אצלנו יש כזה דבר וזה מעולה. לכביסות גם הילדים ממיינים.מישהו רואה את הסלי כביסה אחד על השני?
אצלנו אין
(אגב, מישהו התנסה איתם? (עם הפלסטיק) זה נוח לילדים למיין? מומלץ?)
אצלנו יש כזה דבר וזה מעולה. לכביסות גם הילדים ממיינים.מישהו רואה את הסלי כביסה אחד על השני?
אצלנו אין
גם אני שואלתלמה אין את הסל כביסה
זה לא מספיק גדול לכביסה כמו הסליםאצלנו יש כזה דבר וזה מעולה. לכביסות גם הילדים ממיינים.
צפה בקובץ המצורף 1625617
מצטרפת.מישהו קנה את הטיולון של מכירה 2 בעבר?
וואו, אני מחכה למוצר הזה כבר חודשים!!שישיית ירכוני סיליקון לנשים 40 דנייר מלון - colanta - מידה l/xl
אשמח למידע על הגרביים האלה
האם זה לוחץ על הרגל?
כן , אחרי שנפתחה המכירה ראיתי את הדגם.מצטרפת.
מישהו??
אין השבועמישהו רואה את הסלי כביסה אחד על השני?
אצלנו אין
לאחותי יש את העגלהמישהו קנה את הטיולון של מכירה 2 בעבר?
אכן, והם כתבו שבגלל שהרבה ביקשו הם יביאו חלק מהירקות הקשים שוב.לכולם יש תפוא/גזר?
אמרו שבוע שעבר שלא יהיה השבוע
אני רןאה עכשיו שנוצר לי חוב של המכירה הזאת-יש מספר לדבר איתם או מישהו שיכול לכוון אותי מה לעשות?אני פעם ראשונה מזמינה שם-ואני לא יודעת אם עשיתי נכון לגבי התשלום, איך אני יודעת שזה נקלט התשלום?
מתוך האתר https://new.mishnatyosef.org/ בתחתית העמודאני רןאה עכשיו שנוצר לי חוב של המכירה הזאת-יש מספר לדבר איתם או מישהו שיכול לכוון אותי מה לעשות?
כן , אחרי שנפתחה המכירה ראיתי את הדגם.
קניתי באב, נשברה - ללא מדרגות וללא סחיבות, שלחתי לתיקון - ולא שוה לתקן.
המוכר אמר לי - בואי קחי עגלה אחרת ב10% הנחה.
לא מומלץ!!
גם בתחילה לא היה מספיק יציב.
מחפשת רעיון אחר אם יש לך...
לאחותי יש את העגלה
ממש מוצלחת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: