מצאת?מישהו מכיר חדר טוב ולא מפחיד באזור נתניה או הרצליה?
מצאת?מישהו מכיר חדר טוב ולא מפחיד באזור נתניה או הרצליה?
לאמצאת?
ניסית את חדר401 בהרצליה?
לא הגעתי לשם מאז התגובהניסית את חדר401 בהרצליה?
ו משימה בלתי אאפשרית
או הבהלה לזהב
בבהצליה?
כמו כן אם מישהו יודע על החדר " ממלכה במבחן"
הנה המספר: 0548512777
יפה מאוד!אשמח לשמוע חוות דעת מנסיון אישי
כפי הידוע לי החדר נחשב דווקא מפחידניסית את חדר401 בהרצליה?
משפחתי היתה שם (אני לא) ונהנו מאד. חדר מושקע וברמה, לא מפחיד. אין צורך בהיכרות עם הספרים.כמו כן אם מישהו יודע על החדר " ממלכה במבחן"
מאוד.חדר מושקע וברמה,
תלוי.לא מפחיד.
אכן.אין צורך בהיכרות עם הספרים
האמור אף על פחות מבנות 12.אין דין ילדה בת 12 לבחורי ישיבה.
ממלכה במבחן מתאים לזוג או לקבוצה קטנה, תפאורה וטכנולוגיה יחסית חדשניים, מאתגר אבל לא מידי, מתאים למתחיליםמחפשת חדר בריחה אטרקטיבי זוגי,
לא מידי קשה,
בסגנון של הגולם מפראג ( מבחינת האקשן הטכנולוגי)
ובאוירה דתית,
אשמח לשמוע המלצות מנסיון!
כמו כן אם מישהו יודע על החדר " ממלכה במבחן"
תודה מראש
נראה שסגור - https://manatescapism.co.il/2022/05/28/חדר-בריחה-הגולם-מפראג/החדר בריחה בבני ברק הגולם מפראג פעיל?
אני הייתי רק ב"ממלכה במבחן" בירושלים. אם רלוונטי לך המיקום אני יכולה לספר שנהניתי מאדעברתי על כל האשכול. הבעיה: חדרים רבים שהומלצו נסגרו.
אשמח לדעת מניסיון אישי על חדר באזור המרכז שיצא לכם להיות בו לאחרונה והוא מתאים לזוג. נקי. לא מפחיד ולא קשה מידי.
תודה מראש
הייתי בהרצליהעברתי על כל האשכול. הבעיה: חדרים רבים שהומלצו נסגרו.
אשמח לדעת מניסיון אישי על חדר באזור המרכז שיצא לכם להיות בו לאחרונה והוא מתאים לזוג. נקי. לא מפחיד ולא קשה מידי.
תודה מראש
כןמתי היית שם? השנה?
אני רוצה לוודא שהחדר לא נסגר.
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: