יש בחיים רגעים של שחורמחפשת רעיון מה לכתוב במשלוח מנות "שוקולד"
אשמח למי שיש להעלות לי לוגו של פיצה.
להדפיס על חולצה.
הבן שלי מתחפש למשלוחן .
קולה שנה שמח- שמים קולה עוגיות חיוכים שוקולד עם סוכריות קופצות ויש גם סוכריות קטנות בתוך שקית בצורת ליצן וכו.לא הצלחתי לעבור על כל האשכול..._(אפילו לא על רובו)
יש למשיהיא רכיון למשלוח מנות שמתקשר לתחפושת ליצן?
תודההה
רעיון!! איך את מבצעת את זה?אני חושב לשלב את רעיון החיסונים במשלוחי מנות בסימן שתי מנות....
תחשבו אתםרעיון!! איך את מבצעת את זה?
הייתי אומרת לך אולי מילקי_מאוס......מחפשת רעיון מה לשלב במשלוח מנות של ילדים שיכול להיות קשור למיקי - מאוס
לא עוגה, ממתק / חטיף...
תודה מראש!
אני גם מחפשת משהו לתחפושת הנ"לרעיון למשלוח מנות שמתאים לתחפושת של בובות(אדומות)יש למשהו??.
חמוד!! תודה על הרעיוןהייתי אומרת לך אולי מילקי_מאוס......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: