חדשות בעולם הבחירות בארצות הברית, איך בוחרים? ותתפללו על דונלד טראמפ! (¬_¬ )

מצב
הנושא נעול.

א.ש.א.

משתמש פעיל
כמוני (כמעט) כמוך (אני 3).
השאלה היא באמת אם נברסקה חושבה כולה לטראמפ או שמיין כולה חושבה לביידן?
תסתכל בקישור שהבאתי קודם שאתה עומד עם העכבר על מיין הוא מראה לך שתי אלקטורים לביידן ובצד ימין למטה יש עוד קוביות קטנות של מחוזי בחירה במיין אחת לטראמפ ואחת לביידן וכן בנברסקה
אם תרצה אני יעלה צילום מסך.

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תסתכל בקישור שהבאתי קודם שאתה עומד עם העכבר על מיין הוא מראה לך שתי אלקטורים לביידן ובצד ימין למטה יש עוד קוביות קטנות של מחוזי בחירה במיין אחת לטראמפ ואחת לביידן וכן בנברסקה
אם תרצה אני יעלה צילום מסך.
אז א"כ אין לטראמפ 117 אלא 116, הלא כן?
והדרא קושיא לדוכתא.

טראכטער

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
האם יש סיכוי שביידן לוקח בצ. קרוליינה ?
בצ"ק נשארו עוד כ320,000 קול [חישבתי לפי הקולות עד עכשיו ואחוזי ההצבעה המופיעים בגוגל], מתוכם טראמפ צריך רק עוד 130000 - קצת יותר משליש - בשביל לנצח, לפי מגמת ההצבעה עד עכשיו אין סיבה שלא יעשה את זה.

אי פה אי שם

משתמש מקצוען
נבאדה, אריזונה, ויסקונסין ילכו לביידן.
ספירת הקולות בנבאדה, שלה יש 6 אלקטורים, תתחדש ביום חמישי בשעה 9:00 (זמן מקומי). כך לפי סוכנות הידיעות רויטרס. מוקדם יותר דיווחה הסוכנות כי לאחר ספירת 85% מהקולות נרשם תיקו בין המועמדים, עם 49% תמיכה לג'ו ביידן ולדונלד טראמפ. ברשת NBC, ביידן מוביל בפחות מאחוז לאחר ספירה של 86% מהקולות, וכך גם ברשת CNN.

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
ספירת הקולות בנבאדה, שלה יש 6 אלקטורים, תתחדש ביום חמישי בשעה 9:00 (זמן מקומי). כך לפי סוכנות הידיעות רויטרס. מוקדם יותר דיווחה הסוכנות כי לאחר ספירת 85% מהקולות נרשם תיקו בין המועמדים, עם 49% תמיכה לג'ו ביידן ולדונלד טראמפ. ברשת NBC, ביידן מוביל בפחות מאחוז לאחר ספירה של 86% מהקולות, וכך גם ברשת CNN.
מה יש עד יום חמישי?

פרידה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מה ההסבר שבשקלול המדינות הצבועות באדום/ כחול מסורתית, תמיד יש לדמוקרטים רוב ?

טראכטער

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
החישוב שלי היה לפני העדכון הזה, אבל אני עדיין חושב שהיא תלך לביידן.
אם הוא יצליח לקחת את נבאדה, אז הוא יכול לוותר גם על ויסקונסין וגם על ג'ורג'יה ועדיין לזכות בנשיאות.

פנסי':20
מישיגן:16
צ.קרוליינה:15
אלסקה:3
נבאדה:6
+213
סה"כ:273

נערך לאחרונה ב:

אהרן סטאריק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
שאלת תם
למה דווקא במדינות אלו הפסיקו את הספירה פתאום ?
רק שמה הצביעו אנשים דרך הדואר ? ואם לא, אז למה כולם כן הצליחו כבר לספור ?

אני באמת מתחיל לחשוד שמישהו מנסה לדחוף קולות, אני רק לא יודע מי

דיוק רב

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
חבל על כל ההסתבכות.
טראמפ אוחז כעת ב216 (כולל אלסקה).
גורגיה צ. קרוליינה ופנסילבניה הם יחד 51 אלקטורים.
בשביל שטראמפ ינצח הוא זקוק ל54 מינימום.
צודק. סליחה!
מישהו שיחק לי בנתונים (שיתפתי קובץ אקסל לכולם בדרייב, בלי השגחת מבוגר.....חח) והוסיף לי את הוואי לטראמפ
אבל את נברסקה חישבו בתוך ה-216?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה