קינוחים הבטחתי וקיימתי! הנה היא, הבקלאווה...!!

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@ממלמלת, מזכירה שיש לציין כמויות לאגוזים וכן מידת כוס.
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
@ממלמלת, מזכירה שיש לציין כמויות לאגוזים וכן מידת כוס.
מזהירה מראש, הכמויות לא מדוייקות. זה הכי מדוייק שהצלחתי לתת

במתכון הראשון-
מודבר על תבנית פייקרס של גודל בערך 20/15, יש כזה גודל? ככה זה נראה לי בעין
2 כוסות של תערובת קצוצים, תלוי כמה מילוי אתן אוהבות, אפשר גם מעט פחות.

כל הכוסות זה כוסות חפ של 180 סמק

@shira bira מוזמנת לערוך
 

קווארק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כולם כאן עפו על זה,
ואני לא הבנתי לא הבנתי את הבסיס, את מה לערבב עם הסוכר החום?! :eek:

אגב פילדלפיה, תקשיבי טוב טוב.
תערבבי אותה עם סוכר חום
פזרי על כרעי עוף
לתנור ולאכול. זה טעים ברמה מחרידה, ואם את לא אוכלת עור אז המרקם של התבלין לא מפריע, ואת רק נהנית מטעם מושלם!!!
תחזרי לעדכן.
 
נערך לאחרונה ב:

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
@ממלמלת
הכתיבה שלך...משו משו
והמתכון -מגרה להכין!
 

שרה פינטו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@ממלמלת תודה על המתכון המיוחד!!!
אז היום כשראיתי את זה עשית לי ממש חשק:D חייבת להעלות כאן כמה מעולה המתכון.
כולם פה נהנים הערב בזכותך, תודה תודה!
20200720_224440.jpg
20200720_224510.jpg
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
@ממלמלת תודה על המתכון המיוחד!!!
אז היום כשראיתי את זה עשית לי ממש חשק:D חייבת להעלות כאן כמה מעולה המתכון.
כולם פה נהנים הערב בזכותך, תודה תודה!
צפה בקובץ המצורף 693569צפה בקובץ המצורף 693570
וואי נראה מושלם!!! עוד יותר יפה משלי!!
איזה כיף לקבל פידבק...תודה!!!
 

שרה פינטו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עם השאריות של הבצק כבר לא היתה לי סבלנות כמוך :rolleyes: אולי פעם הבאה
אגב, הכמויות מעולות עשיתי לפי היחס שכתבת במתכון הראשון ופשוט הכפלתי אותו וזה הספיק.
שילבתי אגוזים, קשיו ושקדים- גרוס כמובן, והטעם מושלם!!
שמתי עין על המתכון השני שהעלית,
זה קינוח לסעודה בשרית? טעים? נראה מענין מעולם לא התעסקתי עם שערות קדאיף.
לא יודעת למה תמיד זה נראה מסובך ההתעסקות איתן אבל, אולי בזכותך זה יקרה פה:)
 
נערך לאחרונה ב:

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
עם השאריות של הבצק כבר לא היתה לי סבלנות כמוך :rolleyes: אולי פעם הבאה
אגב, הכמויות מעולות עשיתי לפי היחס שכתבת במתכון הראשון ופשוט הכפלתי אותו וזה הספיק.
שילבתי אגוזים, קשיו ושקדים- גרוס כמובן, והטעם מושלם!!
שמתי עין על המתכון השני שהעלית,
זה קינוח לסעודה בשרית? טעים? נראה מענין מעולם לא התעסקתי עם שערות קדאיף.
לא יודעת למה תמיד זה נראה מסובך ההתעסקות איתן אבל, אולי בזכותך זה יקרה פה:)
זה אותו רעיון של קינוח כמו הפילו, רק מרקם שונה...
והקדאיף שווה לנסות. כל כך קל להשתמש בהן והן כל כך טעימות
זה הרבההה יותר קל מהפילו.
ויותר טעים
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
@ממלמלת כתיבה מרתקת !
תודה על ההסברים המפורטים שלב אחרי שלב הפכת לי את זה לפשוט יותר ממה שחשבתי שזה ...
בינתיים אני משאירה לאמא שלי ולדודות מומחיות להכין את העוגה המיוחדת הזו
גם ככה אין לי מה להכין אותה לבני הבית כי היא מאד מאד מאד!! מתוקה ולא אכין תבנית כשאני מסוגלת לאכול ממנה אולי 2 חתיכות ;)
מה שאני ממליצה בכל פה זה להשמיט את הקינמון שמשתלט כמו תמיד על טעם האגוזים העדין
נסו ולא תתחרטו !

אמא שלי שתחיה מכינה גם גרסא יותר מרשימה ומיוחדת במראה שלה -לארועים בעיקר
בו העלים נאפים בתוך תבנית שקעים קטנה והאגוזים שלמים מסוכרים -יוצא מאד מרשים ויפה
אם תרצו הסבר מפורט אני ישתדל לבקש ממנה
 

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
א"א לראות את התמונות ולא לרוץ להכין...
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
אמא שלי שתחיה מכינה גם גרסא יותר מרשימה ומיוחדת במראה שלה -לארועים בעיקר
בו העלים נאפים בתוך תבנית שקעים קטנה והאגוזים שלמים מסוכרים -יוצא מאד מרשים ויפה
אם תרצו הסבר מפורט אני ישתדל לבקש ממנה
מכירה את הגרסה הזאת, טעימה להפליא, אגב גם עם קדאיף!
ואם כבר עושים אותה, בפילו, הייתי משקיעה ומקרמלת את האגוזים (ומחליפה לתערובת פיצוחים..)
או קרם טופי, מטורלל.
אבל זה כבר לגמרייי התקשקשות...
אשמח שתשלח לי מנה, זה יאמי!
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
מכירה את הגרסה הזאת, טעימה להפליא, אגב גם עם קדאיף!
ואם כבר עושים אותה, בפילו, הייתי משקיעה ומקרמלת את האגוזים (ומחליפה לתערובת פיצוחים..)
או קרם טופי, מטורלל.
הוא אשר אמרתי אגוזים מסוכרים הכוונה שמקרמלים אותם בקרם טופי דביק ונמוח :)
ומדביק שיניים חחחה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה