אפשר לכתוב בטור B1 את הקוד כמו שכתבו מקודםאני ורצה שאני יכתוב אחוזים על כל הקובץ והוא יחשבן לבד....
=A*1.2
איפה לכתוב את הקוד?אפשר לכתוב בטור B1 את הקוד כמו שכתבו מקודםויותר נכון לכתובקוד:=A*1.2
ולוחצים פעמיים על ידית המילוי (כשנעמדים בזוית שמאל תחתון של כל תא, נהיה +) ואז זה נהיה אוטומטית על כל הטורקוד:=A+20%
לא מצליחבתא A1 כותבים את הסכום המקורי לדוג' 10. ואז בתא B1 כותבים נוסחא =A1*1.2 לוחצים אנטר ואז רואים את התוצאה 12 לוחצים על ידית המילוי. ואז אוטומטית בכל הטור יתווסף 20 אחוזים למה שכתוב בטור A
=A1*1.2
תבדקו האם זה טובלמאסטר הגדול!!
מצו"ב שאלה
אשמח מאוד לתשובה
אני חייב עזרה דחוף יש לי כמה גליונות באקסל של סיכום של כמה עמודות לפי שמות מחיר אחוזים רווח וכו' אני רוצה לעשות בגליון נפרד סיכום לפי שם כלומר כמה יעקב מכר נ.ב בכל גליון יעקב מופיע בשורה אחרת ויש גליונות שמופיע יותר מפעם אחת משהו יכול לעזור לי בזה?
אפשר להשתמש באיחוד נתונים. (כרטיסיית נתונים>איחוד).אם אפשר יותר פרטים אשמח מאד
צירפתי פה דוגמא של כמה גליונות וגליון אחרון מה אני רוצה
אלוף עלאפשר להשתמש באיחוד נתונים. (כרטיסיית נתונים>איחוד).
מצ"ב עם שתי האפשרויות. (נוסחאות, ואיחוד נתונים).
בעיקרון אפשר אבל צריך איזושהי עקביות. רחובות וערים מכילים לפעמים מילה אחת ולפעמים שתיים, וגם מספר לא תמיד יש. יש משהו עקבי שאפשר להסתמך עליו?הי חייבת עזרה דחוף באקסל
יש לי עמודה של כתובת ואני צריכה להוסיף לפני העיר שני פסיקים. יש נוסחה לעשות את זה?
או להוסיף לפני המספר פסיק ואחרי המספר פסיק.הבעיה בזה שיש כתובות בלי מספר לכן עדיף לפני העיר 2 פסיקים
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: