אשמח לשמוע גם בערך (אני מכיר את המחוג של תותח אקסל, אז אולי זה יקצר לך קצת תהליכים אם הכוונה שלך לזה)אפשר. לא נקודות אלא טבעת מחולקת לכמות השבתות, בשילוב תרשים עוגה לצורך האירועים, ואפשר גם להוסיף מחוג שמראה את השבת הקרובה. קצת ארוך להסביר... אם עדיין רלוונטי תרשום וננסה להסביר.
אשמח לשמוע גם בערך (אני מכיר את המחוג של תותח אקסל, אז אולי זה יקצר לך קצת תהליכים אם הכוונה שלך לזה)
הסתדרתם???תודה על ההשקעה, אך זה לא עוזר כיון שזה מוחק לי את הנתונים הבלתי כפולים של אותה תלמידה, שאני רוצה שכן ישארו, אלא שיתחברו מכל השורות "שלה" באותה עמודה, לתא אחד.
בגוגל שיטס יש היסטוריה מובניתבוקר טוב,
מנסה ליצור גיליון חדש שמכיל שינויים שנעשו בעמודה ספציפית בגיליון הכללי,
על כל שינוי כזה אני רוצה שיהיה כתוב תאריך השינוי ז״א ממתי עד מתי.
לדוגמא: אם התוכן בתא היה 3 ועכשיו 4 תתוסף שורה בגיליון החדש שעד תאריך 9.11.20 היה 3
ז״א שמירת היסטוריה כזאת...
תודה רבה!!
תוכל לפתוח נושא חדשהאם יש אשכול על וורד?
מדברת על גוגל שיטסבגוגל שיטס יש היסטוריה מובנית
באקסל מייקרוסופט אולי יהיה אפשר בקוד לכתוב את הערך החדש אבל את הערך הישן איך הקוד ידע לאחר שנמחק???
תצוגה>הקפאת שורותיש לי טבלת אקסל מאדד ארוכה
ואני רוצה להוסיף את שם העמודה שישאר קבוע למעלה גם כשגוללים את העמוד למטה, כאילו, כמו שהמספר עמודה תמיד נשאר ככה השם ישאר
יש אפשרות כזאת?
למה כוונתך?תודה!
יש לך מושג גם אם אפשר לתרגם טבלת אקסל שלמה?
בקוד זה אפשרימדברת על גוגל שיטס
יודעת שיש היסטוריה מובנית,
רוצה להציג בטבלה נפרדת שינויים שנערכו בעמודה מסוימת.
חשבתי כרגע לשכפל את העמודה לטבלה חדשה, ולהוסיף תאריכים ומעכשיו והלאה כל שינוי אפילו תוספתשל שורה בטבלה יתעדכן בטבלה החדשה,
השאלה איך אני יכולה לעשות את זה?
יש לי גליון אקסל שכל הנתונים באנגלית.למה כוונתך?
תפרט יותר את שאלתך...
יש אפשרות בקוד (אני אישית לא יודע איך) כאן ראיתי שכתבו על זה אבל הוא כותב שהוא לא הגיע לתרגום מדוייק של הרבה מהתרגוםיש לי גליון אקסל שכל הנתונים באנגלית.
אני מעונינת לתרגם את כולו, כמו שאפשר לתרגם קובץ וורד,ליצור קובץ חדש בעברית
יש אפשרות?
תודה רבה. אשמח אם תסביר לי מה בעצם הפעולה, כדי שאוכל לעשות זאת גם בעתיד.עיין גיליון 2
סופר שורה אם היא עומדת התנאים התנאי הראשון הוא שקוד התלמיד של השורה שווה לקוד תלמיד המבוקש התנאי השני האם הסטטוס של השורה שווה ל 1תודה רבה. אשמח אם תסביר לי מה בעצם הפעולה, כדי שאוכל לעשות זאת גם בעתיד.
שם | משפחה | כמות |
חיים | אזולאי | 1 |
שמעון | פרידמן | 3 |
דוד | כהן | 2 |
אליהו | יעקובוביץ | 1 |
שם | משפחה | כמות |
חיים | אזולאי | 1 |
שמעון | פרידמן | 3 |
שמעון | פרידמן | 3 |
שמעון | פרידמן | 3 |
דוד | כהן | 2 |
דוד | כהן | 2 |
אליהו | יעקובוביץ | 1 |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: