אני שלחתי את המייל פעם ראשונה ביום ראשון לפני שבועיים!!כנראה יש עומס
לי הגיבו היום על מייל ששלחתי לפנ שבוע
ולי הגיבו עכשיו למייל ששלחתי אתמולאני שלחתי את המייל פעם ראשונה ביום ראשון לפני שבועיים!!
ופעם שניה השבוע ועדיין לא קיבלתי שום תגובה!!
מצמידים ברזל לשולחן, ויש מגנט יפה ששמים מעל המפה שנצמד לברזל.תופסני מגנטי למפה שמוכרים השבוע, מה זה?
מי יכול להסביר איך זה עובד?
ידיעה חשובה נאמר לי ע"י נציגה שלהםולי הגיבו עכשיו למייל ששלחתי אתמול
מישו?איך הברזל נצמד לשולחן?
איך הברזל נצמד לשולחן?
תודה על המענה.זה מגיע כמו מדבקה.
אולי צריך בורגזה מגיע כמו מדבקה.
זה חיסכון רק של 300 שקל? היה נראה לי לפי חיפוש קצר באינטרנט, שזה 1000 שקל פחותיש מישהו שרוצה לקנות את הבוגבו ב3650 בלי אחריות??
אחת מהמעלות הגדולות שלה זה אחריות ל4 שנים....
אם זה רק על פגמים בייצור חיסכון של 300 ש"ח שווה??
אני קניתי ב3990זה חיסכון רק של 300 שקל? היה נראה לי לפי חיפוש קצר באינטרנט, שזה 1000 שקל פחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: