הנוסחה IfError לא תעזור לי כי אני רוצה שיחזיר לי את החשבון ושבחלק (בתא) שריק שלא יחשיב בכלל בתוך החשבון ולא רק תיקון כביכול.מכניס בתוך נוסחת IfNa או נוסחת IfError
הנוסחה IfError לא תעזור לי כי אני רוצה שיחזיר לי את החשבון ושבחלק (בתא) שריק שלא יחשיב בכלל בתוך החשבון ולא רק תיקון כביכול.מכניס בתוך נוסחת IfNa או נוסחת IfError
לא הבנתי בדיוק מה רציתהנוסחה IfError לא תעזור לי כי אני רוצה שיחזיר לי את החשבון ושבחלק (בתא) שריק שלא יחשיב בכלל בתוך החשבון ולא רק תיקון כביכול.
אתה יכול לעשות IfError על כך התנאים יחדהנוסחה IfError לא תעזור לי כי אני רוצה שיחזיר לי את החשבון ושבחלק (בתא) שריק שלא יחשיב בכלל בתוך החשבון ולא רק תיקון כביכול.
אני יעלה קובץ שניהאתה יכול לעשות IfError על כך התנאים יחד
הבנת?התוצאה שאני רוצה שיצא בחודש ספט' 19 הוא
שאם ספט' 19 יותר גדול מתאריך תחילת תשלום ויותר קטן מתאריך סיום בכל סוג תשלום (עיין בקובץ המצורף תבין מה הכוונה שלי). שיחלק את כל התשלומים למס' התשלומים ליד של תשלום...
בבקשההתוצאה שאני רוצה שיצא בחודש ספט' 19 הוא
שאם ספט' 19 יותר גדול מתאריך תחילת תשלום ויותר קטן מתאריך סיום בכל סוג תשלום (עיין בקובץ המצורף תבין מה הכוונה שלי). שיחלק את כל התשלומים למס' התשלומים ליד של תשלום...
גאונות כל הכבוד.בבקשה
מתוקןגאונות כל הכבוד.
יש גם אפשרות
שכאשר אין תאריך תחילת תשלום וסיום תשלום באחד התשלומים שלא יחשב את התשלום הזה.
והאו... יפה חשיבה מחוץ לקופסה.מתוקן
אפשר אבל סתם יכביד ויסבךוהאו... יפה חשיבה מחוץ לקופסה.
לכאורה אין אפשרות לתקן את זה בנוסחה עצמה. אלא רק בסיום תשלום. צדקתי? או ש...
תודה רבה עזרת לי מאודאפשר אבל סתם יכביד ויסבך
מצו"ב קובץ...
אני רוצה לדעת איך אני יכולה לעשות
שבעמודה F יופיע המכפלה של עמודות D ו C
וכל פעם שמשנים משהו בעמודה C/D זה יתעדכן אוטומטית בעמודה F
אודה לעזרתכם
תודה רבה!
זה מאד פשוט
=E7*D7
זה מאד פשוט
תכתוב בתא = ואח"כ את התרגיל לדוג' במקרה דנןצפה בקובץ המצורף 602976קוד:=E7*D7
ודרך אגב כשאתה עומד על תא אתה יכול לראות למעלה מה הנוסחה שכתובה בו
@מאסטר באקסל @אפר וכו'מאסטר והחברים
שלום רב!
יש לי 2 טבלאות ואני צריך סנכרון ביניהן
בלשונית אחת יש טבלה שמתמלאת ע"י שאלון אינטרנטי באופן אוטו' וכתוב שם נתונים שונים.
בלשונית השניה יש לי טבלה מסודרת עם נתונים מסוימים.
אני צריך לשלב ביניהן שברגע שהנתון הספציפי של הטבלה השניה מתמלא בטבלה הראשונה זה יסמן לי אותו בטבלה השניה.
ברור?
לא כ"כ, נכון?!
אז הנה קישור לטבלה
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uxtH8bOxf57UzKSmC80GR6RN-QaYq6A7hS0A-P6w6ag/edit?usp=sharing
בקיצור:
כשהנתונים ב'תגובות לטופס' מתמלאים, ונלקחים פרקים שונים, למשל ברכות פרק א'
אז בטבלה שבלשונית 'חלוקה לפרקים' תתמלא במקום המתאים (ברכות פרק א' > נלקח) ושיופיע כסימון V או יצבע בירוק וכדו'
תודה רבה מראש!
אם צריך פרטים נוספים, באישי
תן לי הרשאת עריכה לאימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: