דרוש מידע הבטחתי לפרסם!!

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
הבוס שלי עשה לי בעיות מאד רציניות בתשלומים של ימי מחלה וחופשה הקשבתי כל יום לקו הצניעות-0733834040 שלוחה 72 הקשבתי לסיפורי ישועות וב"ה הכל התהפך מעל דרך הטבע!! הוא אישר לי גם ימי מחלה גם ימי חופשה ובנוסף הוריד לי את היעדים והעלה את הבונוס!!-משהו פשוט לא הגיוני!!!
הקשבתי כל יום התחזקתי ולאחר שמיעת הסיפור התפללתי לה' שיהפוך את לבבו וב"ה זה קרה בענק!!!
כעת אני מפרסמת את שמו של ה' בעולם!!כמה ה' אוהב את הצניעות שווה שווה להתחבר!!

Savyon

משתמש פעיל

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
לכן הכל התהפך לטובה,
תפילות תמיד עוזרות
הקבה מחכה רק לתפילות שלנו....

לא בגלל

התפללתי המון וכנראה ה' רצה גם את ההתחזקות שלי ברגע שהתחלתי להקשיב ולהתחזק בשילוב התפילות הכל התהפך לטובה!!!!
תפילה לה'+התחזקות קטנה מועילה מאד!!

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
אולי הבוס עשה בעיות כי כל היום היית מקשיבה לקו הצניעות במקום לעבוד???
מצחיק בקושי.......
איפה רשום שהקשבתי כל היום??
ב"ה הקשבתי בשעות הגיניות בזמני הפנוי לא על חשבון אף אחד נהניתי מאד התחזקתי ונושעתי

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מצחיק בקושי.......
איפה רשום שהקשבתי כל היום??
ב"ה הקשבתי בשעות הגיניות בזמני הפנוי לא על חשבון אף אחד נהניתי מאד התחזקתי ונושעתי
לא קבעתי, רק שאלתי

אני פשוט מכיר סיפורים של דיס-ישועות בזכות קווים שכאלה

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
לשאלתך אני שמעתי שם כמה סיפורים ששמעתי אותם מכלי ראשון ופורסמו בקו והם סיפורים אמיתיים לגמרי...
יתירה מזו היו לי כמה סיפורים עם ניסים גלויים ממש וניסיתי לפרסם שם כמה פעמים ולא הכניסו את הסיפורים בגלל עומס של סיפורים ....
לפי עניות דעתי הסיפורים אמיתיים לגמרי!!
סתם שאלה
הסיפורים שם הם אמתיים או דמיונות של....
נ.ב.
גם אם הם לא אמתיים כשהם מחזקים זה טוב....

Yael Mor

משתמש מקצוען
זה לא העניין, העניין שאנשים בוטחים ב"קו הישועות" במקום בתפילה, צדקה וכו
אני סתם ככה לא אוהבת את ה"הבטחתי לפרסם" הקבה עושה המון ניסים נסתרים!!!
כח של חיזוק בצניעות הוא גדול מאוד, ומותר לאנשים להאמין שיוכלו לזכות לישועה דרך זה. אני לא חושבת שהיא פחות מתפילה וצדקה. מי שזה מפריע לו יכול לוותר על העניין, אבל לא להחליש אנשים אחרים שזה כן מדבר אליהם.

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
זה לא העניין, העניין שאנשים בוטחים ב"קו הישועות" במקום בתפילה, צדקה וכו
אני סתם ככה לא אוהבת את ה"הבטחתי לפרסם" הקבה עושה המון ניסים נסתרים!!!
אם תקשיבו לסיפורים אנשים שם מדגישים שהם יתפללו לה' ובנוסף התחזקו במשהו שה' ציווה עליו במפורש בתורה "היי צנועה" וב"ה זכו לישועה! אף אחד לא בוטח רק בקו אלא מתחזק במה שה' אוהב ומצליח בסיעתא דשמיא בלבד למשוך ישועות

mimisher

משתמש רשום
מנצל"ש. עשינו את הסגולה של תפילה על קברו של הרבי מזוויעהל וראינו ישועה!
תודה לה'

חני גיטי

משתמש חדש
מצטרפת,
הינו צריכים סכום גדול של כסף, התפללתי לה' וקיבלתי על עצמי קבלה בצניעות, בלי נדר והקשבתי לסיפורי ישועות , וברוך ה' העניין מסתדר.

מסוק

משתמש רשום
כותבת גם על ישועה- עשינו את הסגולה של מתיא בן חרש עם ה18 נרות
בעלי עשה כמה טסטים ולא עבר ואחרי שעשינו את הסגולה יום למחרת היה לו טסט ועבר ב"ה!!!
כמובן שגם הקשבתי לסיפורי הישעות ופרסמתי את הסיפור...

בייבי גרו

משתמש צעיר
הפולחנות סביב "קו הצניעות" בהחלט יכולה להתמתן ולהיכנס לפסים ריאליים יותר,
ולא בסתירה בכלל - חושבת שלנשים שמחוברות לעניין הצניעות מגיע כבוד אמיתי. אמיתי לגמרי ולא ציני.
לא חושבת שלאישה בדורנו שמתחזקת בצניעות מגיעות תגובות ציניות,
מוטב שהללו ינוקזו למחוזות אחירים, שם הצניעות היא בגדר ייהרג ואל יעבור...
אז כן, אשרייך שמצאת לנכון להתחזק. לא משנה במה.
מעריכה את הכבוד לנושא הצניעות ומייקרת אותו מאד!
כה לחי

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני גם לא חסידה גדולה של קו הצניעות.
אבל למה לקרר?
אם יש כאלה שזה מחזק אותן, נפלא.
ואם יש כאלה שלא, שלא תשמענה.
למה צריך להתערבב בכל דבר.

• תודה
Reactions: S

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
אני לא מצליחה להבין מה כ"כ מעצבן אנשים בקו הזה??? אני לא רואה שככה מתרגזים על כל קווי הנייעס למיניהם.......
בסך הכל לא מכריחים אף אחד להקשיב כל אחת תעשה כרצונה ....וממש לא ראיתי שנשים יצאו מהקו הזה אם שאלים וכו' בסך הכל מארגנת הקו פיתחה בנו הנשים את המודעות לצניעות וכל אחת מתחזקת בהתאם לרמתה ויעידו המורות ונשות החינוך שהיום קל יותר לדבר על הנושא הזה לבנות מלפני כמה שנים שאז ממש כל אחת ברחה מנושא הצניעות......
היום יש הרבה מודעות ורגישות בבנות לכל נושא הצניעות........
ב"ה באמת ראיתי ישועות גדולות מעל דרך הטבע !!!
כשה' ברא את האישה אמר לה על כל איבר ואיבר היי צנועה-זה הנסיון של הנשים ולכן מנסים לקרר את כל התתחזקות בתחום-זו דעתי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה