משלמים למשנ"י ומקבלים זיכוי בליבוביץ ע"פ מספר לקוחהאם תו לרכישת חליפה בגיר/ליבוביץ במשנת יוסף - זה צריך להזמין ?
זה לא עובד שכל מי שרשום במשנת יוסף יש לו הנחה ?
צריך לשלם על זה 650 ש"ח ?
כי זה מצטרף לחשבון !
משלמים למשנת יוסף 650 ש"ח ואחרי זה בליבוביץ לא צריך לשלם ?משלמים למשנ"י ומקבלים זיכוי בליבוביץ ע"פ מספר לקוח
כןזה כאילו חובה לקנות ?
בעז"ה תמצא, יש לך כמעט חודשיים לחפשואם בסוף אני לא אקנה ? או שאני לא אמצא משהו מתאים ?
אה זה רק לחודשיים ?בעז"ה תמצא, יש לך כמעט חודשיים לחפש
ואחרי זה בליבוביץ לא צריך לשלם ?
תשאל את משנת יוסף אם אפשר לבטל את זה, סביר להניח שכןמשלמים למשנת יוסף 650 ש"ח ואחרי זה בליבוביץ לא צריך לשלם ?
זה כאילו חובה לקנות ?
ואם בסוף אני לא אקנה ? או שאני לא אמצא משהו מתאים ?
לא נראה לי שאפשר לבטלתשאל את משנת יוסף אם אפשר לבטל את זה, סביר להניח שכן
עוד 50 זה רק אם רוצים לשדרג לדגם אחרבליבוביץ צריך להוסיף עוד 50 ש"ח.
תקנה את התו הזה בת"ת של ישיבהזה כאילו חובה לקנות ?
ואם בסוף אני לא אקנה ? או שאני לא אמצא משהו מתאים ?
לאעוד 50 זה רק אם רוצים לשדרג לדגם אחר
זה הדגמים שאתה בוחר. סמוך עלי ועל ליבוביץ שתצטרך לשלם עוד 50.עוד 50 זה רק אם רוצים לשדרג לדגם אחר
כאמור:
סמוך עלי ועל ליבוביץ שתצטרך לשלם עוד 50.
כפי הידוע לי גם בתלוש של מיר אפשר לבטללא נראה לי שאפשר לבטל
אני יודע שבתלוש של מיר א"א לבטל
מצורףקופץ על האשכול בשביל כובע, מי שיכול להעלות את דף ההזמנה של שבוע שעבר אני אודה לו מאד.
כמה באמת עולה מכנס שני של בגיר בלייבוביץ'?קח בחשבון שמכנס שני יקר בליבוביץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: