נפתחיש אפשרות לקבל הודעה למייל כשהמכירה נפתחת?
נפתחיש אפשרות לקבל הודעה למייל כשהמכירה נפתחת?
כן, לא לתינוקות אז הוא לא בהשואה לפריפל, והטעם שלו נוראיהאם מישהו השתמש פעם בברזל נוזלי של 'בוטיק'?
מעניין אותי לדעת מה האיכות שלו, ואם הוא מרוכז יותר מאשר ה'פריפל' הנוזלי (ואז יתכן שהמחיר משתלם), או שעדיף לרכוש כבר את התחליף המקורי.
כוונתך רק לביצה עצמה, את הדם מכל מקום אסור לאכולגב עפ"י הלכה ברוב הביצים של ימינו אין בעיה לאכול עם דם.
נראה נחמד מאד, הדוגמא חמודה, כיבסתי כבר פעמיים, פוטר נעים מאד, מה שכן ללילה לא מספיק מחמם, אלא אם כן שמים מעל סליפר, או חימום בחדר.משהו הזמין אולי את החליפות פוטר לתינוקות - סט של בגד גוף ומכנסיים ויכול להגיד מה האיכות ?
אצלינו אוהבים את זהצפה בקובץ המצורף 1560733
איך זה שווה?
מאיזה גיל אפשר לתת?אצלינו אוהבים את זה
אין לי מושג לגבי ספיגת ויטמינים וכדו'.
זה מתפקד כסוכריה עם טיפה פחות נקיפות מצפון. אנחנו מגבילים ל2 ליום לילד.
אין לי כאן אריזה לבדוק מה כתובמאיזה גיל אפשר לתת?
איך?אני מקבלת הודעה לקידומי מכירות מדי שבוע.
לא מצליחה לקרוא את הכיתובצפה בקובץ המצורף 1560733
איך זה שווה?
באיזה שעה ההודעה מתקבלת?אני מקבלת הודעה לקידומי מכירות מדי שבוע.
הנה מה שכתוב באתר (החדש) שלהם.מישהו יודע לגבי התרמוס שיש להם השבוע
כמה ליטר זה?
תודה,הנה מה שכתוב באתר (החדש) שלהם.
בנפח 2.5 ליטר, שומר חום כ 24 שעות, עם נעילת בטיחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: