השאלה האם מתאים לציבור החרדי...
ידוע למישהו על משהו בסגנון, מקום נקי וזול, לאו דווקא מלון,השאלה האם מתאים לציבור החרדי...
מדובר ביחידות קטנות לזוג אולי + 1 באזור זבוטינסקי הרצל יש רהיטים בדירה
מישהו מכיר משהו בסגנון למשפחה גדולה?מדובר ביחידות קטנות לזוג אולי + 1 באזור זבוטינסקי הרצל יש רהיטים בדירה
זוועהידוע לכם משהו על כליל מלכות בבני ברק? מתארחות שם משפחות? איך זה עובד?
ככה בערך זה נראה בכל האולמותזוועה
אולם מלא מיטות
מחולק גברים ונשים
ממש מחנה פליטים
לא מומלץ בכלל
כל דירה הכי מסריחה שתקבלו עדיפה על אופציה כזאת
בעיקרון זה מיועד גם או בעיקר לתעסוקה וארוחות במשך היום אם אתם שוהים בדירה קטנה וצפופה ובלי תנאים לבשל ובלי תעסוקות. מי שכן ישן שם זה באופן זמני.ידוע לכם משהו על כליל מלכות בבני ברק? מתארחות שם משפחות? איך זה עובד?
ההורים שלי רוציםאתם רוצים לארח...?
אברר בעז"הההורים שלי רוצים
תתקשרו לעזרת אחים הם מפנים למשפחות שצריכות 029990000איך אפשר למצוא משפחה לארח לשבת? בבית שמש
משפחה מבוגרת, עם בחורים/ות
לא עם ילדים קטנים... (פחות מתאים לקונספט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: