נכתב ע"י חמדה;1528044:לא כדאי לחסוך את השלב הזה? ועוד לתת לו גיבוי???
נכון שרק ההנהלה יכולה לעצור את זה, אבל כמו בתבואת השיגעון- לפחות נדע שזה לא דבר תקין, שלא זו ההלכה, ואין בכך עניין של כל המרבה הרי זה משובח (אלא במתנות לאביונים...)
נכתב ע"י Rachel27;1528042:נו...טוב....זה ברור...
כשהילדים קטנים ויש רק 1-3 עוד משתגעים ועושים דברים מרשימים ומושקעים אבל אח"כ, כמו שאומרות הסבתות: עם השנים בא השכל, מסתכלים אחורה ולא מבינים על מה היה כל הבזבוז הזה וכל הכאב ראש המיותר, מקצצים פה ושם, מורידים מהרמה הגבוהה ומסתפקים במשהו סמלי או שאפילו משתתפים כמה הורים בגן במחיר שלא עולה על ה-15 ש"ח כל אחד ורואים שהשמים לא נפלו, היחס לילד לא השתנה במאום, והכל ממשיך כרגיל...
גם אני בשנים הראשונות השקעתי סכומים לא מבוטלים על משלוחי מנות וכיום נותנת משהו סמלי ויפה עם מכתב חם ומפרגן
כל אחד צריך לעבור את השלב הזה, אולי זה חלק מההתבגרות ההורית שלנו
נכתב ע"י חמדה;1527959:כואב לי תמיד לחשוב איך הגענו למצב הנורא הזה.
מצוות משלוח מנות נועדה כדי להרבות אהבה ואחווה. זה איבד כל כיוון ופרופורציות, הפך ליום של מחויבות, החזרת חובות ומיתוג מעמדות.
מה יש לנו? לחץ, הוצאות כספיות מטורפות, השוואות תחרותיות הגוררות לא פעם טינה(!!), הרבה כאב לב ועגמת נפש.
איך הפכנו את המצווה הנפלאה הזו לתוצאה הפוכה והזויה כ"כ???
מחויבות של הוצאות כספיות חונקות, זוגות המעדיפים לברוח מהבית ולא להגרר לסחרחרה הזו, אכזבה ותחושות קיפוח.
אני חושבת שיש כאן צורך לערוך- חישוב נתונים מחדש...
נכתב ע"י שוצי;950219:צודקת
ולכן הוספתי שאין מה לעשות ברור שזה פסיכולוגי, אבל אני לא היחידה...
נכתב ע"י PBיסטית;1528909:הנה.. בהשראת הפורום פה- מה שעשיתי בשנה שעברה..
"קולה- ברכות"
נכתב ע"י skl;949251:יש פתגם באנגלית אולי גם בעברית (אלא יודעת מה המקור אולי יוכלו לעזור לך בפורום)
שאם תאכלי כל יום תפוח לא תצטרכי להגיע לרופא
משלוח מנות מכל מיני דברים מתפוח
נכתב ע"י הפקות על;949389:אני גם מחפשת רעיון לרופא ואחות,
נו איפה הראשים היצירתיים הידועים של פרוג
נכתב ע"י chani581827;2011349:יש למשהו רעיון למשלוח מנות בנושא בובה? אבל משהו שלא קשור לצבעים של התחפושת, אלא משהו שקשור לרעיון של בובה?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: