על שולחן פלסטיק קטן כמו בגן.אם כבר הקפיצו
אולי תספרו לי איפה ואיך אתם מאכסנים את ה'יצירות' טושים מדבקות דבק בר בצק ואיפה אתם מושיבים את הקטנים לעבוד עם זה בלי שכל העולם מתלכלך ןמתבלגן
על שולחן פלסטיק קטן כמו בגן.אם כבר הקפיצו
אולי תספרו לי איפה ואיך אתם מאכסנים את ה'יצירות' טושים מדבקות דבק בר בצק ואיפה אתם מושיבים את הקטנים לעבוד עם זה בלי שכל העולם מתלכלך ןמתבלגן
איןןןןןןןןןןןןן לנו מצב להגיע לסדר מושלם בבית!!
אחרי שכל הגדולים והבנים עזבו את הקן ונשארנו רק אני ואחותי הקטנה ממני בשנתיים, הייתי בטוחה שהבית יישאר פיקס ואוכל להביא חברות בכיף, ואופס הבית לא השתנה כמעט! (ואל תגידו שאני המבלגנת, זהירות!
יש לכם רעיונות ישימים?
תודה על הבמה החשובה.
לחברה שלי גם היה בית כזהאני זוכרת את הבית של חברה שלי. תמיד שהייתי מגיעה גם בלי הודעה
הבית תמיד היה מסודר ברמה של בית מרקחת. בחיים לא הבנתי את זה, היום אני חושבת אולי היתה להם עוזרת קבועה.
האם יש כאן משהי שהבית שלה תמיד תמיד מסודר ותמיד אפשר להכניס אורחים בהפתעה - ואין לה שום עזרה חיצונית?
אני ס''ה זוצית למדי, ואני לא גדלתי בבית המרקחת שאני מתארת, וגם בעלי לא.
מה הסוד לבתים הללו שהבית כל הזמן פיקס?
הבלגן נוצר בשניות.
ויש עוד מישהו בתמונה שאני לא יכולה כל היום לעקוב אחריו
ולבדוק איפה הוא שם את הדברים שלו ולמה הוא לא זרק את הצלחת שלו.
אני אשמח לשמוע מנשים חלומיות כאלו את כל השיטות שלהן
אולי אתן עובדות ומסדרות בלי הפסקה? אולי אין לכם בבית כמעט דברים ולכן הבית מסודר?
אולי כל בני המשפחה מחונכים לתרבות קפדנית?
תעזרו לי לפני שמגיעים פה מלא ילדים וכבר לא יהיה לי זמן לכונן פה תרבות סדר....
*אל תגידו לי שום דבר בנושא של לזרוק פריטים ושלכל דבר יש מקום - אני יודעת ומיישמת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: