קיים.לא יודעת אם קיים- בקבוק לתינוק שלא נשפך אלא צריך להתאמץ לשאוב ממנו את החלב כמו הנקה כך שהתינוק לא מתרגל שבקבוק יותר קל מהנקה.
למדלה יש בקבוק כזה.
מקבלים אותו מתנה ברכישת משאבת סווינג.
קיים.לא יודעת אם קיים- בקבוק לתינוק שלא נשפך אלא צריך להתאמץ לשאוב ממנו את החלב כמו הנקה כך שהתינוק לא מתרגל שבקבוק יותר קל מהנקה.
בדיוק באתי לרשום שיהיה ניתן להזמין בקבוק עם הטבעה של שם התינוק (וכנ"ל למוצץ)אפשרות לרשום שם בקלות- אידיאלי למעונות/גנים/כיתות
יש לי פתרון שאני משתמשת בו.לא נראה לי שאפשר לעשות פטנט על זה אבל-
בקבוק שמפו רך, כזה שאפשר להוציא ממנו בסוף את הכל עד הטיפה האחרונה. דוגמת שפורפרת משחה, רק יותר גדול ומפלסטיק.
אני בטוח שרבים מאיתנו נלחמים על הטיפות האחרונות של השמפו.
2. אפשר לעשות כמו בקרם הגנה שקיים ב ספריי לחץ, גם שמפו/מרכך...
ועוד ועוד.... אין סוף לרעיונות.
צריך להכניס לבפנים מזון לחיות..אני אוהבת את זה....(אפשר להשיג באליאקספרס למי שרוצה)
יש בזה משו נכוןצריך להכניס לבפנים מזון לחיות..
תינוקים לא הייתי מאכילה בצורה כזאת...
זה לא משנה כמה הם - תינוקים לא מזינים בצורה כזו!!!יש בזה משו נכון
אבל---
אולי כשיוולדו לך איזה שלישיה /רביעיה תתחרטי...
אפשר לשדרג את הרעיון, ופשוט למלא את הקטשופ במכלים כמו שפורפרת של סיליקון לאיטום, ולהוציא את הקטשופ בעזרת אקדח סיליקון.מכירים את זה שמנסים למרוח מעט קטשופ ו--פוף בועת אויר יוצאת ממנו ומתיזה אותו ברדיוס נרחב?
ואת הניעורים הנמרצים לקראת סיום התכולה? ובסוף תמיד נותרת בפנים כמות נכבדת שהולכת לפח.
אז הנה:
בכל בקבוק ליצור שתי שכבות בתחתית,כשהשכבה הפנימית משמשת כמשקולת או בטכניקה של לחץ אויר על מנת לדחוף את התכולה החוצה, כך אין צורך לנער את הבקבוק וכך גם משתמשים בכל התכולה עד תומה.
יש לקנות בביוטיקייר לדוגמאנכון יש את הג'ריקנים האלה של הארבע ליטר תרכיז? אז פשוט להרכיב להם משאבה, במקום להרים כל פעם ארבע קילו כדי למזוג שלולית לכוס. בין כך לא צריך יותר מלחיצה או שתים במשאבה לכל כוס.
אני לא אוהבת!!אני אוהבת את זה....(אפשר להשיג באליאקספרס למי שרוצה)
ראשית, תינוקות!!!! אין כזה דבר תינוקים.זה לא משנה כמה הם - תינוקים לא מזינים בצורה כזו!!!
ברור שכשצריך פעם ב- אז זה מותר ואפילו כדאי,זהו, זה הסיפור. או שהוא היה באמת, או שהוא יכל לקרות לכל אלו שלא משנה להם כלום, רק שתינוקות לא מזינים בצורה כזאת.... (אגב, אני משתדלת להזהר ממשפטי מחץ כאלו... שלא נבוא לידי נסיון)
ובטיפה יותר עדינות, כל אמא אוהבת את הילד שלה, לחבק אותו ולהאכיל אותו במידת הצורך, אבל לפעמים יש דברים דחופים יותר ולא צריך לעשות סצנה מתינוק ששתה בקבוק ממוט פלסטיק. זה הכל.
אני אוהבת את זה....(אפשר להשיג באליאקספרס למי שרוצה)
צריך להכניס לבפנים מזון לחיות..
תינוקים לא הייתי מאכילה בצורה כזאת...
מוזמנת למעון הקרוב למקום מגוריך...זה לא משנה כמה הם - תינוקים לא מזינים בצורה כזו!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: