נכון השירות שם מקסים אבל זה חור גודל לכיס....
למי שיש מספר גבוה זה לא הפרש משמעותי מחנויות אחרות
יש לי מספר מאד גבוה וזה יצא לי כ-300 ש"ח יותר מהחנויות הכי זולות (שזה הפרש ממש קטן ביחס למחיר)
ואפשר גם להשיג תלושים מהישיבות, ובביטוחים משלימים אפשר לקבל החזרים- אני קיבלתי 50% על העדשות- שזה יצא מעל 30% מהעלות הכוללת.
וניסיתי את כל החנויות הזולות וזה לא שווה את החוסר שירות שלהם.
בחנות אחת מוכרת שעלות המשקפיים אצלה בדר"כ לא עולה על 400-500 ש"ח קניתי משקפיים במעל 1100 ש"ח, והבטיחו לי אחריות על העדשות לשנתיים, המסגרת התקלפה לי אחרי חודש, אחרי חצי שנה נהיה לי שבר קטן בעדשה אחת, ביקשתי שיחליפו, בהתחלה הם התנערו מהאחריות, אח"כ אמרו רק עדשה אחת, ובגלל האיכות הזולה העדשות ממש הצהיבו, אז לא הסכמתי להחליף רק אחת, וביקשתי גם לשלם ושיחליפו מסגרת, והם לא הסכימו וטענו שהאחריות היא רק על המשקף המקורי שנרכש והם לא מסכימים להעביר את העדשות למסגרת חדשה, בסוף נכנעו והשאירו את המשקפיים אצלם לתיקון, ואחרי תקופה התקשרו והתעקשו שוב להחליף רק עדשה אחת ולא להחליף מסגרת, ובינתיים כשהמשקפיים שכבו אצלם נהיה בעדשה שבר נוסף גדול יותר שכבר לא הייתה לי אופציה להתעלם מהשברים ולא להחליף, והם כמובן התנערו מאחריות, לבסוף קניתי משקפיים חדשות במחיר מלא במקום אחר.
לא משתלם לנסות את כל החנויות הזולות, זה תמיד יצא יקר יותר מלקנות במקומות הטובים!