עזרה הבו לי מלצרים, התייאשתי כבר!

אישה כשרה

משתמש צעיר
אני מפעילה קייטרינג לאירועים קטנים בירושלים.
ואני חושבת לפרוש.... מיואשת לגמרי והכל בגלל המלצרים,
בטח תשאלו מה המלצרים עשו לך,
אז הנה התשובה:
אתמול עשיתי ברית סגרתי עם מלצרים שיבואו ב10 בבוקר לערוך את האולם וב 11 מתחילה הברית,
בשעה 10 האולם ריק, המלצרים לא הגיעו, גם לא עונים בטלפון...
מזעיקה את בעלי מהכולל, יש אירוע ואין מי שיתפעל אותו,
בשעה 10:50 מגיעים 2 מלצרים, ואומרים: איחרנו הייתה תאונה/קמתי מאוחר/נאבד לי הנעל/ בפעם הבאה אני אביא פתק איחור...
בעלי שואל אותם איפה המלצרים הנוספים, בטח יבואו עוד מעט הם עונים,
הזמן חולף ואין זכר למלצרים הנוספים, צריך לעבוד עם 2 מלצרים על 120מנות, ובעלי צריך להיות הרב (הראשי ל) מלצרים
(הוא מכיר את העבודה מפשלות קודמות שקרו...)
המלצרים הבריזו , נזכרו לומר המלצרים שלא הבריזו אלא רק הגיעו באיחור,
מלצר אחד עושה הפגנה, למרות שהוא אחראי להביא את המלצרים האחרים : לא בא לי לעבוד קשה, במקום שנתחלק 4 מלצרים אנחנו צריכים לעשות את העבודה לבד?
בשביל לשכנע אותו צריך להבטיח עוד כסף,
תגיד, הם שואלים את בעלי- הם יושבים טוב? בעלי לא מבין את השאלה, יש טיפים? הם שואלים, מאיפה לי לדעת- עונה בעלי,
אז יאללה תחפש ת'חברים שלך, גם עבודה קשה, וגם דוסים שלא נותנים טיפים,
המלצרים פשוט ברחו!!! ובעלי נשאר לפקד על אירוע של 120 מנות, לבד! :eek:
בסוף אילתר עזרה מכמה מוזמנים, והאירוע עבר בשלום,

אבל הבעיה היא כללית ומתמשכת, כל המלצרים הם בחורים בגיל 10-18 (לא פעם שולחים לי ילדים ממש!)
יש אחד אחראי שיש לו קבוצה של מלצרים והוא שולח הודעה מי פנוי, ומי שיכול מגיע, אבל אין להם טיפת אחריות, מאחרים, מבריזים, לפעמים הולכים מכות במטבח... שלא לדבר על מלצרים ומלצריות שבכלל הולך שישו ושמחו - הפסקתי להביא מלצריות, אני מביאה גם לנשים-מלצרים, כשהיו מלצריות כולם היו מבלים במטבח ולא יוצאים לאולם.
המלצרים לא קבועים, לפעמים מגיעים חברה' מנוסים ולפעמים בחורים שלא יודעים להזיז את עצמם, וכמובן בסוף הם באים בדרישה: טיפ!
ואם יש להם אירוע ערב באולם חילוני ששם מקבלים טיפים שמנים, הם יכולים לעבור לאירוע השני בלי למצמץ.
שלא לדבר על המחירים, מאז הקורונה נהיה מחסור ארצי במלצרים (לא יודעת מה הסיבה) והמחירים עולים כל הזמן, ולמרות המחיר הגבוה הם לא תמיד רוצים.
ואני כל פעם מתחילה לעבוד עם מלצרים/חברות של מלצרים ובכולם אותה הבעיה,
החלטתי לפני שנה שאני לא נותנת מלצרים, אני לוקחת מחיר יותר זול, ושהלקוח ידאג למלצרים, אבל זה לא עבד, אנשים לא רוצים טרדות בזמן האירוע: לחפש מלצרים ולפקח עליהם בשעת מעשה,
בקיצור אני מיואשת וחושבת לסגור את העסק, התייעצתי עם חברה שמפעילה קייטרינג בעיר אחרת, והיא אמרה שיש מלצרים מבוגרים שעובדים איתה כבר 20 שנה, והכל מתקתק,
השאלה איך אני מוצאת כאלה עובדים?
אשמח מאוד שתחלצו אותי מן המיצר ותעזרו לי למצוא עובדים שיצילו לי את העסק.

נערך לאחרונה ב:
אני מפעילה קייטרינג לאירועים קטנים,
ואני חושבת לפרוש.... מיואשת לגמרי והכל בגלל המלצרים,
בטח תשאלו מה המלצרים עשו לך,
אז הנה התשובה:
אתמול עשיתי ברית סגרתי עם מלצרים שיבואו ב10 בבוקר לערוך את האולם וב 11 מתחילה הברית,
בשעה 10 האולם ריק, המלצרים לא הגיעו, גם לא עונים בטלפון...
מזעיקה את בעלי מהכולל, יש אירוע ואין מי שיתפעל אותו,
בשעה 10:50 מגיעים 2 מלצרים, ואומרים: איחרנו הייתה תאונה/קמתי מאוחר/נאבד לי הנעל/ בפעם הבאה אני אביא פתק איחור...
בעלי שואל אותם איפה המלצרים הנוספים, בטח יבואו עוד מעט הם עונים,
הזמן חולף ואין זכר למלצרים הנוספים, צריך לעבוד עם 2 מלצרים על 120מנות, ובעלי צריך להיות הרב (הראשי ל) מלצרים
(הוא מכיר את העבודה מפשלות קודמות שקרו...)
המלצרים הבריזו , נזכרו לומר המלצרים שלא הבריזו אלא רק הגיעו באיחור,
מלצר אחד עושה הפגנה, למרות שהוא אחראי להביא את המלצרים האחרים : לא בא לי לעבוד קשה, במקום שנתחלק 4 מלצרים אנחנו צריכים לעשות את העבודה לבד?
בשביל לשכנע אותו צריך להבטיח עוד כסף,
תגיד, הם שואלים את בעלי- הם יושבים טוב? בעלי לא מבין את השאלה, יש טיפים? הם שואלים, מאיפה לי לדעת- עונה בעלי,
אז יאללה תחפש ת'חברים שלך, גם עבודה קשה, וגם דוסים שלא נותנים טיפים,
המלצרים פשוט ברחו!!! ובעלי נשאר לפקד על אירוע של 120 מנות, לבד! :eek:
בסוף אילתר עזרה מכמה מוזמנים, והאירוע עבר בשלום,

אבל הבעיה היא כללית ומתמשכת, כל המלצרים הם בחורים בגיל 10-18 (לא פעם שולחים לי ילדים ממש!)
יש אחד אחראי שיש לו קבוצה של מלצרים והוא שולח הודעה מי פנוי, ומי שיכול מגיע, אבל אין להם טיפת אחריות, מאחרים, מבריזים, לפעמים הולכים מכות במטבח... שלא לדבר על מלצרים ומלצריות שבכלל הולך שישו ושמחו - הפסקתי להביא מלצריות, אני מביאה גם לנשים-מלצרים, כשהיו מלצריות כולם היו מבלים במטבח ולא יוצאים לאולם.
המלצרים לא קבועים, לפעמים מגיעים חברה' מנוסים ולפעמים בחורים שלא יודעים להזיז את עצמם, וכמובן בסוף הם באים בדרישה: טיפ!
ואם יש להם אירוע ערב באולם חילוני ששם מקבלים טיפים שמנים, הם יכולים לעבור לאירוע השני בלי למצמץ.
שלא לדבר על המחירים, מאז הקורונה נהיה מחסור ארצי במלצרים (לא יודעת מה הסיבה) והמחירים עולים כל הזמן, ולמרות המחיר הגבוה הם לא תמיד רוצים.
ואני כל פעם מתחילה לעבוד עם מלצרים/חברות של מלצרים ובכולם אותה הבעיה,
החלטתי לפני שנה שאני לא נותנת מלצרים, אני לוקחת מחיר יותר זול, ושהלקוח ידאג למלצרים, אבל זה לא עבד, אנשים לא רוצים טרדות בזמן האירוע: לחפש מלצרים ולפקח עליהם בשעת מעשה,
בקיצור אני מיואשת וחושבת לסגור את העסק, התייעצתי עם חברה שמפעילה קייטרינג בעיר אחרת, והיא אמרה שיש מלצרים מבוגרים שעובדים איתה כבר 20 שנה, והכל מתקתק,
השאלה איך אני מוצאת כאלה עובדים?
אשמח מאוד שתחלצו אותי מן המיצר ותעזרו לי למצוא עובדים שיצילו לי את העסק.
אני לא יודע איך בדיוק העסק מתנהל, אבל אם תרצו אחי עובד באירועים, ויש לו מלצרים על רמה(המחיר גבוה משמעותית ממחיר השוק), אבל לפי איך שהבנתי ממנו, שווה להשקיע את הכסף הזה על מלצרים על רמה, שיודעים שעבודה זה עבודה, - זה צוות שלו שהוא בנה במשך שנים, קשה להיכנס לצוות שלו, אבל מי שנכנס מתוגמל, אם תרצו תקחו את הטלפון שלו, ותדברו איתו, עד היום לא שמעתי על אירוע אחד שהחבר'ה שלו הבריזו...
055-240-6512

טורונטיאני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יוצרי ai
מה עם היימישע טיילייערס או משהו בסגנון?
קחו מלצרים חרדים יראי שמים, קצת יותר יקר אבל שווה את זה.. וזה גם לפרנס אברכים..

אישה כשרה

משתמש צעיר
מה עם היימישע טיילייערס או משהו בסגנון?
קחו מלצרים חרדים יראי שמים, קצת יותר יקר אבל שווה את זה.. וזה גם לפרנס אברכים..

אני תומכת ברעיון לפרנס אברכים, אבל בדרך כלל עובדים שם אנשים שקוראים להם בלשון עדינה : 'בעלי מוגבלויות'
וזה לא כ''כ אסתטי ונחמד באירוע.

אישה כשרה

משתמש צעיר
אחי עובד באירועים, ויש לו מלצרים על רמה(המחיר גבוה משמעותית ממחיר השוק), אם תרצו תקחו את הטלפון שלו, ותדברו איתו, עד היום לא שמעתי על אירוע אחד שהחבר'ה שלו הבריזו...
אם המחיר גבוה משמעותית ממחיר השוק, זה אומר שאני אצטרך להעלות מחירים של המנות,
בכל אופן תודה על העזרה.

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אולי תכתבי מה המשכורת שאת משלמת.
ייתכן שהיא נמוכה מהמקובל?

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
השאלה הגדולה לדעתי היא איך את משיגה מלצרים?
באיזו עיר מדובר?
יש לך גישה לווצאפ ולטלגרם?
את יוצרת איתם קשר אישי או פועל בשיטת "חבר מביא חבר"?

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
את אילנה את מכירה? יש לה הרבה מאד מלצרים כשאני צריכה לשמחות אני פונה אליה יש לה הרבה תחתיה

אני משלמת לפי הקריזות של הרב מלצרים...
בדרך כלל הם לוקחים 300 למלצר ל 3/4 שעות
אחי לא נראה לי יקח יותר, מקסימום 50 יותר למלצר.
הוא כבר שנים עובד בתחום האירויעם וההפקות, הוא למד איך עובדים, דבר ראשון מדובר בחברה למעלה מגיל 20, ומי שעושה פשלות, יותר לא בא לעבוד, וככה הוא מעמיד רף גבוה, כי רוצים לעבוד אצלו הוא עושה לעובדים ימי גיבוש מנגלים וכדו', מצד שני הוא דורש שיהיהיו פרפקט, לדוגמא היו פעם חברה חדשים שהתחילו לעבוד איתו, והוא אמר לכולם לבא עם נעליים שחורות, ומישהו הביא לבנות, במקום הוא פיטר אותו, ומאז החברה באים מתוקתקים.(שיטות של מורים(:

אישה כשרה

משתמש צעיר
אני משלמת לפי הקריזות של הרב מלצרים...
בדרך כלל הם לוקחים 300 למלצר ל 3/4 שעות

יום אחד מלצר אמר לי שהוא מקבל 35 ש''ח לשעה,
בזמן שלאחראי שלו שילמתי 75 ש''ח לשעה על כל מלצר,
זאתומרת שהאחראי עושה קופה יפה על המלצרים.

אישה כשרה

משתמש צעיר
השאלה הגדולה לדעתי היא איך את משיגה מלצרים?
באיזו עיר מדובר?
יש לך גישה לווצאפ ולטלגרם?
את יוצרת איתם קשר אישי או פועל בשיטת "חבר מביא חבר"?

ירושלים,
אין לי ווצאפ וטלגרם,
יש אנשים שיש להם חברות (שזה בעצם קבוצות בווצאפ...)
של מלצרים וכל פעם שצריך הם שולחים מלצרים.

לא התחום שלי אבל נשמע לי שהבעיה היא שהם מזדמנים ואז במילא הם לא מרגישים מחויבים
א"א להעסיק כמה באופן קבוע? חבר'ה רציניים וקבועים?
קשה להשיג חבר'ה קבועים בזה, כי זה לא עבודה קבועה ומסודרת, בספירת העומר אין עבודה, שלושת השבועות אין עבודה, אז בד"כ זה חברה שרוצים להרוויח כמה שקלים מהצד, והתוצאה בהתאם...

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני תומכת ברעיון לפרנס אברכים, אבל בדרך כלל עובדים שם אנשים שקוראים להם בלשון עדינה : 'בעלי מוגבלויות'
וזה לא כ''כ אסתטי ונחמד באירוע.
ממש לא נכון.
עובדים שם אנשים שמחפשים להתפרנס שלא בשעות הלימוד.
לקחנו משם מלצרים והיינו מרוצים מאד מאד.

STARS.

משתמש חדש
יש קו של מחפשים עובדים זה קו בעיקר לבחורים
023130212 זהו קו שמגיע ישר למחפש בלי שום תיווך הבחורים משלמים 20 שקל לחודש ומקבלים משם דברים מזדמנים

ניקיית 4167

משתמש צעיר
קשה להשיג חבר'ה קבועים בזה, כי זה לא עבודה קבועה ומסודרת, בספירת העומר אין עבודה, שלושת השבועות אין עבודה, אז בד"כ זה חברה שרוצים להרוויח כמה שקלים מהצד, והתוצאה בהתאם...
מה אין בריתות, בר מצוות, אירוסין וכו'...?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה