הבוס בעבודה

10893

משתמש רשום
האם הבוס בעבודה יכול לראות לאן גלשתי באינטרנט - את כל המקומות אליהם נכנסתי- ולא דרך ההיסטוריה של המחשב שלי...
האם שרות האינטרנט נותן את זה?
- האם הוא יכול לקבל גם ססמאות שלי שהשתמשתי בהם באינטרנט "שלו"?
תודה רבה

yhk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
בעיקרון כן
ויש לו הרבה אפשרויות לכך
פחות סיכון יש אם גולשים דרך 'גלישה בסתר' או 'גלישה פרטית'

מיס

משתמש צעיר
אם כל keylogger אפשר ולא לשכוח את התוכנה החדשה של רחמים שפירסמו כאן די לאחרונה

10893

משתמש רשום
לכל אלו שדואגים... גלישה במקומות מותרים לחלוטין.
דאגתי בעיקר האם הוא יכול לקחת ססמאות, כשאני נכנסת לבנק או משהו...
תודה לעונים.

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מה אכפת לך שהבוס יידע מה הסיסמא של הבנק שלך, לא נראה לי שהוא יכנס לך לחשבון זה לא יפה ולא אנושי

7880

משתמש פעיל
נכתב ע"י מיכל123;1440681:
מה אכפת לך שהבוס יידע מה הסיסמא של הבנק שלך, לא נראה לי שהוא יכנס לך לחשבון זה לא יפה ולא אנושי

אם ככה מה אכפת לך שהשכנים שלך ידעו את הסיסמאות שלך.. אולי בכלל תתני להם לשמור לך על הסיסמאות.. זה לא בקטע אנושי או לא- ססמאות זה דבר אישי לחלוטין!!

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
כשאת כותבת סיסמא היא תמיד מופיעה ב-***** או משהו כזה.
כיצד הוא יכול לדעת מה הסיסמא שלך?

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
נכתב ע"י מיכל123;1440681:

לא אכפת לי.
אני גם בדיוק באמצע לתלות את הבדיקות האחרונות שלי מהקופ"ח על לוח המודעות באיצקוביץ.

עיר גנים

משתמש רשום
נכתב ע"י yhk;1439837:
בעיקרון כן
ויש לו הרבה אפשרויות לכך
פחות סיכון יש אם גולשים דרך 'גלישה בסתר' או 'גלישה פרטית'

איך עושים גלישה בסתר או גלישה פרטית?

ליהיא

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי

קבצים מצורפים

• New canvas.jpg
    KB 144.8 · צפיות: 16

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י 7880;1440734:
אם ככה מה אכפת לך שהשכנים שלך ידעו את הסיסמאות שלך.. אולי בכלל תתני להם לשמור לך על הסיסמאות.. זה לא בקטע אנושי או לא- ססמאות זה דבר אישי לחלוטין!!

עכשיו נפל לי האסימון למה באשכולות אחרים כאן בפורום זה נראה שהרבה בוסים לא סומכים על העובדים במשרד. כמים הפנים אל הפנים.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מיכל123;1440871:
עכשיו נפל לי האסימון למה באשכולות אחרים כאן בפורום זה נראה שהרבה בוסים לא סומכים על העובדים במשרד. כמים הפנים אל הפנים.
הטרמינולוגיה שלך שונה משל כולנו.
אתה מדבר על עבדים, אנחנו מדברים על עובדים.

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מיכל123;1441252:
אני מדבר על אמון הדדי ולא חד צדדי.

יכול להיות שאתה מעסיק מקסים וכייף לעבוד אצלך!
ואתה נותן אמון ונותנים בך!
אבל מהכתיבה שלך לא נראה לי שיש כאן מישהי\ו שהיה רוצה אותך כבוס.

אם זה אתה האמיתי חבל ואם זה סתם דימוי שיצרת לך כאן עוד יותר חבל :(

פלספלס

משתמש צעיר
נכתב ע"י מיכל123;1440871:

בוס קשוח אתה יא אחינו
;)

n&s

משתמש צעיר
מצב גלישה בסתר עוזר במצב רגיל. אבל יש היום הרבה מקומות עבודה שמותקנת על המחשב תוכנת ריגול (היום יש תוכנות ריגול אפי' חינמיות או בכמה שקלים לחודש) את התוכנת ריגול אין אפשרות לזהות ורק ל"בוס" יש את פרטי הכניסה לתוכנה, בחלק מתוכנות הריגול אפשר לצפות בהיסטוריית המחשב לפרטי פרטים, הוי אומר אפי' "הקלדה על מקשים" ז"א שאפשר לראות את הסיסמאות שהקשת ואפי' כרטיסי אשראי.
לא שאני אומר שהבוסים מסתכלים בזה או חופרים בזה או מתכוונים להתקין דווקא תוכנה כזו שתזהה תוי הקלדה וכו', אלא הם עושים את זה כדי לדעת מה העובד המסור שלהם הספיק במשך היום........
שורה תחתונה: בעבודה תעבדו!!!! בבית תעשו את כל השאר.....בנקים/קופו"ח/וקניות.

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י ליקי;1441317:
יכול להיות שאתה מעסיק מקסים וכייף לעבוד אצלך!
ואתה נותן אמון ונותנים בך!
אבל מהכתיבה שלך לא נראה לי שיש כאן מישהי\ו שהיה רוצה אותך כבוס.

אם זה אתה האמיתי חבל ואם זה סתם דימוי שיצרת לך כאן עוד יותר חבל :(

הגזמתם בירידה לרמה האישית.
אין לי ברירה אלא לפתוח כאן את צורת ההתנהלות שלי במשרד על מנת לקיים והייתם נקיים מה' ומישראל"

כבוד העובדים
תאמינו לי שאני זוכר את מאמר חז"ל ששואלים את האדם כשהוא מגיע לדין "המלכת את חברך" ?, והיחס שלי לעובדות המשרד הוא כמו היחס שלי לחברים ולמשפחה. מה עוד שחלקם מוגדרות כ"אשת חבר" וכלפיהם אני מרגיש שאני חייב בכבודם ברמה גבוהה יותר מהרגיל. (ויש לציין שה'קקטוס' שמנסה להכניס בדברי כאילו היחס שלי לעובדות זה 'עבדים' הוציא דברים מהקשרם ולענ"ד זה קצת אבק הוצאת שם רע)

דרישות מהעובדים
יש לי דרישות גבוהות מאד מהעובדים.
ואם נסכם את זה במשפט אחד זה יוצא: - תתנו בשעות העבודה את כל מה שאתם יכולים לתת.
אני משתדל בהתאם לתת את כל מה שאני יכול ועובדים שעומדים בדרישות הגבוהות מתוגמלים בהתאם, כמובן, בשקלול היכולת הכספית שלי והצורך של העובדת.

אימון בעובדים
לא מכיר מעסיק שנותן בעובדים שלו אמון כל כך גדול כמו שאני. (אני לא נמצא במשרד כמעט בשעות העבודה כי אני סומך ב 100 % על העובדים)

תוכנות אבטחה על המחשב
יש מחשבים שמותקן בהם מדי תוכנות מעקב שלמעשה זה משמש גם לצרכי אבטחה וגם לעתים לצורך מעקב אחרי דרכי עבודה, ותאמינו לי שאין לי צורך לדעת את הקוד של הבנק של העובדת, ולא את הקוד של הגימייל. (זה נכון שתוך כדי מעקב אחרי צורת העבודה אני עלול לראות שיש עובדת שבאמצע העבודה גולשת בפרוג, וכמובן שזה עלול לגרום לשינוי ברצון שלי לתת לאותה עובדת העלאת משכורת וכדומה)

הדימוי שלי בפרוג
ת'אמת ? לא כל כך משנה לי....

חשוב לי לחזור שוב שוב על הרעיון הזה שחובה לתת למעסיק את כל מה שאפשר וכל מה שסוכם בעת החוזה ולא לדרוש ממנו לתת יותר ממה שהוא התחייב או יותר ממה שהוא יכול. ושהחוקים במדינה כאן מוטים בצורה מגוזמת לטובת העובדים ולרעת המעסיקים ולא יקרה כלום אם לא הצלחנו למצוץ מהבוס גם את דמי הנסיעות בזמן שהלכנו ברגל או אני לא יודע מה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה