הקפצהבוקר טוב
כ5000 דולר בבית שמש לפי היציג
לכל המעוניין
הקפצהבוקר טוב
כ5000 דולר בבית שמש לפי היציג
לכל המעוניין
צריכים עדין? באיזה עיר?למי יש למכור דולרים בדחיפות!!!
צריכה 8,650ִִ$
אבל כל סכום יתקבל בברכה!
נכון לגמריסליחה על ההתערבות, אבל אתם באמת בטוחים שזה רעיון חכם להציע למכירה אלפי דולרים באינטרנט, כשכל פושע יכול לנצל זאת???? (לא מדבר על ההודעה האחרונה, אם כי גם זה לא הייתי עושה בעצמי)
תתקשרי לגמח המרות מטחהמרה של 5000 ש"ח לדולר
למי יש?
תודה, דחוף להיום...
גם רציתי לשאול על האשכול הזה (שמאד מעניין אותי), איך ניתן לוודא שלא יהיו רמאויות?סליחה על ההתערבות, אבל אתם באמת בטוחים שזה רעיון חכם להציע למכירה אלפי דולרים באינטרנט, כשכל פושע יכול לנצל זאת???? (לא מדבר על ההודעה האחרונה, אם כי גם זה לא הייתי עושה בעצמי)
או שוד...גם רציתי לשאול על האשכול הזה (שמאד מעניין אותי), איך ניתן לוודא שלא יהיו רמאויות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: