האם קיים קונטורלר לטרנספוזיציה בדוושות?

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
האם קיים קונטרולר לאורגן שניתן באמצעותו לשלוט על פרמטרים כגון טרנספוזיציה, קצב וברק'ים ע"י דוושות?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
בראקים כן. השאר לא נראה לי.
מאיפה אתה מביא את הרעיונות האלה?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
חוצמיזה זה לא הקונטרולר אלא היכולת לתכנת את זה באורגן עצמו. יש אורגנים עם אפשרויות תכנות נרחבות.

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בימהה אתה יכול לבחור את הפעולה שהפדל (דוושה זה ברכב..) יבצע. כל הדברים שכתבת אפשריים.

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני לא מדבר על הפדל הזה...
באורגנים כמו הX1 או קורגים למיניהם, ראיתי שיש שלושה כניסות מידי. האם אפשר באמצעות זה ליצור שלט מלא לדברים האלו?

אגב, ברקים אני לא מדבר על לעצור ממש, (play\stop) אלא על השחרור שכשמרימים את היד זה מפסיק... ברקים כאלה... במקום שצריך תוך כדי להחזיק עם כמה אצבעות את האקורד ולשלוח אצבע לכפתור, האם אפשר להוריד אותו לדוושה

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
הפדל הוא רק פדל. מה שאתה צריך לבדוק זה את האורגן. בתפריט הפנימי שלו ניתן לתכנת מה יעשה הפדל. חוץ מפדל ססטין ועוד פדל רגיל הניתן לתכנות, לרוב האורגנים יש חיבור למכשיר אחד של 4 או 5 פדלים, שניתן לקבוע באורגן מה כל פדל יעשה. עד כמה האפשרויות נרחבות - תלוי באורגן. אם אתה רוצה לבדוק בחנות - אז תכנס לתפריט ותחפש תת תפריט בשם קונטרולרים, בין השאר יש שם הגדרות לפדלים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה