אם אני זוכר נכון הוא ביקש שטראמפ לא ילווה אותו...בדיוק עכשיו חשבתי על זה.
אפשר פירוט מה היה הסיפור ביניהם?
אם אני זוכר נכון הוא ביקש שטראמפ לא ילווה אותו...בדיוק עכשיו חשבתי על זה.
אפשר פירוט מה היה הסיפור ביניהם?
ההמשך הוא שעכשיו אלמנתו של מקיין אירגנה כל הזמן כנסים לביידן והופיעה יחד איתו בכל אריזונה...אם אני זוכר נכון הוא ביקש שטראמפ לא ילווה אותו...
מקורהיקף הזיופים מתחיל לצוץ.
1. במישיגן נוספו לביידן 128,000 קול כשבאותו זמן לא נוסף קול אחד לטראמפ.
2. בויסקונסין יש יותר קולות מאלו שנרשמו להצבעה.
3. אחרי שכל רשתות התקשורת הכריזו על אריזונה ככחולה, כעת התגלו עוד מאות אלפי קולות שכלל לא נספרו.
אכן התפלאתי לגבי מישיגן. עשיתי חשבון בבוקר שבלתי סביר שביידן יקח, לפי ההפרשים ומגמות ההצבעה עד אז [כולל שקלול הדואר היותר דמוקרטי כביכול].היקף הזיופים מתחיל לצוץ.
1. במישיגן נוספו לביידן 128,000 קול כשבאותו זמן לא נוסף קול אחד לטראמפ.
2. בויסקונסין יש יותר קולות מאלו שנרשמו להצבעה.
3. אחרי שכל רשתות התקשורת הכריזו על אריזונה ככחולה, כעת התגלו עוד מאות אלפי קולות שכלל לא נספרו.
צילומי מסך ודיווחי כתבים שרצים בוואטסאפ.מקור
ממש ישראל באמריקה....נראה לי שהולך לקחת פה כמה שבועות
עד שנדע מי הנשיא
או כמו שמישו אמר כאן:מחר במקום 'שלא עשני גוי' מברכים 'שלא עשני ג'וי'
אפשר להעלות לכאן?יש לי סרטון שצולם בספירת הקולות של אחת המדינות הללו, קבוצה של עובדי ועדת הבחירות אפרו-אמריקאים פותחים מעטפות אחת אחרי השניה, בודקים את תכולתם ומשליכים לפח...
תעלה לדרייב ושלח קישור להורדהאני לא יכול להעלות לפה קבצים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: