של הביטקוין באמת גאונות על של סאטושי
קראתי בעבר שיש חור אחד.
תיאורטי למי שיהיה רוב כח מחשוב, יוכל לעשות כרצונו.
כי במקרה של 'זיוף' הגילוי הוא ע"י השוני של הזייפן אל מול רוב הרשת.
אבל כאשר הזייפן מחזיק ברוב הכח מחשוב, הוא ינצח (וכל הקטנים יחושבו כ'זייפנים').
נכון שמדובר ברמת כח מחשוב נדירה עד מאד (חישבו שגם אם שני הבריכות הגדולות של הכריה יתאחדו, זה לא מספיק).
אבל יש כאלה שמחזיקים בכח כזה, ולו ירצו יוכלו לעשות כך.
ממשלת ארה"ב (וכנראה גם סין ורוסיה), אמזון, גוגל.

מאמין בניסים

משתמש פעיל

קראתי בעבר שיש חור אחד.
תיאורטי למי שיהיה רוב כח מחשוב, יוכל לעשות כרצונו.
כי במקרה של 'זיוף' הגילוי הוא ע"י השוני של הזייפן אל מול רוב הרשת.
אבל כאשר הזייפן מחזיק ברוב הכח מחשוב, הוא ינצח (וכל הקטנים יחושבו כ'זייפנים').
נכון שמדובר ברמת כח מחשוב נדירה עד מאד (חישבו שגם אם שני הבריכות הגדולות של הכריה יתאחדו, זה לא מספיק).
אבל יש כאלה שמחזיקים בכח כזה, ולו ירצו יוכלו לעשות כך.
ממשלת ארה"ב (וכנראה גם סין ורוסיה), אמזון, גוגל.
ברוך שחלק מחכמתו. כיף שהדיון נשמר ברמות כאלה
כן זה נקרא מתקפת 51
ביום שגוף אחד ישתלט על רוב כח הכרייה היא יכול לעשות כראות עיניו מכאן והלאה אבל לא לפרק זמן ממושך
הוא לא יוכל לשנות טרנזקציות שעברו או לגנוב ביטקוין
הסיכוי שזה יקרה ממש לא מציאותי אבל תיאורטי כמו שכתבת
אפשר להרחיב אבל מאוחר יותר
שכוייח

נערך לאחרונה ב:

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
הסיכוי שזה יקרה ממש לא מציאותי אבל תיאורטי כמו שכתבת
למה?
תחשוב שארה"ב מצהירה על קניית ביט.
אחרי שהיא מוציאה מיליארדים על זה.
באה סין, ומאפסת אותם...

ועל הדרך מערערת עשרות חברות ענק מערביות שמחזיקות את היתרות שלהם בביט.

כסף-חכם

ליווי משקיעים פאסיביים בשוק ההון
מנוי פרימיום
מאד השתדלתי מהתחלה שראיתי את פותח האשכול @כסף-חכם להביא פה מידע איכותי
אמרתי מראש שאני עם פניות ואביע רק דעה חיובית
מי שרוצה דעות שליליות
חיפוש בגוגל
ביטקוין בועה קורס חדשות
דעות חיוביות כמעט ואין בתקשורת הישראלית כמו שהרבה דעות פוליטיות לא קיימות בה
מסכים!

כתבת דברים של טעם ונתת לי ומן הסתם לעוד את הצד החיובי והפחות מוכר של המטבע.
(בדרך לקנות את הספר "ביטקוין והעתיד הכלכלי שלך")
תודה!

בר אילן

משתמש רשום
@מאמין בניסים סבור שאם 15 שנה שסטושי נקאמוטו לא הופיע בשטיבלאך השכונתיים, זה אומר שביטקוניו התאדו. כל חשש אחר הוא חשש רחוק. ולחשוש אפשר תמיד.

לדעתי, וחסכונותי גדלו מאמש ל22.9, הצטברות של חששות קיומיים רבים כל כך, אמורה לגרום לנו לחשוש שהמטבע יתאפס יום אחד. לגמרי או כמעט.

רוצים להניח חלק קטן ברולטה עם סיכון/סיכוי גבוה, למה לא?.
אך להסתכל על הביטקוין כדרך בטוחה לאגירת ההון? נראה לי טיפשי ומסוכן.

מאמין בניסים

משתמש פעיל
יש לו רק חסרון אחד גדול יותר מהדולר. הוא יפול מהר יותר ולנקודה נמוכה יותר.
הגאונות במשפט הזה היא שלעולם אתה תהיה צודק ואני טועה
גם אם נשוב לפה בעוד שנה והערך יהי כפול אל מול כל יחידת ערך אחרת
גם אם נשוב עוד עשור ושווי שוק שלו יגיע ל 10 טרליון דולר יותר מכל החברות הגדולות בארהב יחד ומכל התמג ל המדינות
גם אם בעוד 30 שנה הוא יעקוף את הזהב שהוא 18 טריליון דולר מה ימנע ממך לכתוב את המשפט הזה שוב
יש לו רק חסרון אחד גדול יותר מהדולר. הוא יפול מהר יותר ולנקודה נמוכה יותר.

אז בא תאתגר את עצמך
תן יעד פונדמנטלי מדיני בו אתה מודה שטעית. נניח אימוץ של ארהב לביטקוין כרזרבה או הכרה רשמית כנכס כמו זהב
או יעד בשווי שוק כולל החל מ 1.7 היכן שהוא היום ועד 18 טריליון השווי של זהב. כל מספר יתקבל בברכה

אחרת, לעולם אתה תהיה צודק ואני טועה

מאמין בניסים

משתמש פעיל
(בדרך לקנות את הספר "ביטקוין והעתיד הכלכלי שלך")
צעד מעולה. אתמול חיפשתי אותו התחשק לקרוא שוב פעם אחרונה שקראתי היה בסגר הראשון בקורונה ולא מצאתי...
נקנה חדש ספר מעולה בשביל כניסה לעולם הביטקוין

כסף-חכם

ליווי משקיעים פאסיביים בשוק ההון
מנוי פרימיום

בר אילן

משתמש רשום
אז בא תאתגר את עצמך
תן יעד פונדמנטלי מדיני בו אתה מודה שטעית. נניח אימוץ של ארהב לביטקוין כרזרבה או הכרה רשמית כנכס כמו זהב
או יעד בשווי שוק כולל החל מ 1.7 היכן שהוא היום ועד 18 טריליון השווי של זהב. כל מספר יתקבל בברכה

אחרת, לעולם אתה תהיה צודק ואני טועה
הבה נתאתגר כולנו.
הלא כתבת שאינך מתרגש מירידות.
שכל אחד יכתוב פה איזו נקודת שבר תגרום לו להודות בטעותו.

מאמין בניסים

משתמש פעיל
למה?
תחשוב שארה"ב מצהירה על קניית ביט.
אחרי שהיא מוציאה מיליארדים על זה.
באה סין, ומאפסת אותם...

ועל הדרך מערערת עשרות חברות ענק מערביות שמחזיקות את היתרות שלהם ב
שוב זה לא מומלץ לעבוד ככה ואתה אני מאמין אישית לא פועל על פי חששות כאלה
כבר לפני 7 שנים אמרו כולם לא להשקיע בשוק כי סין פולשת לטיוואן . וזה יקרה מתיש הו אבל השוק עלה מאז בכמה?
ונניח נזרום עם הגוג ומגוג הזה
לארהב יש זהב בכמויות במחיר מצחיק. מה ימנע מהם להקריס את הזהב כנקמה על סין שאגרה כמויות מטורפות עם רוסיה בשנים האחרונות ( למה הוא עלה מ 1600 שהיה תקוע שם ל 2700)
וגם כי מתקפת 51 זו השקעה של מילארדים מטורפים ותחזוקה שוטפת של מיליונים... מילא לעשות את זה בשביל ריווח כלכלי אבל בשביל להקריס?
ומבחינה טכנולוגית הפרוטוקול של הבלוקציין יוכל להשתכלל ללמוד את הפירצה ומה רמאד לערוך שינויים עי בחירה של רוב הצמתות ככה שהבהנחה שהגענו לתרחיש אפוקליטי כזה הוא יהיה רק על טרנזקציות מכאן והלאה ולא לזמן ממושך ולא יוכלו לקחת לאנשים מטבעות
אז האם נראה את המקפה הזאת יוצאת לפועל? כנראה שלא
מה יקרה אם כן? המון פאניקה ירידה חזקה מאד באותו יום ולאורך תקופה
האם הפרצה תימשך לעד? כנראה שלא
האם האמון יחזור ? פה כל אחד ישים תשובה

יוחנן 1

משתמש מקצוען
הקריפטו מספק הקשרים הזויים לא פעם, אבל נראה שהמקרה שנציג להלן הוא יוצא דופן אפילו בסטנדרטים של עולם הקריפטו. טראמפ הודיע על הקמת גוף חוץ ממשלתי חדש שנועד לייעל את עבודת הממשלה. בראשות הגוף יעמדו היזמים המליארדרים וויוואק רמסוואמי ואילון מאסק. עד כאן ידיעה רגילה אם כי מעט יוצאת דופן ממדורי הפוליטיקה והכלכלה. מה הקשר לקריפטו? אין ממש קשר. חוץ מהעובדה שראשי התיבות של הגוף החדש הוא DOGE, אותיות שבמקרה או שלא הם גם הסימול של מטבע ה"ממ" דוג'קוין, המטבע, שבמקרה או שלא, מקודם לא פעם על ידי אילון מאסק, כן אותו אחד שמונה להוביל את הגוף החדש. האם זה אומר שזה קשור או שתהייה השפעה כלשהי על המטבע? בפשטות לא. אבל הזהות בשם, והנפשות הפועלות, הספיקו למשקיעי הקריפטו להזניק את מטבע הדוג'קוין ב-100% בשבוע האחרון. מה הקשר? כאמור, אין קשר, ובכל זאת מדובר בכמה עשרות מיליארדי דולרים אמיתיים לגמרי שנוצרו יש מאין.

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
@מאמין בניסים סבור שאם 15 שנה שסטושי נקאמוטו לא הופיע בשטיבלאך השכונתיים, זה אומר שביטקוניו התאדו. כל חשש אחר הוא חשש רחוק. ולחשוש אפשר תמיד.

לדעתי, וחסכונותי גדלו מאמש ל22.9, הצטברות של חששות קיומיים רבים כל כך, אמורה לגרום לנו לחשוש שהמטבע יתאפס יום אחד. לגמרי או כמעט.
לא.
גם ביסטאוציה הרחוקה שסטאושי יחזור יום אחד
למה שזה יפיל את הביט?
יכול להיות שהוא סה"כ יממש לאורך זמן את המטבעות שלו, מה שכמעט לא ישפיע על השוק.
יכול להיות שהוא יחליט להציף את השוק (מה הוא ירויח?) ואז נראה ירידה חדה בשער - אבל סביר להניח שהוא לא יוכל לבצע את זה לאורך זמן.
הסיכוי שהוא גם יתגלה יום אחד, וגם ישלוף שפן מהכובע - זה הכפלה של שני סיכויים רחוקים מאוד.
אולי קיימים, אך רחוקים.

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
הקריפטו מספק הקשרים הזויים לא פעם, אבל נראה שהמקרה שנציג להלן הוא יוצא דופן אפילו בסטנדרטים של עולם הקריפטו. טראמפ הודיע על הקמת גוף חוץ ממשלתי חדש שנועד לייעל את עבודת הממשלה. בראשות הגוף יעמדו היזמים המליארדרים וויוואק רמסוואמי ואילון מאסק. עד כאן ידיעה רגילה אם כי מעט יוצאת דופן ממדורי הפוליטיקה והכלכלה. מה הקשר לקריפטו? אין ממש קשר. חוץ מהעובדה שראשי התיבות של הגוף החדש הוא DOGE, אותיות שבמקרה או שלא הם גם הסימול של מטבע ה"ממ" דוג'קוין, המטבע, שבמקרה או שלא, מקודם לא פעם על ידי אילון מאסק, כן אותו אחד שמונה להוביל את הגוף החדש. האם זה אומר שזה קשור או שתהייה השפעה כלשהי על המטבע? בפשטות לא. אבל הזהות בשם, והנפשות הפועלות, הספיקו למשקיעי הקריפטו להזניק את מטבע הדוג'קוין ב-100% בשבוע האחרון. מה הקשר? כאמור, אין קשר, ובכל זאת מדובר בכמה עשרות מיליארדי דולרים אמיתיים לגמרי שנוצרו יש מאין.
לא רק.
אני חושב שמאסק צייץ אתמול איזה לוגו - עם קריצה לדוג'קוין.

אאל"ט הוא כבר בעבר הזניק את הדוג'קוין ע"י ציות של תמונה שלו, שעל המשקפי שמש משתקף הסמל של המטבע.

מאמין בניסים

משתמש פעיל
הבה נתאתגר כולנו.
הלא כתבת שאינך מתרגש מירידות.
שכל אחד יכתוב פה איזו נקודת שבר תגרום לו להודות בטעותו.
1 . הוצאה מחוץ לחוק עי ממשל מערבי דמוקרטי כדוגמת ארהב בריטניה גרמניה
2. גילוי פריצת אבטחה משמעותית שגורמת לכפילות עסקאות או זיוף מטבעות

אחד מהם ואפשר להתכנס לקדיש בשמגר בטרמינולוגיה שלך ;)

נערך לאחרונה ב:

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
לארהב יש זהב בכמויות במחיר מצחיק. מה ימנע מהם להקריס את הזהב כנקמה על סין שאגרה כמויות מטורפות עם רוסיה בשנים האחרונות ( למה הוא עלה מ 1600 שהיה תקוע שם ל 2700)
כי הקרסה של הזהב, תעלה להם במחיר של איבוד הזהב שהם מחזיקים.
וגם כי מתקפת 51 זו השקעה של מילארדים מטורפים ותחזוקה שוטפת של מיליונים... מילא לעשות את זה בשביל ריווח כלכלי אבל בשביל להקריס?
ממש לא.
מי שבכל מקרה מחזיק את הכח מחשוב הזה, זה לא עולה לו מיליארדים.
(כלומר עולה לו, אבל בכל מקרה הם מוצאים על הכח מחשב, זה שהוא יחליט לנתב אותם לכמה ימי שיבוש, לא יעלה כלום)
וזה לא דורש תחזוק.
מספיק מידי פעם, וזה יצור כאלו שיבושים בשרשרת הבלוקים, שייקח שנים לתקן.
ומבחינה טכנולוגית הפרוטוקול של הבלוקציין יוכל להשתכלל ללמוד את הפירצה ומה רמאד לערוך שינויים עי בחירה של רוב הצמתות ככה שהבהנחה שהגענו לתרחיש אפוקליטי כזה הוא יהיה רק על טרנזקציות מכאן והלאה ולא לזמן ממושך ולא יוכלו לקחת לאנשים מטבעות
לא יודע מה זה 'הצמתות'
אם כוונתך לכוחות מחשוב קטנים, כבר הוכח שממשלת ארה"ב מחזיקה גם בכאלו גימיקים.
(שמעת על דפדפן תור? אתה יודע מי עומד מאחוריו?)
מה יקרה אם כן? המון פאניקה ירידה חזקה מאד באותו יום ולאורך תקופה
או קריסה טוטאלית.
איש לא יודע.
האם הפרצה תימשך לעד? כנראה שלא
כי?

מאמין בניסים

משתמש פעיל
אבל הם התחילו כמו שנהוג לומר ואנחנו כבר בגוג ומגוג
ממש לא.
מי שבכל מקרה מחזיק את הכח מחשוב הזה, זה לא עולה לו מיליארדים.
לא נכון. עדיין יעלה לה מיארדים (שיש לה) בשביל להשקיע בציוד כרייה. קשה להעריך בא נאמר באיזור הכמעט 100
לא יודע מה זה 'הצמתות'
הפרוטוקל מציע הצעת ייעול וכל מי שמחזיק בצומת כרייה יכול להצביע . בהנחה שהוא ירצה לבצע שינוי אבטחה מהיר רוב הציבור יצביע בעד ויעצור את ההתקפה הזדונית
או קריסה טוטאלית.
איש לא יודע
מסכים
אבל נניח שזה יקרה בעוד עשור ונניח בשווי שוק של 10 טריליון. יהיה מעניין לראות נכס כזה קורס ל 0 אם זה אפשרי בכלל
יותר קל פשוט למחוק את כל המטבעות ואתה מבין שזה לא יכול לקרות
מדובר כרגע בנכס הטכנולוגי הכי מאובטח בעולם ! כיף לדבר על אפוקליפטי אבל לא מעבר
לעיל

שוב מי שחושש מזה הכל בסדר ומובן וזה חלק מניהול סיכונים
אני אחריי שכמעט ב 2018 הוצאתי את כל הכסף מהשוק בגלל כמה כתבות וכמה ידענים שאמרו שהנה סין נכנסת לטיוואן ומלחמת עולם שלישית וכו וכו לא נותן לפחד ולחששות עלומים לקבל החלטות
כן זה יקרה אבל בתוחלת ההתעלמות שלי מהפחדים האלה ריווחיים
ניכר עליך שאתה רציונל ורק מעלה את זה לדיון תיאורי אבל לאחרים אני מדגיש
כשלא יהיו פחדים וחששות המחיר של השוק והביטקויו יהיו בהתאם
כל מה שנותר לנו זה לנהל את המשחק עם הנתונים שיש לנו כרגע

נערך לאחרונה ב:

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען

אבל הם התחילו כמו שנהוג לומר ואנחנו כבר בגוג ומגוג

לא נכון. עדיין יעלה לה מיארדים (שיש לה) בשביל להשקיע בציוד כרייה. קשה להעריך בא נאמר באיזור הכמעט 100
לא יודע איזה ציוד ייחודי צריך עבור כריה - שהם לא מחזיקים.
הצורך הוא במעבדים חזקים מאוד שיכולים לעמוד בעוצמה הנדרשת ללא קריסה או התחממות - וזה הם המחזיקים.
הפרוטוקל מציע הצעת ייעול וכל מי שמחזיק בצומת כרייה יכול להצביע . בהנחה שהוא ירצה לבצע שינוי אבטחה מהיר רוב הציבור יצביע בעד ויעצור את ההתקפה הזדונית
לא בטוח שיש להם בעיה להחזיק ברוב צמתות.
כמו שאמרתי, הם מחזיקים באין ספור שרתים ברחבי הגולובוס, הם יכולים לעשות את זה כהמון כורים בודדים.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה