שנאת עם הארץ לתלמיד חכם.אני לא מבין למה המשטרה זה גוף כל כך אטום וקשוח,
בחו''ל זה לא כך !!
אני זוכר שבשנה שעברה לאחר האסון ה''י,
חשבתי שלפחות אז היא תהיה יעילה,
כלום
עצרו אמבולנסים,
עיכבו את הגופות,
ציערו את המשפחות.
מישהו שם מקבל כסף על התעמרות באזרחים ?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!
מישהו יודע מה מונע מהמשטרה להיות גוף ידידותי ? שואל באמת
אכן, לא דומה. לא כמעט. אבל כל כך הרבה מסבירים את הטירוף בשם האסון - שעובדתית זה לא נכון.את מתכבדת לראות על מה כתבתי את הודעתי
עם כל הצער והכאב של 7.5 שעות המתנה וכו', עדיין זה מטורף להגדיר את המצב של תשפ"ב לנהפך לאבל מחולנו אחרי שראינו שנה שעברה מה זה אבל אמיתי!!!
אני לא יודעת מהתכתבו מה שתכתבו
תגידו מה שתגידו
תחשבו מה שתחשבו
אבל כבר שלוש שנים שאין להתנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי הילולא נורמלי ורגילה !!!!!!!!
לפני שנתיים קורונה לפני שנה האסון והשנה הממשלה
אני לא פרשן ואני לא רב אבל זה אומר משהו..............
לא התכונתי מי אשם וכואני לא יודעת מה
אבל התחושות שלי קשות לגבי שנה הבאה.......
מה שקרה השנה יגרום לאפס אמון מוחלט בין בציבור למישטרה ....והמישטרה שואפת לזה.......
מה שבטוח ששנה הבאה אין מצב שזה יהיה כמו השנה.....
בעבור שנאת חינם. והמבין יבין.תכתבו מה שתכתבו
תגידו מה שתגידו
תחשבו מה שתחשבו
אבל כבר שלוש שנים שאין להתנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי הילולא נורמלי ורגילה !!!!!!!!
אולי מעכשיו כל אסון עם פחות מ45 קורבנות אינו אבל?בטוח???
אחרי האסון הנורא שקרה שנה שעברה, עדיין יש מי שיכולים להגדירעשרות אלפים שעולים למירון וחוזרים הביתה בשלום, נהפר לאבל????
אתם השתגעתם???
חח 'הסדר נשמר',ההערכות: 40 אלף איש כבר עלו למירון; הסדר נשמר ללא תקלות משמעותיות
עד כה עלו עשרות אלפים להר מירון מכל רחבי הארץ - ולא נרשמו עימותים משמעותיים בין המתפללים לכוחות המשטרה. ההערכות הן שהגיעו ליישוב כ-800 אוטובוסים. במקביל הורה בית המשפט לארגון זק''א במירון שלא להשתמש במבנה בהרwww.jdn.co.il
והשוק החרדי שבוי בפני קומץ פריצים...עקיבא וייס: נציגים מטעם ועדת החקירה הממלכתית לאסון מירון ביקרו אתמול ועקבו אחרי האירוע מתוך חפ״ק המשטרה במירון. זה מסביר קצת את הסטרס המשטרתי אתמול.
ברור שיהיה אפס אמון.אני לא יודעת מה
אבל התחושות שלי קשות לגבי שנה הבאה.......
מה שקרה השנה יגרום לאפס אמון מוחלט בין בציבור למישטרה ....והמישטרה שואפת לזה.......
מה שבטוח ששנה הבאה אין מצב שזה יהיה כמו השנה.....
כבר 50 שנה שאין הילולא נורמלית ורגילהתכתבו מה שתכתבו
תגידו מה שתגידו
תחשבו מה שתחשבו
לדעתי לא נכון.מה שבטוח ששנה הבאה אין מצב שזה יהיה כמו השנה.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: