כל כך מצחיק לקרוא את כל התגובות המשכנעות נגד, מה אכפת לכם שיש לאנשים את המכשיר הזה והם נהנים ממנו? ממש מנסים לשכנע בכח כמה זה לא חוסך זמן ואיך זה מצחין מהלכלוך...
בפן האישי, יש לי טינקו כבר שנה וחצי ובודאות אומרת החיים לפני ואחרי. כל ערב הייתי מעבירה סמרטוט, שזה אומר לטאטא, להעביר סמרטוט רטוב, לנקות אותו ולסחוט ולהעביר שוב. ולא בכל מצב בחיים זה קל. בנוסף, הילדים לא היו רשאים לטעם קוסקוס או אורז בבית מחשש שמא יפול ולנקות את זה זה סיוט. בנוסף, השטיפה לפני שבת לקחה בממוצע 45 דקות ויש לי בית יחסית קטן. להזיז את השולחן ולהחזיר, את הספה ולהחזיר, את הקופסאות צעצועים ולהחזיר. בלי סוף להתכופף ולסחוב דברים כבדים. ועכשיו אני מוזיזה עם הרגל טינקו ולמקום. את השולחן לא צריך להזיז כמעט וכו’ וגבי שאר הרהיטים.
הניקיון שלו בכלל לא דרמטי, אני פעם בשבוע מרססת על החלקים אקונומיקה בתוך הכיור, כמה דקות וזה מבריק. מי שיותר כיף לה לסחוט סמרטוט כמה פעמים בכל שטיפה מצוין. לא לכולן זה מתאים. זה נותן לי כל כך הרבה מנוחת הנפש, לפני כן כל דבר קטן שהילדים היו אוכלים הייתי משגיחה ב4 עיניים שלא נופל לרצפה וכו’, היום זה 2 שניות וסיימנו סיפור.
סליחה על האריכות, הייתי חייבת לטובת אלו שכן מעוניינים. ולא, אין לי אחוזים.