הדרך הכי קלה ונוחה להגיע להר!
לא שמעתי שיש אפילו 'גדול' אחד היום שאם לא מקשיבים לו סר מאיתנו הגדר 'חרדי'.לא מבינה איך נכנסת המילה קיצוניות לתמונה פה.
אם גדולי ישראל אמרו לעשות - יופי.
ואם לא אז למה אתם קוראים לעצמכם חרדים???.
קצת הגיון...
אני לא נכנס לענין עם כבוד המשפחות, אבל אני די בטוח שהמשטרה לא בוער לה כבוד המשפחות אלא כבוד עצמה...אולי גם.
ואולי בשביל כבוד המשפחות האבלות, שעולה כרגע על מזבח הקיצוניות.
לקיצונים יש גדולי ישראל משלהם שתומכים בשתיקה או יותר מכך בעניינים אלו ועל כך אין תמיההלא מבינה איך נכנסת המילה קיצוניות לתמונה פה.
אם גדולי ישראל אמרו לעשות - יופי.
ואם לא אז למה אתם קוראים לעצמכם חרדים???.
קצת הגיון...
לא יודעת מי זה המדובר כאןאם תדעו מי כתב את זה...
כתב עיתונות חובש כיפה שחורה שהיה מראשי הנלחמים למען תקנות הקורונה והביא את התקשורת לתוך המגזר..
גם הוא הבין היום שמירון זה טעות ענקית...
נכון, אני בעצמי גם עשיתי את הסיבוב הזה כשעה לפני האירוע.שטויות
היה אפשר לצאת מהצד השני של הרחבה ולעשות עיקוף גדול מלמעלה
(וזה מה שקרובי משפחה שלי עשו הם התפצלו חלק הלכו דרך שביל ר' דוב ואחד מהם הוא אחד הניפטרים...
והשאר הלכו מסביב וניצלו
לא נראה לי.זה מעכשיו ?
כל כך הרבה קיצוניםתיעוד מהנעשה במירון
חוץ משנת הקורונה לא ראיתי אף פעם את האיזור ליד הציון ככה ריק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: