לא הבנתי, יש טונה שמגיע עם עור ויש בלי, מה הכוונה "לא אמור"?סטייק זה לא אמור להיות מוצר ללא עור.
אני פניתי, אמרו לי שלא התחייבו לספק כבל הטענה למוצר ואין פה שום הטעיה.השבוע במכירה מכרו
תאורת לדים
המוצר הנ"ל הגיע ללא כבל חשמל להטענה
ולא כתבו מראש באתר שמגיע ללא כבל חשמל והטעו אותי להזמין מוצר זה
ראו הוזהרתם
כי מוצר שנקנה שם אכלת אותה אין לך איך להתלונן ולמי להחזיר
האמת שמאוד התאכזבתי.. אני שוקלת אם לפנות אליהם שהמוצר מקולקלאצלינו הגיע שבוע שעבר של המותג קייטי והיה מצוין!
השבוע קיבלנו של טרה
גם אצלינו בבקבוק אחד היה כמו גבישי גבינה כאלה, כאילו זה מקולקל, הטעם כן היה טוב,בשבוע שעבר הזמנו חלב והיה נידון אם יגיע החלב הרגיל של טרה או קייטי-המותג של משנת יוסף.
בפועל פעם ראשונה שזכינו לטעום את מוצר הבית ...
אחרי יום יומיים בודדים כבר התחילו להופיע סימנים מוזרים בתוך הבקבוק .. יש מישהו נוסף שקרה לו משהו דומה?
זה יותר דומה למקלות לבנים קטנטנים כאלו. לזה הכוונה ?לנו היה את החתיכות שומן האלה מיד ובקבוק אחד שפכתי ואח"כ עשיתי בירור והבנתי שהחלה לא מקולקל בכלל אלא פחות מפוסטר
נכון, מדוייקגם אצלינו בבקבוק אחד היה כמו גבישי גבינה כאלה, כאילו זה מקולקל, הטעם כן היה טוב,
אבל לא עושה חשק לשתות מזה.
בד''כ זה קורה בחלב שהקפיאוזה יותר דומה למקלות לבנים קטנטנים כאלו. לזה הכוונה ?
ומה הראייה לפחות מפוסטר?
ב"ה נגאלתי מההתלבטויות וקיבלתי היום של טרהבד''כ זה קורה בחלב שהקפיאו
אולי החלב קפא בדרך..
כן.האם האתר של משנת יוסף נפתח לכם?
לי לא
תפנו אליהם במיילהאמת שמאוד התאכזבתי.. אני שוקלת אם לפנות אליהם שהמוצר מקולקל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: