מייקלוביץבקרע'ר
משתמש פעיל
הזמנתי משחק מגנטים כתוב משחק מגנטים בקופסא - בפועל הגיע בקופסת קרטון -יש מה לעשות איתם.
לא הבנתי, באיזה קופסא חשבת שיגיע?הזמנתי משחק מגנטים כתוב משחק מגנטים בקופסא - בפועל הגיע בקופסת קרטון -יש מה לעשות איתם.
אני פניתי, אמרו לי שלא התחייבו לספק כבל הטענה למוצר ואין פה שום הטעיה.
למרות שעל אריזת המוצר כתוב מפורש שמגיע עם כבל.
זה רק מופיע כך באתרודבר נוסף שימו לב כל המזמינים באתר שלהם
לא יודע בטלפון לא ניסיתי
אז לא יודע התחילו לכתוב מחירים של מוצרים בעיקר פירות וירקות עם סיומת מחירים של לדוג' 4.80 וכדו'
תמיד אבל תמיד הם מעגלים את הסכום לשקלים שלמים
על פי חוק בעיסקת אשראי אסור לעגל אפילו אגורה אחת
וודאי שלא בעשרות אג'
אינני יודע מדוע עושים כך
או שמא צירפו את כולם לתוכנית עיגול לטובה של ישרכארט המיועדת לתרומה לעמותות חסד שהלקוח בוחר
ושמא הם מחשיבים עצמם לכאלה ....
וז"ל ככל שמתבצעת העסקה באשראי, כי אז על פי חוק בנק ישראל, התשי"ד-1954 אשר מסדיר את סוגיית עיגולי האגורות, יש לבצע חיוב הסכום במדויק.
אין לי מושג מה אצלך מחייבים אבל הנה דוגמא של העתק מפירוט באתר שלהםזה רק מופיע כך באתר
הגביה בפועל לפי הסכום המדויק
תבדקו באשראי כמה נגבה בפועל.סה״כ לתשלום (תשלום בכרטיס אשראי)229 ₪ שימו לב לעיגול אגורות שלהם
בנוסף למה שכבר כתבת, הקנייה במשנת היא מכר מרחוק וגם מהסיבה הזאת הם מחויבים להחזרת מוצרים (שאינם מזון) גם ללא סיבה.בסופו של דבר אחרי ויכוח עם השירות לקוחות
וכפי שאתם רואים בציטוט זה שעוד התלוננו איך מוכרים תאורת חירום ללא חיבור לחשמל רגיל
הסכימו לזכות אותי על המוצר
אחרי שהיה עלי להחזירו לנקודת החלוקה
אמנם לא זיכו מלא לדבריהם פחות 5 ש"ח
ע"פ חוק המכר של החזרת מוצרים פחות מ50 ש"ח
שזכותם לקחת 5 ש"ח על כל מוצר שהוא פחות מ50 ש":ח
דבר זה גם לא נכון כמצ"ב מכל זכות
מעבר לכך שהם לא מחזירים בכל מקרה כסף דבר שגם נוגד את החוק
אלא רק זיכוי לקניה באתר שלהם
במידה ותתעקש על כסף יחסמו אותך לקנות אצלם דבר שלא קיים באתרים אחרים.
וז"ל "מקרה של ביטול העסקה עקב פגם או אי התאמה בין המוצר או השירות לפרטים שנמסרו לצרכן, או בשל כל הפרה של החוזה בידי עוסק כגון אי-הספקת הנכס או השירות במועד שנקבע בחוזה), לא יהיה העוסק רשאי לקבל דמי ביטול."
יצא לנו כבר כמה פעמים שהסחורה לא היתה מוצלחת, מנגו שלא מבשיל, אבוקדו, ועוד, ביקשנו וקיבלנו זיכוי.וכנ"ל לגבי איכות המוצר.
הזמנת עגבניות, ואתה מקבל 3 עגבניות ענק חצי ירוקות, אין לך מה לעשות,
תבדקו באתר בעוד כמה ימים לפעמים יש עומס ולוקח זמן עד שהפניות הללו מטופלותבשבוע שעבר קיבלתי 5 כרובים בגודל של תפוח..(באתר רשום:יתכן שיגיע אחד גדול או 2 קטנים, לא רשום 5 פצפונים..)
החזרתי .. מחכה לזיכוי..
אני קניתי את העגלה הזאת בעבר ונשברה אחרי שבוע,60 לעגלה לבובה זול? סביר?
מה רמת המחירים בחנויות לעגלות פשוטות?
(מציינת שאני צריכה את זה לבנים ולא בנות)
תודהאני קניתי את העגלה הזאת בעבר ונשברה אחרי שבוע,
בזול סטוק אפשר למצוא ב35..60 לעגלה לבובה זול? סביר?
מה רמת המחירים בחנויות לעגלות פשוטות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: