אולי יש מישהו שכן מונח בתחום שיוכל להנחות אותי קצת יותר?אני כבר לא מונחת בתחום... עברו כמה שנים...
אולי יש מישהו שכן מונח בתחום שיוכל להנחות אותי קצת יותר?אני כבר לא מונחת בתחום... עברו כמה שנים...
אם עדיין רלוונטי, אפשר לפנות אלי ואשתדל להסביר מעט. לצערי יש פה הרבה מידע לא מדויק.אולי יש מישהו שכן מונח בתחום שיוכל להנחות אותי קצת יותר?
יכולה לפרט?חיובי מס נוספים שאין בארץ כגון על מכירת דירה ראשונה.
כמו כן נדוניה לילדים - שיחויבו בדיווח ותשלום מס בארה''ב למרות שלא יוכלו להעביר את האזרחות הלאה לילדיהם.
פדיון קרן השתלמות - כאן בארץ פטור; באמריקה מחויב במס.יכולה לפרט?
רוב הרואי חשבון אומרים שאין מס על קרן השתלמות.פדיון קרן השתלמח
פדיון קרן השתלמות - כאן בארץ פטור; באמריקה מחויב במס.
כנ''ל מכירת דירת מגורים - כאן בארץ יש פטור עד סכום מסוים, בארה''ב יש מס.
אני לא מתמצאת ממש בפרטים הקטנים. מומלץ להתיעץ עם מישהו שמבין היטב בחוקי המס שלהם קודם.
מומלץ להתיעץ בכל מקרה.רוב הרואי חשבון אומרים שאין מס על קרן השתלמות.
לגבי מס על מכירת דירה, בפועל לא נראה לי שמישהו מדווח על כך לארה"ב ומשלם מס.
ודאי צריך להתיעץ, אבל סתם שאלה אתם מכירים מישהו ששילם מס על מכירת דירה? (במשפחתי הרחבה שמכרו כבר הרבה דירות אין אף אחד ששילם)מומלץ להתיעץ בכל מקרה.
עם האמריקאים לא כדי להסתמך על כך ש'כולם עושים כך וכך'...
מה הכוונה הגבלות מס בשוק ההון.ודאי צריך להתיעץ, אבל סתם שאלה אתם מכירים מישהו ששילם מס על מכירת דירה? (במשפחתי הרחבה שמכרו כבר הרבה דירות אין אף אחד ששילם)
יש מס מאוד גבוה על קרנות סל שאינם אמריקאים, לכן יש את הבעיה הזו גם בקופ"ג להשקעה.מה הכוונה הגבלות מס בשוק ההון.
ולגבי דירה,
אם מוכרים כדי לקנות אחרת,
צריך לשלם מס?
אם כן,
כמה?
זה אומר שיש לי בעיה עם כספי פנסיה שמושקעות כאן בישראל?יש מס מאוד גבוה על קרנות סל שאינם אמריקאים, לכן יש את הבעיה הזו גם בקופ"ג להשקעה.
לגבי דירה אין לי מושג על המס בזה, צריך לשאול רו"ח, אני לא מכיר אף אחד בסביבתי שבכלל מדווח על כך irs.
בפנסיה אין בעיהזה אומר שיש לי בעיה עם כספי פנסיה שמושקעות כאן בישראל?
הבנתי נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: