קינוחים הבטחות---- צריך לקיים!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אולי במקרה יש לך מתכון טוב של פחזניות?
1 ו 1/4 כוסות מים
50 גרם מרגרינה
קורט מלח
כוס וחצי קמח
4 ביצים
1/2 כוס סוכר

שמים מים בסיר קטן. מוסיפים מרגרינה, סוכר ומלח. מבשלים להמסה מלאה של המרגרינה. כאשר הנוזלים מבעבעים, מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים עד לקבלת גוש בצק שנפרד מדפנות הסיר.

מעבירים לקערת מיקסר והוסיפי את הביצים, אחת אחת.
מערבלים לקבלת עיסה אחידה אחיד.

מרפדים תבנית בניר אפיה.
מעבירים את העיסה לשקית זילוף שבקצהו צנטר כוכב גדול. מזלפים כוכבים קטנים על ניר האפיה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות כ-20 דקות להשחמה נאה.
מצננים.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מדהים מדהים טעים!
 

לאהמ

משתמש פעיל
התגרתי...
אפשר מתכון ל
בשר המפורק
פרגיות
סלומון

תודה רבה!
 

שרה צילום מקצועי$$

צלמת מקצועית .מחירים מפתיעים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הייי מהמםם כדאי לך לקחת משהי מקצועית שתצלם את הבר בצורה מקצועית והתמונה תהיה ברמה טובה יותר :}}}}}
זה משהו שאני עושה ובמחיר התחלתי :} שרה -583229434
לדעתי זה המשדרגגג ומכפיל את ההיופי :}
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הייי מהמםם כדאי לך לקחת משהי מקצועית שתצלם את הבר בצורה מקצועית והתמונה תהיה ברמה טובה יותר :}}}}}
זה משהו שאני עושה ובמחיר התחלתי :} שרה -583229434
לדעתי זה המשדרגגג ומכפיל את ההיופי :}
אין לי שום ענין בצילום מקצועי של תוצרים שלי שאני מעלה לכאן
היופי לא מעניין אותי. כל הענין הוא רק שיראו מה יוצא מהמתכון כי אני למשל תמיד אעדיף מתכון עם תמונה כדי שאדע מה אני אמורה לקבל ואם זה מה שאני למעשה רוצה להכין.
אין לי שם רווח מזה מכייון שאני לא עושה ביזנס ממה שאני מעלה כאן.
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סלט כרוב סגול

כרוב סגול
שקדים מולבנים פרוסים שומשום שקולים
בצל ירוק

רוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
2 כפות מיונז
1/4 כוס סוכר
2 כפות מים
קצת מלח


סלט כרוב לבן
כרוב לבן
מנצס
בצל סגול

רוטב:
3/4 כוס מיונז
1 כפית מלח
פלפל שחור
1/3 כוס שמן
1/3 כוס חומץ
1/3 כוס סוכר
4 שיני שום
1/4 חבילה פטרוזליה
הכל בבלנדר


תודה לאחותי האחת והיחידה על המתכונים.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
פרגיות
תודה לאמא של על המתכון

8-10 מנות פרגית עוף

2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי [לא חובה]
1 כף חרדל די'זון
2 כפיות פטרוזיליה יבשה
1 כפית בזילקום יבש [לא חובה]
2 כפיות אבקת שום
2 כפיות מלח
2 כפיות פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור

שמים את הפרגיות בתבנית ומעליהם את התבלינים. מערבבים.
אופין ללא כיסוי ב 200 מעלות כ- 20-30 דקות
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בשר בקר נתלש [גאוצ'ו]
תודה לאמא של על המתכון

נתח גדול של בשר צלי כתף או צלעות
או 2 נתחים בגודל רגיל


ממליחים ומפלפלים את הבשר משני הצדדים

שמים את הבשר בתבנית עם הרבה פרוסות דקות של בצל סגול



1 כפית וויסקי
1 כפית אבקת שום
2 כפות רוטב רוטב סויה
1 כפית אבקת בצל
4 כוסות ציר עוף
כ 2 ו 1/4 כוסות רוטב ברביקיו
2 כפיות קורנפלור מומסות במעט מים



מפזרים שום ואבקת בצל על הבשר שבתבנית
שמים מרק עוף בתבנית סביב לבשר-לא שופכים אותו על הבשר

מוסיפים קורנפלור, וויסקי ורוטב סויה לציר העוף שסביב הבשר

יוצקים רוטב ברביקיו על הבשר

מכסים ב-2 שכבות של נייר כסף- מקפידים לאטום היטב

אופים 8-9 שעות ב-120 מעלות. בודקים בדקירת מזלג אם הבשר רך. אם הוא לא רך אופים עוד עד שמתרכך. אפשר להעלות בשלב זה את הטמפרטורה במידת הצורך.

לאחר שהבשר מוכן, מוציאים מהתנור וממתינים שלא יהיה רותח. בעזרת מזלג מפרקים את הבשר ל"שערות".

מגישים חם עם רוטב.
 
נערך לאחרונה ב:

ט.ק

משתמש מקצוען
יואווו איזה מטורף הכל!!!!!!!!
שכחתי, למה היה האירוע הזה?
ועוד דבר @ה. בקר יש לך קייטרינג?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה