כן בטחוואו תודה לך!
יעזור לי אם תבדקי..
אם אני יביא לך מס הזמנה
וטלפון של המקום
יעזור?
אני אשמח..!!
תשלחי ל
נערך לאחרונה ב:
כן בטחוואו תודה לך!
יעזור לי אם תבדקי..
אם אני יביא לך מס הזמנה
וטלפון של המקום
יעזור?
אני אשמח..!!
גם אני!! הזמנתי לפני חודש בדיוק ועדיין את זכר לחבילה...אני גם הזמנתי לפני שבועיים, ואין שום מידע, מה אפשר לעשות?
איך חצי מחיר?הזמנצי כמה פעמים בחודשים האחרונים ולא הגיע.
בסוף התייאשתי והזמנתי הכל ללונדון ומשם הביאו לי.
יצא חצי מחיר- הרווחתי.
תסתכלי על המחירים- הזיה.איך חצי מחיר?
עדיין לא קבלתי שלחתי מיילים אין תגובה מה עושים?כל מי שהחבילה שלה התעכבה - קיבלה אותה בסוף?
כי אני עוד לא קיבלתי, כבר חודש מאז שהזמנתי. חשבתי שזה מגיע והתברר שזו היתה חבילה ממקום אחר.
ניסיתי להתקשר - המספר לא עובדגם אני!! הזמנתי לפני חודש בדיוק ועדיין את זכר לחבילה...
אני רק מעדכנת שהם ענו לי שאין להם שליטה על מהירות ההגעה של חברת השליחויות אבל הם יפנו אליהם שימסרו את החבילה במהירותכל מי שהחבילה שלה התעכבה - קיבלה אותה בסוף?
כי אני עוד לא קיבלתי, כבר חודש מאז שהזמנתי. חשבתי שזה מגיע והתברר שזו היתה חבילה ממקום אחר.
הסתדרתי,@טכנאית רפואית מה עשית?
הסתדר בסוף?
עושה לי את אותה בעיה - 0 בקופה ולא עובר לתשלום
אשמח אם מישהי תדע לעזור לי
מעודד...היי
בוקר טוב
ב"ה החבילה הגיעה..
תודה לכל העוזרות והרוצות לעזור!!
הנעל מהממת
קצת גדולה..
הסתדרת בסוף? גם לי קורה אותו דבר@טכנאית רפואית מה עשית?
הסתדר בסוף?
עושה לי את אותה בעיה - 0 בקופה ולא עובר לתשלום
אשמח אם מישהי תדע לעזור לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: