כללי ***האתגר השבועי - צבעי היסוד***

איי בי מדיה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צבעי יסוד

או הם או כלום!

קבצים מצורפים

• צבעי יסוד-01.jpg
    KB 213.3 · צפיות: 18

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
תרומתי הצנועה.

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הנה שלי

קבצים מצורפים

• ארבע שזה הכל.png
    KB 743.5 · צפיות: 16

שרחיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
cmyk

קבצים מצורפים

• cmyk.png
    KB 23.7 · צפיות: 18

קראנצול

משתמש פעיל
נראה לכם מוזר בעיניים?

קבצים מצורפים

• טיפוגרפיה-01.png
    KB 90.6 · צפיות: 17

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר עוד להצטרף?

קבצים מצורפים

• CMYK.png
    KB 31.2 · צפיות: 18

present

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צבע

---

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    KB 433 · צפיות: 11

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר?

קבצים מצורפים

• צבע.png
    KB 89.4 · צפיות: 20

סמייל (:

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא נותן לי לערוך את ההודעה הקודמת ולהחליף:)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 23

הדס3

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עונה על ההגדרה "טיפוגרפי"?

קבצים מצורפים

• כרזה CMYK.png
    KB 28.2 · צפיות: 18

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
טעם החיים

קבצים מצורפים

• ילד עני.jpg
    KB 909.6 · צפיות: 25

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
תודה [וזה תמנה, לא תימנה :) ]

א.ת. פ.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
CMYK

תראו איך שצבע יכול להראות!

קבצים מצורפים

• CMYK.jpg
    3 MB · צפיות: 13

מרמורשטין

משתמש מקצוען
והזוכים

אני מקדימה,
אין בבחירה כל שיפוט מקצועי. נעזרתי גם בצלצולים ולא רק. הבחירה אינה אומרת דבר לגבי רמת העבודות באופן כללי אלא רק באופן בו הן נתפסו אצלי. נא לא לקחת אישית.

מקוצר היריעה לא אפרט על כל יצירה ויצירה רק חמישה שתפסו אותי במיוחד:

פינטל - היצירה הכי גאונית באתגר. הרעיון של הרכבת הצבעים לפי חלון הצבע פשוט מבריק! העיצוב נקי ונעים. הערונת: הרעיון לא היה מספיק ברור, היה צריך פרוש רש"י כדי לרדת לעומק העניין.

moshiko00 - הצבעים שאני תמיד משתמש - אחד היחידים שעמד בכל הכללים של האתגר. מבנה טיפוגרפי שיושב נהדר, מלא חיות. ברור מאד ונעים לעין.

102 - פשוט יצירה עם חן! משלים כ"כ יפה את סדרת הפרסומות המוכרת שבא לך להשלים בעצמך: CMYK.

up - הכל נאחז בזה - כרזה נהדרת. ברורה מאד לדעתי כבר מהשלב הראשון. השיפוץ שהגיע בהמשך בהחלט הקפיץ את היצירה. בקטנה, היה חסר לי יותר תנועה של האחזות, היד נראית נשענת על משהו ולא נאחזת.

שרחיה - האותיות מאורגנות במבנה מדהים! סימטריה מושלמת ועיצוב פלט מתקדם שמקפיץ את המבנה החוצה. אהבתי!

ן...
ה-ז-ו-כ-י-ם-!-!-!
טללם פללםםםם!!!!
במקום השלישי, בהתרגשות ובשמחה, אני גאה להציג את:

albom - כשהטיפוגרפיה נהרסת - הצלחת לתת את התחושה של בריחת הלוחות עד הסוף. ממש הצטערתי בשבילך! איך שהעבודה היפה שלך נהרסת כ"כ בקלות. פשוט מתסכל!

תמנתי - טעם לחיים - כרזה עם כל כך הרבה טעם! עולם של טיפוגרפיה ששאב אותי למקום אפל ועצוב. והצבע הוא הפתח לתקוה, הוא הטעם לחיים. חזק וברור!

ובמקום השני, היצירה שמעידה על יוצרתה:

chavi9 - הקומפוזיציה עושה את ההבדל! קומפוזיציה נכונה שיושבת נכון. המסר שרצית להעביר עבר בהחלט: הכל טוב ויפה, אבל או קומפוזיציה נכונה או כלום. בראבו!

ו...
הגדול מכולם!
הזוכה במקום הראשון!
(תרועות רמות של חצוצרה)

yair7733 - המשולשים, יופי של כרזה! עיצוב נקי ומושך. עבודה איכותית ברמה! אמנם יצאת מהשראה קודמת, אבל קפצת ממנה קמה דרגות קדימה! אין מה לומר, העם בחר. 118 צלצולים!

אני מעניקה לכם, yair7733, את השרביט. להנהיג אותנו באתגר הבא. לך הרעיון ושלך השיפוט ואנחנו מחכים לאתגר מאתגר במיוחד!

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אם אפשר בבקשה, בפעם הבאה לעשות קישורים ליצירות שהתייחסו אליהם וכמובן, ליצירות שזכו!
פשוט, אני מסתכלת ורוצה לראות מי זה ועל איזה יצירה ונורא קשה לחפש את השם במיוחד שיש כ''כ הרבה יצירות
אז פשוט, אם אפשר זה מאוד יקל
ולאיטה מרמרוש, ''שופטת האתגר'' תודה רבה על האתגר.... היה ממש נחמד וכיף למרות שלא זכיתי (טוב, אני עדיין מתחילה ולא ציפיתי):)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה