הסתדרת? צריך לגרור את התא הצהוב.רק עכשיו פתחתי. סליחה. לא הבנתי משהו ברשותך, אני אמור לכתוב את הנוסחה בכל שורה מחדש? אין משהו שמחשב את כל הפעולות יחד?
הסתדרת? צריך לגרור את התא הצהוב.רק עכשיו פתחתי. סליחה. לא הבנתי משהו ברשותך, אני אמור לכתוב את הנוסחה בכל שורה מחדש? אין משהו שמחשב את כל הפעולות יחד?
?למשהו יש פה אולי פרויקט מוכן שיש בו את הנושאיםהאלו:
הצגת טבלת הנתונים
אשמח לקבל!!
- פונקציות סטטיסטיות ופונקציות מורכבות כמו: IF vlookup math
- שימוש בכתובות יחסיות ומוחלטות
- עיצוב מותנה
- תרשימים
- מקרו
- טבלת ציר
- טופס עם אימות נתונים
- שאילתות מסד נתונים סינון מתקדם
- תאריכים
וכעת אחרי שעזרתם לי כל כך בהמרת עברי ללואזי, אשמח לנוסחא להחלפת תאריך עברי ללואזי, יש מצב שיש כזה דבר?
תודה רבה
יש משהו שעובד בגוגל שיטס ג"כ?הועלה בעבר בפורום ע"י מוישי
מה זה API ?הוספתי באותו קישור כאן. רק שזה באמצעות API.
היה במעלה האשכולשלום וברכה,
כיצד ניתן לחלק גליון באקסל למספר גליונות בלחיצת כפתור?
כלומר, יש לי גליון עם 2000 שורות ובטור מסוים הם מחולקים לקבוצות ע"י מספרים.
כיצד אוכל לבצע העברת נתונים למספר גליונות שבכל גליון יעברו השמות השייכים לאותה קבוצה?
אשמח לתשובה
תודה מראש
זה ממש גאוני. יש דרך לעשות את זה מתאריכים כתובים בעברית?הוספתי באותו קישור כאן. רק שזה באמצעות API.
יש אפשרות לעשות לעשות את הנוסחא הזאת בשינוי קטנטן, שאם אני מציין תאריך של חודש מלא (למשל ל' תשרי) שלאחריו יש חודש חסר (במקרה שחשוון באותה שנה חסר) אז שיתן לי את תאריך א' כסלו ולא את כט' חשוון?תודה רבה.
הקובץ בקישור הזה מתבסס על התוסף והנוסחה שהבאתם לתאריך עברי, עם חישוב חודש קדימה.
מצ"ב גם קובץ אקסל רגיל עם הנוסחאות לתאריך עברי, חישוב חודש קדימה ואחורה, והמרת מספרים לאותיות.
לא יתחלף אבל כשהקובץ נפתח או משתנה התא בודק את התאריךאני רוצה לכתוב נוסחה שבנויה על today() שבכל פעם שאפתח את השיטס יופיע שם התאריך של היום.
האם כך זה יהיה אוטומטית? (אני יכול לעשות עכשיו ולחכות ל00 בלילה, ולראות אם זה באמת משתנה או לא, אבל אני מעדיף אם יש למישהו מידע עכשיו. תודה מראש)
דבר ראשון כשאתה כותב הודעה תכניס בתוך קטע כזהאני רוצה לעשות בתוף פונקציית if לעשות VLOOKUP כמו זה: מה לא טוב בזה?
=IF(E9="מחיר",=VLOOKUP(F7,עזר!H5:M67,6,0)),=VLOOKUP(F7,עזר!H5:N67,6,0)))
=IF(E9="מחיר",=VLOOKUP(F7,עזר!H5:M67,6,0)),=VLOOKUP(F7,עזר!H5:N67,6,0)))
הוא לא נותן לי הוא כותב שגיאה יש מצב שאת מסבירה לי יותר במפורט פשוט העתקקתי את זה מאיזה מקוםדבר ראשון כשאתה כותב הודעה תכניס בתוך קטע כזה
ולעצם הענייןקוד:=IF(E9="מחיר",=VLOOKUP(F7,עזר!H5:M67,6,0)),=VLOOKUP(F7,עזר!H5:N67,6,0)))
אין צורך ב = לפני כל VLOOKUP רק בתחילת תא
הוא לא נותן לי הוא כותב שגיאה יש מצב שאת מסבירה לי יותר במפורט פשוט העתקקתי את זה מאיזה מקום
יש לך שני סוגריים מיותרים אחד אחרי כל נוסחת VLOOKUP
תודה עובד!!יש לך שני סוגריים מיותרים אחד אחרי כל נוסחת VLOOKUP
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: