שגיאה בניתוח נוסחהINI:=IF(A2="","",IF(A3="",(YEAR(TODAY())-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(TODAY())-MONTH(A1))*A2,(YEAR(A3)-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(A3)-MONTH(A1))*A2)+1)
שגיאה בניתוח נוסחהINI:=IF(A2="","",IF(A3="",(YEAR(TODAY())-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(TODAY())-MONTH(A1))*A2,(YEAR(A3)-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(A3)-MONTH(A1))*A2)+1)
בסוף הסתדרתי אבל אני לא יודע למה אתה כ"כ מסתבךINI:=IF(A2="","",IF(A3="",(YEAR(TODAY())-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(TODAY())-MONTH(A1))*A2,(YEAR(A3)-YEAR(A1))*12*A2+(MONTH(A3)-MONTH(A1))*A2)+1)
=IF(A2<>"",IF(A3="",DATEDIF(A1,B1,"M")*A2,IF(A3<>"",DATEDIF(A1,A3,"M")*A2)),"")
אין צורך להעלות, כי אני לא זקוק לנוסחה הזאת.בסוף הסתדרתי אבל אני לא יודע למה אתה כ"כ מסתבך
יש נוסחה יותר פשוטה
a1 תאריך התחלה a2 סכום חודשי a3 תאריך סיום (ממלאים רק כשיש) b1 התאריך העכשוי
INI:=IF(A2<>"",IF(A3="",DATEDIF(A1,B1,"M")*A2,IF(A3<>"",DATEDIF(A1,A3,"M")*A2)),"")
טריגונומטריהעזרה:
האם יש נוסחא שמחשבת מעלות לפי שיפוע או גובה ואורך?
יש לי רמפה שאני יודע את גובהה ואת אורכה ואת השיפוע שלה וגם את אחוז שיפוע שלה ורק חסר לי לדעת את המעלות שלה
תודה רבה
תוכל בבקשה למקד אותי לנוסחא מדויקת תודה רבה
תודה מסביר מעולה
ifs.רציתי לדעת
אני רוצה לעשות טבלת נוכחות ואני מעוניין שמי שמגיע משעה זאת ואילך יתן לו ציון כזה ומשעה זאת ואילך ציון כזה שיהיה 4 מצבים שכל זמן נותן ציון אחר יש אפשרות כזאת או שזה מידי הרבה תנאים?
תודה מסביר מעולה
השאלה אם יש נוסחה באקסל אני לא עובד עם מחשבון
SWITCHרציתי לדעת
אני רוצה לעשות טבלת נוכחות ואני מעוניין שמי שמגיע משעה זאת ואילך יתן לו ציון כזה ומשעה זאת ואילך ציון כזה שיהיה 4 מצבים שכל זמן נותן ציון אחר יש אפשרות כזאת או שזה מידי הרבה תנאים?
זה אני יודע אבל זה אתה יכול לתת לו שאם כך אז כך וכו'ifs.
מתנצל, תמיד אני משגע אותך אבל עדיין לא הבנתיSWITCH
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: