מידע שימושי האשכול המרכזי - ל"ג בעומר תשפ"ב

מצב
הנושא נעול.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
לא מבינה איך נכנסת המילה קיצוניות לתמונה פה.
אם גדולי ישראל אמרו לעשות - יופי.
ואם לא אז למה אתם קוראים לעצמכם חרדים???.
קצת הגיון...
לא שמעתי שיש אפילו 'גדול' אחד היום שאם לא מקשיבים לו סר מאיתנו הגדר 'חרדי'.
נכון שאין מי שציווה לעשות. ויש כמה ("העדה" שלמיטב ידיעתי רובינו לא מצייתים להם לגמרי. בחירות לדוגמא) שאסרו.
עדיין זה לא מפקיע עצמם מהציבור. ובטח לא באירוע שהוא לא בעייתי כלל אלא אולי אין בו תועלת.
חבל שהיד קלה על המקלדת

קול תורה

משתמש פעיל
אולי גם.
ואולי בשביל כבוד המשפחות האבלות, שעולה כרגע על מזבח הקיצוניות.
אני לא נכנס לענין עם כבוד המשפחות, אבל אני די בטוח שהמשטרה לא בוער לה כבוד המשפחות אלא כבוד עצמה...

משתדלים

משתמש פעיל
לא מבינה איך נכנסת המילה קיצוניות לתמונה פה.
אם גדולי ישראל אמרו לעשות - יופי.
ואם לא אז למה אתם קוראים לעצמכם חרדים???.
קצת הגיון...
לקיצונים יש גדולי ישראל משלהם שתומכים בשתיקה או יותר מכך בעניינים אלו ועל כך אין תמיהה
השאלה איך אנשים שדעת רבותיהם ידועה נגד אלימות לא מתביישים בחוליגניזם הזה והתשובה ידועה בא לידי כעס (בצדק) בא לידי טעות וה' הטוב יכפר

גינדי

משתמש מקצוען
בצלאל קאהן ב׳קול חי׳: ״העובדה שהמדינה החליטה לשנות את צביון ההילולא, לא תמנע מאיתנו לשדר את האווירה המקורית של מירון ולכן נביא כעת בשידור חוזר את מעמדי ההדלקות של תולדות אהרן ותולדות אברהם יצחק משנים קודמות. מגיע לציבור שלנו לקבל את אווירת הקודש המקורית של מירון״.

פירי

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אם תדעו מי כתב את זה...
כתב עיתונות חובש כיפה שחורה שהיה מראשי הנלחמים למען תקנות הקורונה והביא את התקשורת לתוך המגזר..
גם הוא הבין היום שמירון זה טעות ענקית...
לא יודעת מי זה המדובר כאן
אבל אם לא כל המלקקים הנאורים למיניהם שנופפו בתקנות ובאחריות ובהצגת כל מתנגד כקיצוני אולי דברים היו נראים אחרת.
לא חכמה לקפוץ כל הזמן לצד המנצח.

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
שטויות
היה אפשר לצאת מהצד השני של הרחבה ולעשות עיקוף גדול מלמעלה
(וזה מה שקרובי משפחה שלי עשו הם התפצלו חלק הלכו דרך שביל ר' דוב ואחד מהם הוא אחד הניפטרים...
והשאר הלכו מסביב וניצלו
נכון, אני בעצמי גם עשיתי את הסיבוב הזה כשעה לפני האירוע.
התכוונתי ליציאות האחרות לכיוון הקבר או המדרגות למעלה, לעבור את כל הצפיפות עד לצד השני לכיוון מערת הלל, הי' מאוד קשה

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לא קראתי את התגובות עד עכשיו של השעות האחרונות כי נסעתי למירון.....
ה' ירחם איזה חוצפה!!!
ככה לעצור אותנו אחרי נסיעה ולהחזיר אחורה פנה.
רצינו לרדת בכרמיאל מהאוטובוס שתי ניידות משטרה ליוו את האוטובוס כקילומטר מכרמיאל רק שלא נעיז לרדת מהאוטובוס.
שה' ירחם על עמו ישראל ויחיש גאולתנו במהרה

הלומד מפרוג

משתמש פעיל
ברוך השם! המדינה והמשטרה הבינה דבר אחד שלא כל מה שהם מחליטים קדוש!
שמח שהיה יהודים שהיה אכפת להם,
שמחו על שינוי הצביון
מבין את המחאה נגד אירוע הזיכרון!, רק שאני היתי מוחה לפני ואחרי או מארגן אירוע תרוני למשפחות, אבל אחרי שהמשפחות יגעו למקום לא היתי עושה כלום! (בכל אופן אלמנות נסעו שעות לאירוע), {מכיר כמה מבני המשפחות של נפטרים שלא הגיעו},
אבל היתי יושב ובוכה על זה שאירוע כזה נהפך לטכס זכרון,

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום
בס"ד
אני לא מהקיצונים אבל מכיר אותם מקרוב
אתמול הייתי לא היה שם קיצוני אחד
ולכולם היה כאוס
רק כל הקבוצה לא רצו להסתבך ולקלקל
ויש כאלו שלא מפחדים
אני לא מצדיק מצד אחד
מצד שני לא מוריד מחומרת האי הבנה ואי תקשורת ביניהם לציבור שלנו
ודי למבין

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה