אשמח לרעיון למשלוח מנות מקורי להורים לתחפושת נחמן מאומן לתינוקיש למשהי רעיון מקורי לתפושת נחמן מאומן לתינוק?
משהו רציני להורים.......
וכן אם יש למישהי לשלוח לי תמונות לביצוע התחפושת לתינוק
אשמח לרעיון למשלוח מנות מקורי להורים לתחפושת נחמן מאומן לתינוקיש למשהי רעיון מקורי לתפושת נחמן מאומן לתינוק?
משהו רציני להורים.......
את יכולה להכין שייקים בבקבוק ולשים נייר רפיה חום מהצדדים כמו פאות.אשמח לרעיון למשלוח מנות מקורי להורים לתחפושת נחמן מאומן לתינוק
וכן אם יש למישהי לשלוח לי תמונות לביצוע התחפושת לתינוק
וזה לא יוצא קטן? מה הגודל של הבריסטול?מבריסטול כרומו פסים כחול לבן מקופל לאוניה. (כמו שעושים בקפולי נייר.)
כובע קוסם הפוך למלא במוצרים וגם בשקית של שפן-בפנים למלא נשיקות/מרשמלותנו רעיון למשלוח משפחתי של קוסמים ושפן בתוך כובע, משהו מקורי ןמעניין
תנו רעיון למשלוח משפחתי של קוסמים ושפן בתוך כובע, משהו מקורי ןמעניין
אפשר פשוט להכניס לתוך כובע קוסמים את המשלוח
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEwgZYb
חיפשתי רעיון באליאקספרס וראיתי אדניות עגולות,אני מחפשת רעיון אני מחפשת את הילדים שלי לגנן ופרח משהו קשור אשמח לרעיון!!
תודה רבה!
אבל אני רוצה איזה כיתוב מעניין גםחיפשתי רעיון באליאקספרס וראיתי אדניות עגולות,
עלה לי רעיון עבורך- תקני אדניות חמודות, תמלאי אותן בסוכריות ותתקעי באמצע משהו ארוך בצורת פרח, נגיד שיפוד עם מרשמלו
ותוסיפי עוד רעיון בשביל שזה יהיה יותר מלא
יש לך במקרה תמונה של זה?פעם עשיתי עציצים אכילים. ברעיון של "בחצר גינת ביתן המלך".
בתוך אדניות קטנות אישיות שמתי שכבת עוגה ומעליה קצפת וכיסיתי היטב באבקת נוגט שנראה כמו חול וכן בסוכריות שוקולד מוארכות (נראה כמו הנמלים שבחול...), באמצע תקעתי כפית חד פעמית שקופה שסביבה היה מלופף גבעול עם עלים (מלאכותי כמובן), זה היה נראה כ"כ אמיתי עד שהשויגער הסתכלה עלי מוזר מה הבאתי עציצים לסעודה, לא אוכל לתאר את שאגות ההפתעה כשגילו שזה בעצם אכיל...
אין לי, ועד היום אני אוכלת את עצמי על זה...יש לך במקרה תמונה של זה?
את נתת את זה בתור משלוח מנות?אין לי, ועד היום אני אוכלת את עצמי על זה...
זה היה לפני 11 שנים וכולם עדיין זוכרים לי את זה! באמת היה מושלם.
מוצרים של/בטעם דבשרעיון למשלוח מנות לתחפושת דבורים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: