אני מבין את דבריך.אבל:@יעקב ויצמן לייעול העניין, אולי כדאי שתלקט כמה אתגרים נבחרים מהאשכול העמוס לעייפה, ותדרג אותם לרמות
(כידוע יש פה החל משאלות פשוטות וכלה באתגרים סופר מורכבים...)
א.קטונתי מלהכריע (על השאלות והתשובות שנשאלו באשכול זה) ולומר זה נבחר וזה פחות..
ב.האשכול הנוכחי בן כמה שנים וברוך ה' עושה חיל אך פירותיו מרובים מלמנות..וזו באמת מלאכת מחשבת מרובה לעבור על כל האשכול וללקט מהכא ומהתם...
ג.הסיבה הכי עיקרית כאן, היא שעצם ההגדרה לשאלה פשוטה /מורכבת היא לרוב ענין של פרספקטיבה(והכל בעיני המתבונן...) ושל מיומנות ולמידה...
אני משתדל להתייחס לכל שאלה באשר היא ולהסביר את תשובתה בצידה מתוך סבלנות.כי גם לשאלה קלה וגם לשאלה קשה- משפט אחד לשניהם.
ובכלל... בעולמן של הפונקציות באקסל.כתבתי על כך והוכחתי זאת פעמים רבות בעבר שלכל פונקצייה יש שעה ומקום,ולכל פונקצייה יש d.n.a מיוחד משלה.וזה כולל את כולן ללא יוצא מן הכלל...כי גם אותן פונקציות "הפשוטות" שאדם מורגל בהם ("דש בעקביו") אם נחקור אותן כראוי נגלה את הלוגיקה,היופי, והיחודיות שיש בכל אחת מהן.
אני חושב שדווקא מגוון ומנעד השאלות באשכול זה הם חלק "מההדר" שאשכול זה התברך בו.
כמו שכתוב "כולם נקבצו ובאו לך".
ד.בסופו של ענין. קיימת תיבת חיפוש בפורום פרוג.וכאשר ישנה שאלה שחוזרת על עצמה ונשאלה בעבר.תמיד ניתן "לאתר" את התשובה שניתנה אז, ולצרפה כלינק לשאלה בהווה.
שנזכה כולנו להמשיך לסייע זה לזה, כל אחד ממה שחננו אלוקים ומידיעותיו (באקסל ובכלל..) שרכש ושהשיג.אמן
תודה רבה גם לך על הפידבק!תבורך מפי עליון!ואסיים בהערכה גדולה על כל העזרה ללא תמורה לעמך ישראל.