משלוח מנות מבוסס על שעת התה האנגלית.....יש למישהי רעיון למשלוח מנות שמתאים לחייל אנגלי חמוד?
דחוף!
היא התכוונה סוכריות בצורת לגו שמוכרים בחו"ל, לא אבנים..בחנויות שמוכרות סוכריות בתפזורת יש גם שוקולד אבנים אני קניתי השנה בבניברק ליד יש ברימונים
הו! תודה, זה רעיון!! פיוז טי!את תמיד יכולה להוסיף בקבוק פיוז תה וקופסת עוגיות או תיון או קופסת עץ לשקיות תה ועוד כיד הדמיון הטובה.....
הלוואי..
יש לי פה קובץ שתואם לצבעים של הבקבוקים באושר עד .
מקווה שיועיל לך ולעוד כמה...
בהצלחה!!
אני הלכתי על קו גרפי שרץ על כל המוצרים ...
מה זאת אומרת?את גם עושה ככה?קניתי!
שמתי בפנים אבקת שוקו 2 מרשמלו ומקופלת (פתוח) בצד צרפנו קרטון חלב.
ועל הבקבוק (שמתי בקבוק אחד) היה רשום לשוקו מושלם רק להוסיף חלב חם.
לא אחד ולא שתיים התקשרו לומר שהם הכינו את השוקו וזה היה מממש טעים.
היו פה כמה... חפשי..מישהי הכינה עיצוב לטיקט
של "רק להוסיף חלב חם"
ומוכנה לתרום?
אשמח מאד!
בירושלים-שמואל הנביא יש חנות פיצוחים לא זוכרת מה השם יש להם על המשקללי אחותי הצדיקה דאגה לאבניןם מחו"ל אבל בחנויות ממתקים יש מדי פעם, בגאולה לפעמים...
היו פה כמה... חפשי..
גם שנה שעברה העלו...
אומרת את דעתי כאשתו של רב'ה - מעדיפה כן לקבל פתק החלפה, ואפילו יתגלה לי שוויו האמתי של המוצר (אגב, למה נראה לכן שאיני מטיילת בפוקס הום מדי פעם? אני גם מכירה את המוצרים והמחירים (:, ומסתבר שכך גם הגננת והמורה).שאלה לגבי משלוחים לגננות, מטפלות וכדו'-
כשאתן נותנות מתנה, תמיד יש שם פתק החלפה ג"כ?
כי מצד אחד- אולי הן לא צריכות עוד מחבת/קערה/מגבת וכדו'
ומצד שני- פדיחות שייראו כמה שילמתי בפוקסהום במבצע של 70%
וגם אולי אני רוצה לתת מתנה נחמדה שיש לי בבית (מנורת שבת או סיר או מתנה אחרת לגילגול) ששווה יותר ממה שאני אוציא אם אקנה בשבילן עכשיו.
מה דעתכן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: