VLOOKUPשלום וברכה
יש לי 2 גליונות אקסל עם טבלאות
אני מעוניין ליצור ממשק ביניהם כך שכשאני ממלא נתון באחת מהשורות הנתון יופיע בהתאמה לפי פרמטרים שאקבע גם בטבלה השנייה
יש כיוונים?
@אפר
מגדירים שהרשימה של תת הקטגוריה תקח נתונים מטווח מסויים, ובאותו טווח עושים תנאי: אם נבחרה קטגוריה א' אז יופיע כאן פריט X ואם נבחרה קטגוריה ב' יופיע כאן פריט Y ואם נבחרה ג' יופיע Z. וכן הלאה.אודה לעזרתכם
אני בונה קובץ של ניהול כלכלת המשפחה
אני רוצה שעבור כל הוצאה יהיה ניתן לבחור ברשימה נגללת את הסוג קטגוריית ההוצאה- זה פשוט לבצע
עכשיו אני רוצה לעשות גם רשימה נגללת לתת קטגוריה, שהיא תפתח בהתאם למה שנבחר בקטגוריה הראשית
לדוגמא- אם שם הקטגוריה הראשית היא דיור, תת הקטגוריה יהיה משכנתא, חשמל, מים
בקטגוריה חינוך- יהיה תת קטגוריה חיידר, בי"ס
איך ניתן לבצע זאת?
שלחתי בקשה לבדיקהאך אם זכרתני והזכרתני שאני בימים האחרונים הוצרכתי לכמות של פתיחות ונגמרו לי כמעט כל הנקודות.
אם יש לך לתרום לי מנקודותיך לפתוח את מה שביקשתי כאן:
הדבקת ערכיםשלום וברכה
רציתי לשאול איך מעבירים מתא באקסל נתון בלי הנוסחה
כלומר אני עשיתי השוואה של נתונים ע"י vlookup ואני מעונין לתקן את כל הנתונים שלא תואמים ע"י העתק הדבק הבעיה שזה מעתיק את הנוסחה לא את הנתון
אם יש מישהו שיכול לעזור
תודה!
העתק הדבקושאלה נוספת
מישהו יודע האם יש אפשרות של יצוא מאקסל לוורד?
כןהעתק הדבק
לא הבנתיהדבקת ערכים
הסמל עם ה 123
@אפר @מרובעאודה לעזרתכם
אני רוצה שעבור כל הוצאה יהיה ניתן לבחור ברשימה נגללת את הסוג קטגוריית ההוצאה- זה פשוט לבצע
עכשיו אני רוצה לעשות גם רשימה נגללת לתת קטגוריה, שהיא תפתח בהתאם למה שנבחר בקטגוריה הראשית
איך ניתן לבצע זאת?
הצלחתי!אודה לעזרתכם
איך ניתן לבצע זאת?
הצלחתי!
אם מישהו נזקק, אשמח לעזור
הדבקה מיוחדתלא הבנתי
באימות הנתונים בתת קטגוריה, אתה שם את הפונקציה INDIRECT בתוכה את התא שיכיל את שם הטבלה של התת קטגוריה
לדוגמא, הקטגוריה היא דיור, אני עושה טבלה של תת קטגוריה של דיור, ממלאה בערכים וקוראת לה בשם "דיור" ואז באימות נתונים אני מפנה לתא של הקטגוריה בעזרת הפונקציה כך שמתקבל השם של הטבלה
תעזר בקישור של שלוות נפש, וכן ב https://www.spectra.co.il/excel-pedia/vid/indirect/
אם לא הסברתי מספיק ברור, אני אנסה שוב יותר בפרוטרוט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: