השקעות האשכול הגדול לכל ענייני הקרקעות החקלאיות.

A Y G

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אני עובדת במשרד שמקדם תכניות סטטוטוריות ברחובות. (כלומר הופך אותן מקרקעות חלקאיות ליעוד למגורים, מבני ציבור וכו')
אני יכולה להגיד שהיה שלב שהתכנית היתה כל כך גדולה ומקודמת שאמרתי למה אף אחד פה לא רץ לקנות את הקרקעות האלה. אמרו לי מאוחר מדי, הן כבר יקרות.
התכנית עוד קצת התקדמה ונפלה.... כלומר הצטמצמה בנפח בהיקף מטורף (מה שאומר ש80 אחוז מבעלי הקרקעות נשארו עם קרקעות חקלאיות לעשרות השנים הקרובות)
שלא לדבר שבמתחם אחר שעסקנו חלק מהקרקעות הפרטיות למשל הוגדרו כשצ"פ ואז כמובן הבעלים שלהם התנגדו כי למה הבעלים של מגרש לידם זכה והיעוד שלו הוגדר כמתאים לבנין מגדל מגורים ושלהם יולאם (ויפוצו על כך כקרקע חקלאית) וישימו שם מגלשה? ההתנגדויות שלהם כמובן נדחו....

מה אני באה לאמר?
עד לרגע האחרון אי אפשר לדעת אם תרויח וכמה, וכשמגיע הרגע האחרון הקרקעות כבר יקרות והרוח לא משמעותי.
להגיד שאף אחד לא מרויח? מה פתאם, אנשים רבים ירויחו בשנים הקרובות באזור רחובות כשקרקעות חקלאיות בבעלותם יופשרו לבניה.
אם לקחת את הסכון או לא, כל אחד יכול לדעת רק על עצמו
תודה רבה על התוכן המועיל, אשמח אם עוד בעלי מקצוע יוכלו לנדב מנסיונם על קרקעות חקלאיות בכל הארץ.

יענקי חסידי

משתמש רשום
שלום לחברים
מציעים השקעה טובה חברה אמינה בקרקע חקלאית באיזור המרכז. אני אשמח להצעות מי יודע לייעץ לי בתחום.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה