עזרה הבו רעיונותיכם לפטנט לבקבוק יחודי

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת אם קיים- בקבוק לתינוק שלא נשפך אלא צריך להתאמץ לשאוב ממנו את החלב כמו הנקה כך שהתינוק לא מתרגל שבקבוק יותר קל מהנקה.
קיים.
למדלה יש בקבוק כזה.

מקבלים אותו מתנה ברכישת משאבת סווינג.

ANONYMUS

משתמש מקצוען
אני אוהבת את זה....(אפשר להשיג באליאקספרס למי שרוצה)

קבצים מצורפים

• 8c80192d-cc56-479d-906c-66ac751baab6.jpg
    8c80192d-cc56-479d-906c-66ac751baab6.jpg
    KB 27.1 · צפיות: 301

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
לא נראה לי שאפשר לעשות פטנט על זה אבל-

בקבוק שמפו רך, כזה שאפשר להוציא ממנו בסוף את הכל עד הטיפה האחרונה. דוגמת שפורפרת משחה, רק יותר גדול ומפלסטיק.
אני בטוח שרבים מאיתנו נלחמים על הטיפות האחרונות של השמפו.
2. אפשר לעשות כמו בקרם הגנה שקיים ב ספריי לחץ, גם שמפו/מרכך...
ועוד ועוד.... אין סוף לרעיונות.
יש לי פתרון שאני משתמשת בו.
כשהשמפו עומד להיגמר אני הופכת אותו על הראש (ואם הראש לו לא יכול לעמוד אז אני משעינה אותו על הקיר) כך הכל נשפך לאט לאט ועד המקלחת הבאה הכל ירד למטה ובקלות ניתן לרוק את הבקבוק קליל...

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מכירים את זה שמנסים למרוח מעט קטשופ ו--פוף בועת אויר יוצאת ממנו ומתיזה אותו ברדיוס נרחב?
ואת הניעורים הנמרצים לקראת סיום התכולה? ובסוף תמיד נותרת בפנים כמות נכבדת שהולכת לפח.
אז הנה:
בכל בקבוק ליצור שתי שכבות בתחתית,כשהשכבה הפנימית משמשת כמשקולת או בטכניקה של לחץ אויר על מנת לדחוף את התכולה החוצה, כך אין צורך לנער את הבקבוק וכך גם משתמשים בכל התכולה עד תומה.
אפשר לשדרג את הרעיון, ופשוט למלא את הקטשופ במכלים כמו שפורפרת של סיליקון לאיטום, ולהוציא את הקטשופ בעזרת אקדח סיליקון.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
נכון יש את הג'ריקנים האלה של הארבע ליטר תרכיז? אז פשוט להרכיב להם משאבה, במקום להרים כל פעם ארבע קילו כדי למזוג שלולית לכוס. בין כך לא צריך יותר מלחיצה או שתים במשאבה לכל כוס.
יש לקנות בביוטיקייר לדוגמא

bp1

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בקבוק קריסטל (של יין) שאפשר לנקות אותו
(נותנת לך את העבודה לחשוב איך בדיוק..)

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לנו עשו תוכנית בסמינר (בואו נראה מי עוד למדה בו...)
על דאבל בוק - בקבוק שיש לו 2 פיות מ2 הכיוונים ואפשר לשתות מכל כיוון...

תזרים

משתמש מקצוען
בקבוק שהוא בעצם 2 חצאי עיגול שמתחברים בתפיסה חזקה ואטומה, ואפשר לפתוח אותו לניקוי יסודי

ANONYMUS

משתמש מקצוען
זה לא משנה כמה הם - תינוקים לא מזינים בצורה כזו!!!
ראשית, תינוקות!!!! אין כזה דבר תינוקים.
ושנית,
פעם ראיתי בגינה אמא שישבה על הספסל, חיבקה את תינוקה החמוד והאכילה אותו מבקבוק, בעוד בן השנתיים מקפץ ורץ.... לפתע שינה בן השנתיים כיוון ורץ לכיוון הכביש... אמרתי לאמא החמודה הזאת שהבן שלה רץ לכיוון הכביש. אז היא אמרה לי "אין מה לעשות. אני חייבת לחבק את הקטן שלי ולהאכיל אותו.... תינוקות לא מאכילים בצורה אחרת...."(אולי היא אמרה תינוקים. אני לא סגורה על זה)
זהו, זה הסיפור. או שהוא היה באמת, או שהוא יכל לקרות לכל אלו שלא משנה להם כלום, רק שתינוקות לא מזינים בצורה כזאת.... (אגב, אני משתדלת להזהר ממשפטי מחץ כאלו... שלא נבוא לידי נסיון)
ובטיפה יותר עדינות, כל אמא אוהבת את הילד שלה, לחבק אותו ולהאכיל אותו במידת הצורך, אבל לפעמים יש דברים דחופים יותר ולא צריך לעשות סצנה מתינוק ששתה בקבוק ממוט פלסטיק. זה הכל.

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ראיתי באליאקספרס רעיון חמוד
בקבוק מים שמחובר אליו מחלק כדורי תרופות לפי ימי השבוע

קרן שמש

משתמש סופר מקצוען
זהו, זה הסיפור. או שהוא היה באמת, או שהוא יכל לקרות לכל אלו שלא משנה להם כלום, רק שתינוקות לא מזינים בצורה כזאת.... (אגב, אני משתדלת להזהר ממשפטי מחץ כאלו... שלא נבוא לידי נסיון)
ובטיפה יותר עדינות, כל אמא אוהבת את הילד שלה, לחבק אותו ולהאכיל אותו במידת הצורך, אבל לפעמים יש דברים דחופים יותר ולא צריך לעשות סצנה מתינוק ששתה בקבוק ממוט פלסטיק. זה הכל.
ברור שכשצריך פעם ב- אז זה מותר ואפילו כדאי,
אבל מי שמשקיע בכזו כרית בובסטית כמו בתמונה, ובמוטות פלסטיק האלו, ניכר שזה לא לשימוש פעם ב- כשיש משהו דחוף, אלא לשימוש קבוע ויומיומי, וליבי על התינוקות האלו, שכריות ומוטות מפלסטיק קרים מאכילים אותם. אפילו לא רואים פרצוף של אבא/אמא

yaffat

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני אוהבת את זה....(אפשר להשיג באליאקספרס למי שרוצה)

אני לא אוהבת בכלל!!!!
זה נראה רע!
מזכיר איזה מוסד של 100 תינוקות שמאכילים את כולם יחד.

ומה אם מתחשק לתינוק לעשות קצת אתנחתא מהשתיה???

יבר

משתמש מקצוען
בקבוק שמן עם הברגה.
ניתן יהיה לקנות בנפרד פיה רב פעמית , כזו הבנויה בצורה שתמנע מהשמן לטפטף אחרי השימוש ולהתמרח על כל הבקבוק.
(כמובן אפשר שמלכתחילה הבקבוק יהיה מובנה עם פיה כזו . השאלה בכמה זה ייקר את מחיר הבקבוק. אכן , יש בקבוקי שמן שכבר בנויים בצורה כזו , אבל בד"כ זה רק בשמנים היקרים.)

בנוסף , תהיה אפשרות גם להבריג על הפיה מרסס . לאלו המעונינים לרסס שמן בכמות קטנה ומאידך לא מעונינים לשלם על תרסיס קטן מחיר של 2 בקבוקי שמן לפחות ולקבל כבונוס טעמי לוואי שבד"כ מתלווים לתרסיסי השמן.

תהילתך

משתמש סופר מקצוען
המשתמש נחסם
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה