למה יש צורך בקובץ הנוסחאות ברורות מאדלמה באמת? @אפר
למה יש צורך בקובץ הנוסחאות ברורות מאדלמה באמת? @אפר
אולי תסבירו מה מבולגןראשית תודה למי שפתח כאן את האשכול.תבוא עליו הברכה.
ערכתי טופס מסודר ללקוח. ומשום מה הכל מתבלגן ולא מסודר שם.
מה עושים? אני אוכל להבין איך מסדרים? או כאחת שהמילה טכני מאיימת עליה זה לא להתחיל לנסות ועדיף לשלוח למשהו..
שלחו הודעה פרטית. לי אין אופציהמגדיל את רוחב התא. וגם בורח..לא רואים על המסך של המחשב שבכלל יש משהו נוסף/עוד עמודות
אולי נתכתב בפרטי. אולי לא קשור כאן לכולם..
לחיצה ימנית על כותרת העמודה ולהגדיר את רוחב העמודהכשאני שמה תמונה וקישור זה בורח לחלוטין מהמסך. וצריך להבין שזה נמצא בצד שמאל בהמשך הדף. ויש להעביר את הסמן למטה.
כמו"כ מגיע ברוחב גדול מאד. דרך אגב,יש אפשרות לקצר קישור שלא יצא כזה ארוךךךךךך?....
צפה בקובץ המצורף 936342
איזה פונקציה מסירה שלמים ממספר עשרוני.
זאת אומרת להפוך 1.5 ל-0.5, או 45.234 ל-0.234
בתודה מראש
לא ידוע לי על נוסחה כזו
MOD עובד אבל כמדומני שלא מחזיר עשרוני
אתה יכול לעשות כך
קוד:=X-INT(X)
יש מקומות ש MOD לא עובד על עשרוני (בVBA/ACCESS כמדומני) היה זכור לי שגם באקסל לא
כשאני שמה תמונה וקישור זה בורח לחלוטין מהמסך. וצריך להבין שזה נמצא בצד שמאל בהמשך הדף. ויש להעביר את הסמן למטה.
כמו"כ מגיע ברוחב גדול מאד. דרך אגב,יש אפשרות לקצר קישור שלא יצא כזה ארוךךךךךך?....
צפה בקובץ המצורף 936342
PIVOTאיך אני עושה רשימה מהטבלה כגון יש לי רשימה של ציונים ואני רוצה ללחוץ על כל שם ויפתח לו רשימת הציונים
לא מובן, מה השאלה?הוספת קידומת באקסל?
@מאסטר באקסל
איך מוסיפים קידומת רק למספר נייחאם יש לי באותה עמודה גם ניידיםלא מובן, מה השאלה?
איך מוסיפים קידומת רק למספר נייחאם יש לי באותה עמודה גם ניידים
=IF(LEN(A1)=7,"02" & A1,"" & A1)
מצאתי את זה:שלום,
רציתי לשאול איך לעשות בנאי (constructor) למודול מחלקה בVBA?
ניסיתי עם SUB + שם המחלקה ולא עבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: