נכתב ע"י מיכל123;1440681:מה אכפת לך שהבוס יידע מה הסיסמא של הבנק שלך, לא נראה לי שהוא יכנס לך לחשבון זה לא יפה ולא אנושי
נכתב ע"י מיכל123;1440681:מה אכפת לך שהבוס יידע מה הסיסמא של הבנק שלך, לא נראה לי שהוא יכנס לך לחשבון זה לא יפה ולא אנושי
נכתב ע"י yhk;1439837:בעיקרון כן
ויש לו הרבה אפשרויות לכך
פחות סיכון יש אם גולשים דרך 'גלישה בסתר' או 'גלישה פרטית'
מצורףנכתב ע"י עיר גנים;1440756:איך עושים גלישה בסתר או גלישה פרטית?
נכתב ע"י עיר גנים;1440756:איך עושים גלישה בסתר או גלישה פרטית?
נכתב ע"י 7880;1440734:אם ככה מה אכפת לך שהשכנים שלך ידעו את הסיסמאות שלך.. אולי בכלל תתני להם לשמור לך על הסיסמאות.. זה לא בקטע אנושי או לא- ססמאות זה דבר אישי לחלוטין!!
הטרמינולוגיה שלך שונה משל כולנו.נכתב ע"י מיכל123;1440871:עכשיו נפל לי האסימון למה באשכולות אחרים כאן בפורום זה נראה שהרבה בוסים לא סומכים על העובדים במשרד. כמים הפנים אל הפנים.
נכתב ע"י מיכל123;1441252:אני מדבר על אמון הדדי ולא חד צדדי.
נכתב ע"י מיכל123;1441252:אני מדבר על אמון הדדי ולא חד צדדי.
נכתב ע"י מיכל123;1440871:עכשיו נפל לי האסימון למה באשכולות אחרים כאן בפורום זה נראה שהרבה בוסים לא סומכים על העובדים במשרד. כמים הפנים אל הפנים.
נכתב ע"י ליקי;1441317:יכול להיות שאתה מעסיק מקסים וכייף לעבוד אצלך!
ואתה נותן אמון ונותנים בך!
אבל מהכתיבה שלך לא נראה לי שיש כאן מישהי\ו שהיה רוצה אותך כבוס.
אם זה אתה האמיתי חבל ואם זה סתם דימוי שיצרת לך כאן עוד יותר חבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: