יש לקנות בשקל או 2 כובעים של כבאים מפלסטיק דקיק, אפשר למלאות בתוכו דבריםמשלוח מנות שקשור לכבאיים יש למשהי רעיון??
יש לקנות בשקל או 2 כובעים של כבאים מפלסטיק דקיק, אפשר למלאות בתוכו דבריםמשלוח מנות שקשור לכבאיים יש למשהי רעיון??
גם המדבקה????הכל תוצרת בית.
כןגם המדבקה????
כתבנו: פורים הוא יום גדול נצלו אותו שלא יימס .אודה לקבלת רעיון למשלוח מנות גלידה, ואם יש תמונות כמובן
ומה שלחתם?כתבנו: פורים הוא יום גדול נצלו אותו שלא יימס .
אחפש לך תמונה.היכן מצאת את הסרט סקוטי?ואיזה דברים אדומים שמת?
ראיתי פעם כאן , אני חיקיתי את הרעיון עם קופסא גלידה ביתית עם מלא תוספות : עוגיות אוראו גליליות וכד' וגביעיםאודה לקבלת רעיון למשלוח מנות גלידה, ואם יש תמונות כמובן
מאד יפה!ראיתי פעם כאן , אני חיקיתי את הרעיון עם קופסא גלידה ביתית עם מלא תוספות : עוגיות אוראו גליליות וכד' וגביעים
קיבתי הרבה מחמאות , שמרו לשבת לפני פסח לקינוח..
צפה בקובץ המצורף 609161
אין לי .. הביצוע הנ"ל לא שלימאד יפה!
אולי יש לך את הגרפיקה פתוחה של הגלידה לשלוח לי?
מהמם!!משלוח מנות עדין ומפנק (השראה לרעיון של הופל מכאן)
ופל בלגי
משקה מרשמלו
תוספות לופל - תלתלי שוקולד, ריבת חלב, סירופ שוקולד, אבקת סוכר.
הכל תוצרת בית.
אם יש ענין במתכונים - אעלה
צפה בקובץ המצורף 608208
צפה בקובץ המצורף 608209
צפה בקובץ המצורף 608210
צפה בקובץ המצורף 608212
צפה בקובץ המצורף 608213
אני גם באותה דעהאולי יש למשהי רעיון למשלוח שעשוי רק מדבריים קנויים אבל לא אכפת לי לפרק אותם ולעצב בכלים חמודים וכו..
למשל שנה שעברה עשיתי
בקבוק בירה פירות
ו3 קופסאות במגדל צמוד שרשום מדבקה על כל אחד
שפע -מטבעות שוקולד מזל - דגדגים בריאות - גרנולה
יש למשהי רעיון משהו
אין לי כח לאפות אבל חשוב לי שיהיה יפה ורעיון
אשמח לעזרה
איך הולך הפתגם על הקוסם והשפן?אולי משלוח מנות בתוך כובע של קוסם, אפשר גם להכניס שפן בפנים.
איפה מדפיסים על נשיקות? וכמה עולה?אני הכנתי שנה שעברה להורים שלי נשיקות גדולות עגולות עם תמונות של כל המשפחה (שקפי טרנספר)
ולכל אחד מהילדים בבית הבאתי גם משלוח מנות קטן שכלל בקבוק פלסטיק קטן עם קליקים ונשיקה גדולה עם תמונה שלו.
יצא מהמם והם ממש התלהבו!
צפה בקובץ המצורף 608808
מצאתי תמונה רק של המשלוח הקטן
עכשיו כן נתן לי להעלות תמונה.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: