דרוש מידע האמת- דיי התאכזבתי.. באמת רוצה להבין, למה דרימי נח יותר מאשר כבר לשטוף רגיל?

Maissy - השכרת שמלות

משתמש רשום
מנוי פרימיום
מנסיוני האישי,

עדיף היי רובוט שהוא רק שואב,
והוא שואב פצצה, כולל פינות, כולל בין הרצפות כולל הכללל.

תחזוקה מינימלית, ילד בן 4 יודע לרוקן. חוזר לבסיס בגמר העבודה.

ואם יש עוד צורך , מגבוני ריצפה זה מושלם, לפח וחסל.
ממש לא!!
אני מוכרת ב 300 ש"ח היי רובוט שעלה לי 1600
(וביננו באמת בכנות אין מה להשוות מול הדרימי..)

Maissy - השכרת שמלות

משתמש רשום
מנוי פרימיום

גילי שוהם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ממש לא!!
אני מוכרת ב 300 ש"ח היי רובוט שעלה לי 1600
(וביננו באמת בכנות אין מה להשוות מול הדרימי..)
אין לי מושג איזה היי רובוט יש לך.

יש לי את אותו מכשיר כבר 6 שנים, הבית רב החיים נראה שטוף, כשהמכשיר עושה בשבילי את כל העבודה.

אני מפעילה את זה כשאני יוצאת מהבית, חוזרת לבית נקי.

וזה כנראה חווית משתמש,וזו דעתי בלבד.

Maissy - השכרת שמלות

משתמש רשום
מנוי פרימיום

Maissy - השכרת שמלות

משתמש רשום
מנוי פרימיום

Maissy - השכרת שמלות

משתמש רשום
מנוי פרימיום

יש לי את אותו מכשיר כבר 6 שנים, הבית רב החיים נראה שטוף, כשהמכשיר עושה בשבילי את כל העבודה.

של שיאומי, רובורוק S5 אם אני לא טועה...

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען

זה נכון לאזורים שלא מתלכלכים.
אם שואבים כל יום, אין אבק על הרצפה ולכן גם טפטופים של מים לא יוצרים כתמים שחורים. זה מוריד דרסטית את הצורך בשטיפה.
אבל זה לא מחליף שטיפה במקומות כמו מטבח ופינת אוכל שמתלכלכים ממש ולא רק אבק ומים נקיים.
גם באפשרות של העברת סמרטוט זה לא מתמודד עם אזורים שמתלכלכים.

rivkar

משתמש מקצוען

מוכנה לשתף איזה יש לך?

מושמוש:-)

משתמש מקצוען
כל כך מצחיק לקרוא את כל התגובות המשכנעות נגד, מה אכפת לכם שיש לאנשים את המכשיר הזה והם נהנים ממנו? ממש מנסים לשכנע בכח כמה זה לא חוסך זמן ואיך זה מצחין מהלכלוך...
בפן האישי, יש לי טינקו כבר שנה וחצי ובודאות אומרת החיים לפני ואחרי. כל ערב הייתי מעבירה סמרטוט, שזה אומר לטאטא, להעביר סמרטוט רטוב, לנקות אותו ולסחוט ולהעביר שוב. ולא בכל מצב בחיים זה קל. בנוסף, הילדים לא היו רשאים לטעם קוסקוס או אורז בבית מחשש שמא יפול ולנקות את זה זה סיוט. בנוסף, השטיפה לפני שבת לקחה בממוצע 45 דקות ויש לי בית יחסית קטן. להזיז את השולחן ולהחזיר, את הספה ולהחזיר, את הקופסאות צעצועים ולהחזיר. בלי סוף להתכופף ולסחוב דברים כבדים. ועכשיו אני מוזיזה עם הרגל טינקו ולמקום. את השולחן לא צריך להזיז כמעט וכו’ וגבי שאר הרהיטים.
הניקיון שלו בכלל לא דרמטי, אני פעם בשבוע מרססת על החלקים אקונומיקה בתוך הכיור, כמה דקות וזה מבריק. מי שיותר כיף לה לסחוט סמרטוט כמה פעמים בכל שטיפה מצוין. לא לכולן זה מתאים. זה נותן לי כל כך הרבה מנוחת הנפש, לפני כן כל דבר קטן שהילדים היו אוכלים הייתי משגיחה ב4 עיניים שלא נופל לרצפה וכו’, היום זה 2 שניות וסיימנו סיפור.
סליחה על האריכות, הייתי חייבת לטובת אלו שכן מעוניינים. ולא, אין לי אחוזים.
מצטרפת
ומסכימה עם כל מילה!
אני עם דרימי H14

התחלה חדשה

משתמש רשום
ממליץ על רובורוק דד פרו
בעברית
שני מברשות,
מיכלים גדולים
ניקוי עצמי
וייבוש עצמי
קניתי במתגים ב1700 שח
מרוצה לגמרי!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה