אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה?יש לי גליון בשיטס שאני רוצה להפוך את הכיון של הגיליון לשמאל לימין אבל שהתוכן ישאר כמו שזה עכשיו
בגלל שבפירסום הגיליון אין גלילה אופקית אם הגליון זה מימין לשמאל
יש אפשרות?
תסתיר את העמודות הרלוונטיות לפני הנעילהאני רוצה גם לנעול מצפיה את השאר
יש אפשרות ?
מצורף דוגמא שתעבוד כמדומני רק ב 365 אולי גם ב 2019אני צריך נוסחה שנותנת לי את השמות של כל הכרטיסיות
האם יש כזה דבר ?
ואם יש נוסחה שמחזירה רק את שם הכרטיסייה הנוכחית זה גם איך שהוא יעזרו לי (אולי נצליח לעשות איזה קומבינה ולצרף את השמות מכל הכרטיסיות יחד מכל הכרטיסיות יחד)
תודה רבהמצורף דוגמא שתעבוד כמדומני רק ב 365 אולי גם ב 2019
קליק ימני על השם של הגיליון>הגנה על הגיליון
אני למשל מאוד הייתי רוצה לנסות לעזור אבל לא הצלחתי להבין את הבעיה.יש תשובה לשאלה שלי? או שזה מסובך מידי או פשוט מידי או שלא הובנתי, אולי בעצם אין אופציה כזו (לא נראה לי)
אין לי הבנה בנושא כלל.אשמח לעזרה.
מצרפת דוגמא מטבלה שמצאתי פה באשכול ניסיתי להזין בה שעות אבל שאני מעדכנת את החודש השעות לא תואמות לימים.
צפה בקובץ המצורף 962268
לא , גם ביום שישי ושבת לא יכול להיות... (לפי הטבלה הימנית)לא יכול להיות 9:15 ביום חמישי?
יש איזה טבלת מקור שממנה אמורים להגיע הנתונים? או שיש כלל קבוע שכל יום בין א לד' אמור להיות 9:15?לא , גם ביום שישי ושבת לא יכול להיות... (לפי הטבלה הימנית)
ואנסה להסביר- בחודש 7 הזנתי את הימים 9:15 שעות מיום א'-ד'
וככה צריך להיות כל חודש.בטבלה הימנית שיניתי את החודש ל8 ונשארו השעות רק לא תואמות לימים
ויש חודשים עם 28 יום ויש 31 יום השאלה אם אפשר לבנות טבלה שהימים עם השעות מתואמות לתאריך
מקווה שהובנתי ותודה על הרצון לסייע
לא אין טבלת מקור, הנתונים אותו דבר כל חודשיש איזה טבלת מקור שממנה אמורים להגיע הנתונים? או שיש כלל קבוע שכל יום בין א לד' אמור להיות 9:15?
אז אפשר לעשות נוסחה שתעשה שכל פעם שכתוב יום א'/ב'/ג'/ד' יהיה כתוב ליד זה 9:15, וכל פעם שכתוב משהו אחר לא יהיה כתוב כלוםלא אין טבלת מקור, הנתונים אותו דבר כל חודש
מכפילים אותו במינוס 1, ואז כל המינוסים הופכים לפלוס וכל הפלוסים למינוס.בעמודה קיימת יש שורות של מספרים, שחלקם במינוס.
איך הופכים את כל המספרים שבפלוס למינוס ואת אלו שבמינוס לפלוס?
לדוגמה:
קודם השינוי
100
-456
590
-670
אחרי השינוי
-100
456
-590
670
תודה
אני לא מכיר כזו אופציה. אם אין לכם גיבוי לקובץ זה יכול להיות בעיה.שאלה של בורה ועמת הארץ באקסל-
אם יש לי גליון עם הרבה עמודות
בטעות נהיה לי על אחת העמודות מיין מ-א עד ת
איך אני יכולה להחזיר את הסדר של השורות שיהיו בסדר שאני הכנסתי אותם במציאות?
אין לי כבר אפשרות לעשות ביטול פעולה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: